За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 069
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен
Аз не съм го пазила нито преди да падне, нито след това. Не е имало проблем.

# 466
В кенгуру кога най рано мога да слагам бебето 2 или 3м ?

# 467
  • Плевен
На три

# 468
В кенгуру кога най рано мога да слагам бебето 2 или 3м ?

На 6, а да не го слагаш в кенгуру - най-добре! Вземи си ергономична раница или слинг.

# 469
На моето му се разстройва коремчето като пробива зъб. В момента е така дори, 2-3 дни вече. Аз давам Ентерол. Пробиотик е.

Относно кенгуруто. Всеки си знае,но и аз не бих носила детето си в това. Вярно, евтино е.  Но това е за сметка на комфорта на детето и не само. Първо, краченцата му висят и ябълките се трият, което може да доведе до увреждане. Второ, то висина чатала си и вероятно с мокър памперс. В слинг и ергономична раница седи в седалка. В раница най-рано може да се сложи от 4м,когато е укрепнал гръбнакът. И то раницата да е регулируема като Исара, Тула. По-евтин вариант е Гусльонък.

# 470
А в слинг може и от самото раждане, но вече става твърде топло за слинг. Все пак има май тай и тъкани слингове, които са от по-леки материи за лятото уж, но на мен ми се струва, че всичко ще спарва. То дори и с кенгуру ще ви е топло.

# 471
В най-големите жеги е топло с всичко, да. Но ако детето реве и не желае да стои в количка, носиш. Предпочетох да е в раница, а не на ръце. Така миналото цяло лято. Слагах пелена между двама ни, за да попива потта и да не се мокри той. Чак към ноември започна да кротува в количка. А сега пък в раницата ми е по-удобно, отколкото да влача количката и да я зарязвам по площадките.

# 472
Как мога изчистя нослето на бебо от сополки? Не сме си вкъщи и нямам аспиратор у мен. Имате ли някакви идеи?

# 473
  • София
Капни само физиологичен разтвор и си готова (стига да не е с хрема)

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 15:34 от CruellaDeVil

# 474
  • Велико Търново
Пробвай с клечка за уши или фитилче от памук/ салфетка ако са корички ще ги захванеш и извадиш

# 475
Момичета, тези боксове с пелени само онлайн ли ги има?

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 19:09 от Анонимен

# 476
Да.Аз купих и съм много доволна.

# 477
Момичета, тези боксовете с пелени само онлайн ли ги има?
В момента ги има в лидл

# 478
Череши от кой месец могат да се дават. Ние сме на осем и половина месеца.

# 479
Момичета, тези боксове с пелени само онлайн ли ги има?

Има и в лидъл в момента.

Общи условия

Активация на акаунт