София, жк Младост - тема 30

• 94 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • нейде там, където ....
Аз съм ходила в едно малко салонче, на гърба на блок 48А, ако не бъркам. Фризьорката е Валя, цените последно бяха около 10 лева за подстригване, като трябва да си запазиш час предварително. Особено в сезона на баловете.

# 106
Благодаря за новата тема.

Направи ми впечатление през уикенда, че всички кошчета за боклук в градинката при Лидъл (в близост до Хит) са препълнени. Дано вземата мерки...
И през седмицата преливат,почти всяка сутрин мидавам от там!

# 107
  • София
Някой знае ли дали има пейнтбол в Младост 4? Или са затворили / фалирали / нещо си... някой ходил ли е там скоро? 

# 108
  • нейде там, където ....
Някой да има отзиви за курсовете по БЕЛ в https://edu.cogito-ideas.eu/ ?

# 109
  • София
Някой знае ли дали има пейнтбол в Младост 4? Или са затворили / фалирали / нещо си... някой ходил ли е там скоро? 

Познати се бяха опитали да организират рожден ден там, но на телефона, който бяха намерили им казаха, че имат грешка. В крайна сметка отидоха на пейнтбол в Панчарево.

# 110
Някой има ли впечатление от хирург по НЗОК из Младостите(а може и не само)? Става въпрос за преглед на ударена ръка.

# 111
Най-евтин рожден ден сме празнували в Макдоналдс. Ако времето е хубаво и децата седят малко вътре и после са отвън става. И цената на тортата е включена в парите за резервация на клубчето им. И родителите не е скъпо да почерпиш, но пък много хора не го харесват.

Аз да питам за добра козметичка за кола маска в района? /искам да работи чисто, че съм попадала на много мърляви/.

И вторият ми въпрос е дали можете да препоръчате добра частна учителка/учител по математика за дете в 5-7 клас?

# 112
  • София

Аз да питам за добра козметичка за кола маска в района? /искам да работи чисто, че съм попадала на много мърляви/.

ходила съм тук, работи бързо и чисто, не говори, не обсъжда, не коментира, което за мен е много важно поне за тази работа Rolling Eyes

Скрит текст:

# 113
при коя в бюти арт?
таня е по майчинство, аз харесвам най-много нея, но тя определено е бърборило Joy

# 114
  • София
при коя в бюти арт?
таня е по майчинство, аз харесвам най-много нея, но тя определено е бърборило Joy

Ох идея си нямам, една висока и мълчалива, миналата година ходих при нея, поне с мен не говореше Smile. Я кажи Ради върна ли се? Че май ми казаха че се е върнала, че последния път си тръгнах без половината коса на криво отрязана от оная сладуранка, как ѝ беше името и не съм ходила ...

# 115
  • София
За кола маска ползвам услугите на Кристина в битовия комбинат в Младост 3.

# 116
  • София-Младост
Къде в трета част има битов комбинат...да не етова с/у Фантастико, в Мл-4?

# 117
  • София
Къде в трета част има битов комбинат...да не етова с/у Фантастико, в Мл-4?
Същото е.Да в Младост 4 .

# 118
Цитат на: Мацето
Я кажи Ради върна ли се? Че май ми казаха че се е върнала ...

не я видях, но това не означава, че не се е върнала

# 119
  • София
Здравейте,

трябва ми добър колорист в района и добра козметичка за оформяне на вежди.

Общи условия

Активация на акаунт