Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни образователни книги за деца?
Кои са някои препоръчителни книги за деца на възраст 2-6 години?
Кои са някои популярни детски поредици за деца на възраст 2-7 години според форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни образователни книги за деца?
-
Кои са някои препоръчителни книги за деца на възраст 2-6 години?
За деца на 3-4 години: Приказка от Захари Карабашлиев и Силвия Карабашлиева, Топлото човече от Мая Дългъчева, поредици Защо? Какво? Как?, Откриватели на издателство Фют. За деца на около 2 години: Много гладната гъсеница, книги за Gruffalo, книги от издателство Рибка. За деца на 5-6 години: Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада, Туфо рижият пират, Бирлибан и Незнайко; поредици Мечо Пух и Зайчето, Къде е мечката?, Малкото влакче. За деца на 2+ години: Класически приказки (братя Грим, Х. К. Андерсен, Шарл Перо), български народни приказки; поредици Франклин, Пипи Дългото Чорпче, Мечо Пух и Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада; Дора Изследователката. За деца на възраст 4+ години: Моята голяма книга с приказки от Фют, поредица Барбарони, Детска енциклопедия с повдигащи се капаци, Подарък за малчугани от издателство Рибка - Как да си уловиш звезда и Изгубен и намерен. За деца на 2-3 години: Моята голяма книга с приказки, Разкажи ми приказка. Моите първи приказки за домашни животни от издателство Фют, поредица Енциклопедия за най-малките; поредици Лека нощ, Чарли и Криси се крие от издателство Рибка. За деца на 4 години: Приказки за 5 минути, поредица Барбарони; Много гладната гъсеница.
-
Кои са някои популярни детски поредици за деца на възраст 2-7 години според форума?
-
Кои са някои препоръчителни поредици за четене на деца?
-
Кои са някои препоръчителни книги за подобряване на владеенето на българския език?
Вечер не обича много да четем, поне последната година. Сега вечер предпочита играчки или Тихата книжка.
Все избирам книжки, които и на мен да ми допаднат. За това даже една от книгите, които му прочетох зимата беше Интелектът на растенията.