София, жк Младост - тема 30

• 94 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Бедрок работи,но не те съветвам да сядаш там.Вчера над 40мин. чаках шопска салата,а заведението не беше пълно.

# 211
благодаря ви! Flowers Hibiscus

# 212
  • София
Бедрок-а го заглеждам за рожден ден на голямата. Гледам, че често правят там. Планът ми е да наема анматор и DJ, но все пак да попитам дали имате някакви впечатления от подобни мероприятия там или ако може да препоръчате нещо друго в района по възможност с градина.

# 213
  • София
Привет на всички, изпуснах много теми, но отново се включвам с въпрос дали можете да ми препоръчате добър салон за педикюр в района с цялостна грижа за краката - имам предвид, не просто да ми намацат набързо лака, а да ми оправят стъпалата, кожички, мазоли разни и пр. Благодаря предварително!

# 214
  • София
Здравейте. Търся детски зъболекар в района на кв. Младост, който да работи с лазер. До сега не са правили зъб на детето ми и чух добри отзиви за лазерите, имате ли мнение дали е по-безболезнено наистина?

И ако има някой не разбрал за топлата вода: https://toplo.bg/news/2018/07/05/mladost

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 14:11 от nimfi4ka

# 215
Здравейте, да попитам за едно магазинче в Мл3, зад 25 поликлиника го виждам на картата, комплекс Гардения, вероятно е биомагазин. Посочено е в сайта на Хенафокс като продаващо продуктите им. Имате ли наблюдения, дали имат пълна гама продукти, от билковите им бои-смеси се интересувам. В Мл1 срещу пазара има подобен магазин, но там упорито зареждат само натурална къна.

# 216
  • София-Младост
Здравейте, да попитам за едно магазинче в Мл3, зад 25 поликлиника го виждам на картата, комплекс Гардения, вероятно е биомагазин. Посочено е в сайта на Хенафокс като продаващо продуктите им. Имате ли наблюдения, дали имат пълна гама продукти, от билковите им бои-смеси се интересувам. В Мл1 срещу пазара има подобен магазин, но там упорито зареждат само натурална къна.
Попитай ги:
https://www.facebook.com/VdahnoveniaNaturalShop/

# 217
Имат,имат Simple Smile

# 218
Благодаря много, дано лесно го открия Flowers Bouquet

# 219
  • София
Здравейте, преди 3 години живеех в квартала, но вече не помня заведенията, а и вероятно има нови.
Търси се заведение, което е подходящо за срещи на бременни и майки. Да е спокойно, по възможност с детски кът(безплатен ще е идеалния случай), не много скъпо. Детският кът по-скоро вътре, за да може да се ходи там и в студено време.
Би било добре да има поне някакъв шкаф в тоалетната и майките да могат да преобуят бебе или поне да има някакво пространство, където да застанат да сменят памперс.
Децата, бебетата и кърмещи майки да са добре дошли.
Ако е до станция на метрото-още по-идеално.

# 220
Всички го търсим това идеално място.... Mr. Green

Иначе принципно The House става, но детския клуб се плаща, тоалетната е надолу по стълби. До пазара на Младост 1 се намира.

Ресторант Бижу също има платен детски клуб, също е подходящо. Лятото има градина. Близо до пътеките в Младост 1А е.

Мармо в Младост 2, но не мога да дам отзиви.

Спряха ли вече топлата вода?

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 15:42 от Natali_

# 221
  • София-Младост
Ресторант Йоли не е ли в Дървеница?

# 222
Мармо е затворен.

# 223
Ресторант Йоли не е ли в Дървеница?

А, да обърках се, онзи беше Бижу.  Peace  Поправих се....

От Йоли сме много доволни и откъм храна, и отношение. Единственото леко смущаващо е, че детския клуб е пълен с едни автомати с жетони и пада изваждане покрай тях. Peace

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 15:42 от Natali_

# 224
Бижуто е прилично,скоро го посетихме.Детския клуб е в близост до масите,малък,но симпатичен.Плаща се ,мисля 7лв.Лятната градина,обаче не работи и вътре са на климатици,което за потни деца,приключили с игрите не е мого ок.Храната е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт