София, жк Младост - тема 30

• 94 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 Natali, преди няколко години, след инциденти на детски площадки, имаше призив да сигнализираме за повредени и счупени такива. Тогава пуснах сигнал ( на сайта на район Младост) за изгнилите съоръжения с/у Макдоналдс. На втория ден ги бяха махнали.
Така че, който иска, може да пише
http://mladost.bg/signal/
въпреки, че детските площадки едва ли са им приоритет, на мода сега са разрешителните за строеж.

# 196
Аз всеки път се потрисам от строежа, който си върви вече втора година на пазара на Младост 1, на ъгъла.
Ама хора, той е директно на улицата! Няма тротоар, няма отстояния....... НИЩО!!!
Как въобще е разрешено това безумие, не знам.  Sad

# 197
А строежът на жилищен блок на завоя на улицата (мисля "Ал. Маливов") покрай Бизнес парк, от която се излиза на Околовръстното?  Ей, така в полето 😁

# 198
За площадката до нашия блок пиша от 2013. Авджиева все обещаваше да я планира за следващата година и нищо. На следващата година пак така. Накрая махнаха люлките и остана площадката с другиге съоръжения от преди 30г и криви плочки.  Бяха преместили едни борове. Изсъхнаха и ги махнаха, но останаха колчетата , с които ги бяха вързали. Подадох сигнал, и вместо да ги махнат, посадиха нови борчета и ги вързаха.  И те изсъхнаха и сега пак стърчат колците, а наоколо тичат деца и е опасно.

# 199
  • София
Тенис кортове в Младост няма. Демата са монополисти. НО НСА е на 5 минути с кола и там е много приятно под дърветата.

# 200
Има тенис корт в парка до Общината, но не е много ОК. Не сме играли на него. Ключът е някъде в Общината.

# 201
  • София-Младост
И в 81 СУ има тенис корт.

# 202
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас пък ми прави впечатление, че по Иванчева доста се направи. Мизерните, опасни площадки ги подновиха, косяха, чистеха. Сега, откакто е в ареста, всичко замря. Но това е сигурно, защото Иванчева живее в съседен блок.

# 203
Доста е пораснала тревата между блоковете. Май само в парка е поокосено.... newsm78

# 204
  • София
Момичета, ориентирайте ме за добър солариум в Младост 1 и какви са актуалните цени сега за минута. Последно бях на солариум преди 10-12 години в Студентски град

# 205
Тенис кортове в Младост няма. Демата са монополисти. НО НСА е на 5 минути с кола и там е много приятно под дърветата.
Благодаря!

# 206
Доста е пораснала тревата между блоковете. Май само в парка е поокосено.... newsm78
Вчера случайно минах през 10 СУ,е няма такава обрасла трева,а беше пълно с малки дечица.Дано поне няма кърлежи,но то пък как да се пръска,като не е окосено.
Аз всеки път се потрисам от строежа, който си върви вече втора година на пазара на Младост 1, на ъгъла.
Ама хора, той е директно на улицата! Няма тротоар, няма отстояния....... НИЩО!!!
Как въобще е разрешено това безумие, не знам.  Sad
И аз това се питам!

# 207
  • София-Младост
Непоискано инфо...обущар+майктор за чанти и куфари има на пътеките. Не съм го ползвала, минах онзи ден от там...обаче събота и неделя не работи.

# 208
бедрок в младост 2 работи ли?
от години не съм ходила, а днес имам желание - ако вали дъжд пак, вероятно ще седнем вътре /има ли "вътре" сега?/, какво е менюто? бира, салата, картофки, пица?

# 209
Минавам от там, последно преди 2-3 дни, работеше отвън с маси и чадъри. Вътре не знам... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт