Орхидея

• 287 492
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
Ооо, голяма хубавица е Hug
И аз се надявам да се сдобия с подобна разцветка, много е екзотична Simple Smile

# 781
Благодаря ти Heart Eyes и щом искаш такава разцветка вярвам, че скоро ще я имаш Hug

# 782
Някой ходил ли е до Кауфланд? Да ли са получили орхита вече?

# 783
  • Варна
И аз живо се интересувам. Ще мога да мина чак довечера към 18 часа, ако някой има информация преди това, да свирка Party

# 784
  • София
А защо не звъннете по телефона? И без това вдигат от информацията, а орхидеите са до тях. В София не винаги зареждат и в 4-те магазина, а веднъж изобщо нямаше зареждане(тогава във Варна имаше). Ще си спестите ходенето ако няма  Grinning.

Успех в избирането    bouquet! И да докладвате после!  Mr. Green

# 785
  • Русе
Привет,момичета!
От два дни и аз си имам орхидея :   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13848421
Подарък е от дъщеря ми и много и се радвам,но за съжаление май няма да я бъде.Окапаха и две цветчета и едно листо и никак не изглежда свежа Tired
Не знам какво да я правя!

# 786
Аз сега се връщам от Кауфланд,взех си 2 ,тамън ги бяха изкарали,има много различни  Simple Smile

# 787
  • Варна
Хубави ли са? Ти си спец, щом са ти харесали и аз се нареждам довечера, ако не ми мине котка път.

# 788
Хубави са,като заспи малкия ще ви пусна снимки   bouquet

# 789
  • София
И аз съм тук!
Вече съм горда собственичка на нови 2 орхидейки! Имаше страшно много и различни разцветки и едва си избрах, но се спрях на една наситено лилава и една жълта с розово - лилава среда. И двете са с по два цветоноса и с много пъпчици. Едната имаше нужда от поливане, та сега съм я сложила да се кисне. За съжаление за момента нямам възможност да снимам, но и това ще стане в скоро време Wink
Следващите ми цели са:
- бяла
- зеленикава
- оранжева
- жълта на розови петънца

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 14:44 от White_tulip

# 790
  • София
И аз да се похваля. Преди малко мъжа ми донесе 2 орхидеи. Минал покрай Кауфланд и не се сдържал. Дъщеря ни, която беше инициаторката за орхидеите, ни обяви за луди  Mr. Green.

White_tulip, в Кауфланд Банишора е имало зеленикава( newsm78 на помня от София ли беше?)

# 791
  • София
tania67, благодаря за информацията. Да, от София съм, но живея в Драгалевци и Овча Купелският Кауфланд ми е по-удобен. И там имаше такава разцветка, но се спрях на другите цветове за сега. Сподели какви са твоите?

# 792
Защо си няма ме Кауфланд!?! Weary

# 793
Направо съм  #Crazy,нямам кола в момента и не мога да отида до Кауфланд ,трябва да чакам мъжа ми да се прибере довечера ,а дали ще остане нещо до тогава не знам,момичета от Варна ,които сте ходили днес има ли много орхидеи ?

# 794
  • Варна
И аз ще мога да ида късно - към 7-8 вечерта. Мъж ми ми намери ангажимент преди това. Но миналия път си купих в петък вечерта, надявам се че няма да свършат.

Общи условия

Активация на акаунт