Ямболски момиченца,момченца,цял ден ходят с мама по кафенца!

• 19 804
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
И аз искам бирааа  beer2  особено сега ,като излизам на горещата тераса с горещ котлон.А мъжО го няма  цял следобед тцтцт запилял се е някъде покрай тези мачове.......Кой както се уреди

# 196
И аз искам бирааа  beer2  особено сега ,като излизам на горещата тераса с горещ котлон.А мъжО го няма  цял следобед тцтцт запилял се е някъде покрай тези мачове.......Кой както се уреди
Ходихме до парка на хладно и сега тъкмо се прибираме.Като минавах край магазина си купих една ледена бира. beerЧерпя те!Мъжо го няма и нямам компания тази вечер.Ха наздраве! cheers

# 197
  • Ямбол
Добро утро, само пробвам дали ще успея днес да се включа newsm78

# 198
  • Монреал
и аз не мога Cry я, да пробвам пак
 ДОБРО УТРО
Я, стана! Laughing Айде малко със закъснение /повредата не е  в моя телевизор/
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНА ДЕТСТВО!  bouquet

и ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ НА ЙОАНКА Heart Eyes

# 199
и аз нямам проблеми Wink ама то е от форума,защото и във февруарската тема се оплакваха...онзи ден ходихме до Ормана,ама за съвсем малко,че ни нахапаха комарите...иначе имаше една голяма компания там и май много весело си изкарваха Wink Дали не е добра идея по някое време през лятото да се организираме който иска-мами,бебета(деца) и татковци и да отидем до там за един ден..мисля,че ще е много весело Wink тъкмо ще си запознаем татковците,пък и с мамите,които не се познаваме...така като гледам всички обичаме биричка,взимаме си 7353756934756 каси и малко мезе и сме таам Wink

# 200
и аз нямам проблеми Wink ама то е от форума,защото и във февруарската тема се оплакваха...онзи ден ходихме до Ормана,ама за съвсем малко,че ни нахапаха комарите...иначе имаше една голяма компания там и май много весело си изкарваха Wink Дали не е добра идея по някое време през лятото да се организираме който иска-мами,бебета(деца) и татковци и да отидем до там за един ден..мисля,че ще е много весело Wink тъкмо ще си запознаем татковците,пък и с мамите,които не се познаваме...така като гледам всички обичаме биричка,взимаме си 7353756934756 каси и малко мезе и сме таам Wink
Добре звучи PeaceСамо да няма много гадинки.

# 201
  • Ямбол
ScreamingMamaa, идеята ти е хубава. Аз съм за.
 Честито зъбче на Йоанка! От 2 дни се опитвам да й честитя , но не мога да си пусна мнението.
Ето какво ми дава когато не ме пуска
Цитат
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.0.52 (CentOS) Server at fdbm.org Port 80
Някой да има обяснение за проблема? newsm78
Айде да не пиша много, че и ако сега не ме пусне, само дето съм се хабила.
Чао!

# 202
А далече ли е от Ямбол това местенце. Моя МЪЖ какъвто е запален рибар, ще видя зор с уговарянето, но ако се организираме ще пробвам.
И аз ще бъда кратка, че ако не ме пусне ще се пукна #Cussing out
Ураааааааааааааааа, от първия път успях newsm44 newsm44 newsm44

# 203
Моя мъж работи  и в почивните дни,ходи по частмаци,тъй че ние сигурно няма да дойдем.Колата е на мое разположение,той кара  другата,но аз нямам книжка. Cry

# 204
Ще пиша а ейццц
Аз съм ЗА,обаче моя мЪж много работи,обаче Лиляна Ше ни вземе знам аз  Hug
Те и без това са с "камиона",така че има мноого място.
Чакайте и аз да не пиша много ,че не се знае дали ще ме пусне
Целувки..... bowuu

Ехе пусна ме и аз с хората вече пиша ихииййййй

# 205
Днес ми е много лош ден,много крив..... затова съм се отдала на чистене,така си избивам нервите аз  wash  food002 clean Днес ми е всичко наопаки ,да не легна да се наспа ами ......

Щях да ви показвам моето дЯте как позира,когато види апарата и е със светкавица....общо взето така изглеждат снимките й

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 14:46 от Ivellina

# 206
Ха ха Иве вземи му покажи на твойто дете за какво се ползват щипките преди да се е изкюравило,глей го кво е диване сладко пък така ми прилича на бабати и леля ти че неможе и да бъде Mr. Green

За ходенето на Ормана и аз съм за,ама око присваря да се върна докато решите да ходите,ако сме в Ямбол ме бройте и мен + baby_neutral baby_neutral+ баби,лели и други подпомагащи компоненти Mr. Green

# 207
Момичета, интересува ме цената на купоните за Детска кухня във вашия град. Благодаря предварително.

# 208
  • Ямбол
Здравейте! Изпихме си кафето, омацахме се в пясъчника, сега ще спим.
Момичета, интересува ме цената на купоните за Детска кухня във вашия град. Благодаря предварително.
Купоните за първа група(5-7месеца: супа, зеленчуково пюре, крем) са по 0,70лв. за ден, втора група (7мес. докато започне да яде непасирано: супа, месно ядене, крем) са 0,80лв. за ден, трета група е същата като втора, но непасирано и е пак0,80лв./ден.
А далече ли е от Ямбол това местенце. ....
Не, въобще не е далече, на 5-10мин. е с кола. А доколкото разбрах, направили са доста пейки, маси и беседки, люлки и въртележки за децата. Ако успеем да се организираме, мисля че ще си изкараме страхотно. Само трябва да знам поне 3-4дни напред да може да се организираме с мъжО и Ивето.
Айде лек ви ден!
П.П. Проблемът с публикациите май е решен.

# 209
Ехей завърнах се ...... чули са ме от  офиса на Оптинет ...
Аз нямах нет,но виждам, че не съм изпуснала много.Днес ще си наваксам с нет-а и без това много съм изостанала с трафика.  Joy Имам още една седмица,а не съм изхабила и половината ,което е неприсъщо за мен.
Zhana то моето дете така е с щипките,цял ден разнася кошничката из апартамента.Само не мога да разбера ,защо когато излезем с племеника ме слуша (така да се каже),а когато се приберем на 5-тата минута е започнал да мърмори и да се глези,и да недоволства на баба си.Мисля ще ще ставам лоша чинка тези дни. newsm29

Общи условия

Активация на акаунт