София, жк Младост - тема 30

• 94 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София-Младост
Здравейте, някъде в Младост да има копирен център?
Офис 1.

# 181
Метросити /сивата сграда/ на метростанция Малинов. Има надпис голям, вижда се отвън и се влиза отвън.

# 182
  • софия
на пазара младост 1 - срещу магазин промаркет.
има и на окръжна болница - павилион за фотоуслуги

# 183
Здравейте, някъде в Младост да има копирен център?
Офис 1.
Допълвам, извинете ме ако в много нахално Simple Smile
До 25-то дкц

# 184
А предлагат ли копиране на по-голям формат от А3?

# 185
А предлагат ли копиране на по-голям формат от А3?
Не знам, но можеш да се обадиш и да ги попиташ. Ако-не, трябва в копирните центрове в студ.град - Мания или в центъра около УАСГ

# 186
Ммм да, тях ги знам , но ми се искаше нещо по-удобно.

# 187
  • София
На спирката на метрото има А3 формат. И на горната също. Като слезете от Балан от странта на Мл3, турския ресторант и тръгнете в посока пазар Мания в блока има копирен център.

# 188
  • София
Привет!

Може ли да ми препоръчате шивач в района на Младост 3? Но може и в останалите части. Необходима ми е поправка на багажник за бебешка количка, който се е прокъсал от долната страна (тази от към асвалт и бордюри).

Благодаря предварително!

# 189
Бл.327, но много бавно.
Бл.319.

# 190
  • София Младост 3
Бл.327, но много бавно.
Бл.319.
В 327 блок за скъсяване на памучна права рокля ми взеха 12 лв. и ми се стори скъпичко. Например днес дадох една подобна рокля в шивашко ателие на пл. Македония, където освен скъсяване, ще имам и стесняване и ми взеха 7 лв.

# 191
  • София
Кинкалерия има и в РУМ- Младост 2, точно до централния вход отляво.

Обущар за поправка на чанти- Младост- 2, ул. Свети Киприян, зад пицария Smile.

Без да намесвам политика, но когато кмет беше Цвета Авджиева, и се косеше, и се пръскаше, и се чистеше много повече. Разликата е осезаема.

А ние се преместихме в съседен квартал. Wink Децата не сме ги местили, в градините в Младост са. За училище на голямата започнахме голямото умуване.

# 192
За косене и пръскане споделям споделеното от Juleto,само,че ние няма да се местим в др. квартал и ми е криво за мърлявщината по парковете и училищата.
За шивач,ползвала съм на 2 етаж в РУМА,пак за детска количка,само,че закърпих сенник.Цената беше около  10лв.,прецизно изработено.
Случайно да знаете къде из Младостите има тенис кортове,освен в Дема спорт,за деца става въпрос.?!Извинете ме,ако е дискутирано!

# 193
Прави ми впечатление, че има едни стари /от комунистическо останали/ пързалки и катерушки в междублоковите пространства, които са много зле - стари, ръждясали. Гледам сега просто им сложили по една боя отгоре. Не е ли по-добре да се премахнат изцяло, вместо това. Ще падне някоя, ще стане голяма беля... Crossing Arms

# 194
Изобщо няма условия за отглеждане на деца. Вместо да се поддържат и  малкото площадки, които има от соца, всичко е оставено на произвола. Парк "Младост" 4, с рекичката, е скътано място и за отдих е чуден. Но, не, мизерията в него е ужас... Защо? А детската площадка над него, откакто е създадена,  не е пипната. Всичко е изсъхнало и занемарено. Взети са едни пари от евро фондове и край. А  местоположението е уникално - на натоварено кръстовище.

Общи условия

Активация на акаунт