София, жк Младост - тема 30

• 94 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ще обследват за ремонти Grinning
Много ме дразнят .

# 166
  • София
Да, за съжаление ще се строи блок заедно с улица. Улицата ще минава през детската площадка, защото блокът не можел да седи откъснат. Потресена съм....
Новият кмет настоявал улицата да се построи точно през площадката..
Сериозно !?! Потресена съм и аз!

# 167
  • София
Здравейте,
Търся кинкалерия наоколо. В някои от предишните теми имаше инфо, но не го намирам. Ако някой знае Simple Smile

# 168
  • София-Младост
Има на пазара в Младост 1, зад сергийте. В блока на Малинов, до Макдоналдс имаше също.

# 169
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus
В кой блок на Малинов?

# 170
  • Ланкър, планините Овнерог
Ще обследват за ремонти Grinning
Много ме дразнят .
Аз пък бях разбрала за август. Уфффф.
Преди години бяха казали, че вече няма да има такива профилактики и не сложихме бойлер при ремонта. А то всяка година измислят причина да я спират. МноУ ме дразнят.

# 171
  • София-Младост
Благодаря Flowers Hibiscus
В кой блок на Малинов?
Дългия на кръстовището в младост-2, където е спирката, от страната на макдоналдс, в първия вход.

# 172
Здравейте,извинявам се, ако не е тук мястото,но вчера в района на на ДГ 59 Елхица  и Дг56 Здравец, си изгубих телефона,бял Sony Xperia xa1.Моля,ако някой знае нещо или го е намерил,да се свърже с мен. Най-важни са ми снимките на бебетата ми.Ще има възнаграждение.Благодаря Hug

# 173
  • София
Ала-Бала, благодаря Simple Smile

# 174
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате обущар в Младост, който да прави поправки на чанти, по-конкретно ми трябва, за да смени дръжките на любима моя чанта?

# 175
Топлофикация София ЕАД
Посочените адреси от Младост 1 - Бл.1А,1Б,1В,1Г,1Д,1Ж,
се захранват от топлопровод, включващ Младост 1А,2,3 и 4.
Те са със срок на профилактиката от 19 юли до 30 юли 2018 г.
Останалата част от Младост 1, заедно с кв. „Дървеница“, „Студентски град“, „Витоша“ се захранват от друг топлопровод.
Техният период за профилактика е от 15 август – до 26 август, съгласно обявения и утвърден график, публикуван тук и в сайта на дружеството:
https://toplo.bg/news/2018/05/20/planoviremonti2018

Това е отговор на запитване от клиент във ФБ. 

# 176
Казаха ли нещо дали отново ще връща практиката със спиране на топлата вода всяко лято за по 2 седмици? Питам, понеже няколко години не я спираха и бяха казали, че няма вече да има такива профилактики?!?

# 177
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не помня няколко години да не е имало профилактика. Най-много 1-2г да е било. Все си намират причина за спиране.
Явно все пак правилно съм разбрала, че ние ще сме август.

# 178
Някой да препоръча зъболекарски кабинет за почистване на зъбен камък с ултразвук и премахване на оцветявания и петна с AIR FLOW в Младостите или около тях?

# 179
Здравейте, някъде в Младост да има копирен център?

Общи условия

Активация на акаунт