Ин витро с ДЯ в Биотекском, Киев

• 63 057
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
mikimiki,  най-добре пиши и попитай директно координаторката Виктория. Гледам в сайта им, че непрекъснатото обновяват информацията и предлагат нови методи. Освен това знам, че често правят изключения.
Съжалявам за неуспехите ви досега, но не губи надежда 🍀

# 151
Здравейте момичета. Сега изчетох цялата темичка. Вчера ми излезе резултата от 3 тото неуспешно инвитро в БГ. Цяла нощ не съм спала и цял ден плача. Имам чувството че съм в задънена улица от която няма излизане. Искам да попитам в тази клиника прави ли се инвитро с чужд донор-мъжки. Чета че пишете само за донорски яйцеклетка. В сайта също не намерих инфо. Предварително ви благодаря.

Здравей!
Не губи надежда и аз бях така миналата година...
В Биотекском правят инвитро с донорски сперматозоиди,също така си избираш донор на сперматозоиди както и донор на яйцеклетки.

# 152
mikimiki,  най-добре пиши и попитай директно координаторката Виктория. Гледам в сайта им, че непрекъснатото обновяват информацията и предлагат нови методи. Освен това знам, че често правят изключения.
Съжалявам за неуспехите ви досега, но не губи надежда 🍀
Здравей, Пухче! Как си?
Чакаме новини от теб, дано всичко е ОК и стискам палци!

# 153
puh4e05, честито ти двойна радост!
Бъдете много здрави, щастливи и само радост и смях във вашето вече пълно семейство!
Дай Боже на всички момичета в групата такова щастие!

# 154
Здравейте момичета,
Предстои ми първа консултация в Биотекском и мислим да пробваме с донорски яйцеклетки.Вдъхнахте ми малко надежда след като прочетох, че имате добри новини. Стискам палци на успелите и пожелавам много късмет.

Ние имаме едно нормално забременяване със спиране на развитие в 8 г.с., 1 ин витро в БГ и три опита в Турция без + тест.
Много съм притеснена, защото имам проблем с ембрио токсини и скоро ми вливаха имуноглобулин при доц.Русев в Малинов. Казват че именно ембриотоксините и НК клетките са причината за неуспехите.
Знаете ли да ли в Биотекском взимат под внимание имунологията?
Моля, ако някой е бил с имунологичен проблем да сподели.

Пожелавам на всички само биещи сърчица .

# 155
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравей криси8, аз съм с такъв проблем, в Биотекском трябва да кажеш каква ти е иммунулогията, занеси всички изследвания които имаш правени. Там се съобразяват с това. Сложиха ми система и ми дадоха за в къщи още 2, които трябваше да слагам в определени седмици.
Всико ще бъде наред и вярвай в твоя успех.

# 156
Здравей Angeli 888,

Благодаря ти за подкрепата и за това че сподели .
Да планирам да разкажа всичко когато отидем след 1 седмица.
Вече почти 8 години се борим и винаги сме търсили причината, която до момента не е доказана.
Сега през март пуснах имунология и разбрах че имам проблем, който само подозирах, защото всеки път след
трансфер имах едни и същи симптоми, когато отхвърлях ембрионите.
Не знам до каква степен е доказана и призната този вид диагностика.
Как се сдобиваш с тези така наречени "клетки убийци" и ембриотоксини.
Не съм получила категоричен отговор, защото след тези 4 години ходене по лекари в Истанбул,
никой не ме е подготвял с медикаменти преди
свеж и замразен трансфер, а само по стандартния начин на естествен цикъл.

Дано в Биотекском да подходят индивидуално и да се сбъдне нашето голямо и дългоочаквано сърчице.

Оставам да следя заедно с вас темите за клиниката в Киев.

# 157
Puh4e05,честита радост!Нека малките слънчица бъдат живи и здрави и да растат щастливи с най-силната и борбена мама!Бъдете благословенни!
Прегрътки за трима ви Kissing Heart

# 158
  • София
Криси,
с НК клетки можеш да се сдобиеш, когато организма ти се бори с нещо. Обикновено при тромбофилни мутации НК клетките са повишени, защото имунната система се опитва да компенсира дефекта. НК клетките не са непременно лоши, те се борят с чуждите за организма тела. За съжаление ембрионът е наполовина чужд. С дЯ е изцяло чуждо тяло.

Ембриотоксините може да са резултат от някаква намеса в матката - полип, кюртаж, срастване или др. Ако имаш съмнения за нещо такова, добре е да направиш хистероскопия преди следващия трансфер, за да се отстранят евентуални проблеми.

# 159
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Криси8, забравих да споделя, че преди опита правих хистероскопия на 26 ден от цикъла. Взеха ми и проба от ендометриума и изпратиха за изследване. И направиха ми и надраскване. И след около две седмици си сложих блокираща инжекция "Гозерелин" и след около две седмици започнах стимулация след 14 дни пункция. Имам и тромбофилия, три месеца преди опита пиех аспирин протект по 100 мг. Клексан две седмици преди стимулация започнах да слагам и ще го продължавам да го слагам през бременността.

# 160
Много ви благодаря момичета за споделянето.

Последно през март говорих с един турски лекар относно този проблем и той препоръча да вземе биопсия от лигавицата на матката, за да изследва какво се случва вътре.
На мен също имунолога в БГ ми е предписал аспирин профилактично през ден , нямам тромбофилия, но имам повишени тромбоцитно-левкоцитни агрегати. Назначил ми е клексан и интралипид, но след пол.тест.

Дано нещата се получат този път в Биотекском.

Поздрави,

# 161
Здравейте!Искам да споделя с вас,че в клиниката ще има дни на отворени врати.
"От 01.07.2019 до 03.07.2019 година водещи специалисти в областта на репродуктивната медицина на медицински център Biotexcom,ще проведат безплатни прегледи на пациенти от България.
Всички прегледи ще включват беседа,ехография изследвания и спермограма.Пациентите Ще имат възможност да сключват договори с медицинския център за инвитро процедури с донорски материал,в същия ден.
Програмата дава възможност да си изберете донор от нашата донорска база,който отговаря на вашите изисквания.Можете да видите снимка,3D снимка и видиоклипче да изберете своя донор въз основа на информация като глас,коса,цвят на очи,възраст,ръст,образование.
Трансфер (от летището),настаняването и храната са безплатни в периода 30.06.2019-04.07.2019 и по време на програмата .
(граждани на страни-членки на ЕС могат да пребивават на територията на Украйна БЕЗ ВИЗА до 90 дни в рамките на 6 месеца. Важно е да знаете, че на вход в страната трябва да представите задграничен паспорт, който следва да бъде валиден минимум до края на вашия престой в страната. Няма изискване за брой празни страници. С лична карта няма да бъдете допуснати на територията на Украйна.)

За записване и повече информация:

biotexcom.bg@biotexcom.com"

# 162
]Благодаря за информацията Данела! А може ли да кажеш, с какво се различават тези дни на отворените врати в клиниката, от това сам да отидеш за първа среща в клиниката. До коллкото знам , всички тези неща , които се предлагат, пак ще бъдат приложени на пациентите. Не виждам разликата.

# 163
]Благодаря за информацията Данела! А може ли да кажеш, с какво се различават тези дни на отворените врати в клиниката, от това сам да отидеш за първа среща в клиниката. До коллкото знам , всички тези неща , които се предлагат, пак ще бъдат приложени на пациентите. Не виждам разликата.
Не се изискват предварителни изследвания и не чакаш за първичен преглед,само ви изпращат въпросник за да го попълнете.

# 164
  • София
Даниела, и аз благодаря за споделената информация. А без отворени врати колко време се чака за първичен преглед и консултация?

Общи условия

Активация на акаунт