Ин витро с ДЯ в Биотекском, Киев

• 63 143
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, да и аз така мисля за първото  , но за второто изискване какво е това заключение ?

# 556
За него не знам за донорскта програма не го искат, но (само предполагам),  мнение от реперодиктивен АГ предполагам сте правили стимулации в някоя. БГ клиника, пробвайте при вашия репродуктивен лекар. Успех и дано не съм ви подвела.

# 557
Ин витро клиниката в която съм правила опит в Бг ми е много далеч! Confused
Доста пари ще отидат ако трябва да ходя до там за една бележка...пффф
До сега не са ми искали подобни заключение...

# 558
Пробвай по тел да се свържеш, щом си им била пациентка не вявам да откажат.

# 559
  • София
Хм, питай координаторката какво е имала предвид.
На мен ми искаха заключение от АГ и от мамолог, но при теб може да е различно.

# 560
iovis, наистина питай Виктория.
 Мен ме съмнява, че това заключение ще е от личният ви лекар😕 Знаете, че при някои лоши болести ( пази Боже), лекарствата за стимулации, и естрогенните, влошават нещата...

# 561
Ок, благодаря ви много! Ще питам Виктория!

# 562
Имам идея- да поканим Виктория да чете темата и направо да отговаря тук, когато някой има въпрос, вместо да пише на всеки по отделно😊  Така или иначе всички тук са с топли чувства към нея, доколкото разбрах...Дори и когато има недоволни от нещо, ще и е от полза да го знае и да го промени, ако е по силите и😊
Само незнам дали ще има време и за темата, милата😕

# 563
  • София
Мисля че тя чете. Но ако тръгне да пише, вече може да има конфликт с общите условия на форума - кое безплатно, кое платено.

# 564
Може например най-често задавани въпроси като -
- копие от паспорт и защо е необходим
-копие от номера на полета
- очаквани изследвания за различните тип процедури, какво да се подготви... и т. н.
да се синтезират на първа страница

Аз не бих споделила точно с личния си доктор, че възнамерявам да правя стимулация по причини, че сме в общ приятелски кръг и не желая точно такава информация да споделям. Ако се наложи такова заключение ще го търся от  друг специалист

# 565
  • София
За да стигнем до първа страница, първо трябва да изпишем тази тема до 50стр, няма как да се редактира пост по-стар от 24ч.

Относно въпросите - имам спомен че съм писала назад в темата, но ще повторя:

Номера на паспорт и имена са необходими за резервация в хотела. Кой ще е хотела обикновено ти казват 2-3 дни преди да тръгнеш.
Номер на полет е необходим, за да ти осигурят трансфера от летището до клиниката (проверяват на кой терминал кацаш, закъснение ако има и др.) - има човек с табелка, който да те посрещне, и шофьор, който да те закара до хотела.
За изследванията - при мен беше необходимо заключение от АГ + мамолог, че няма противопоказания за бременност.
Ако имаш сърдечни проблеми например, вероятно ще трябва заключение и от кардиолог.

# 566
Е, 12-на странички ще ги изпишем набързо и после прехвърлям щафетата на Дели, да направи новата тема както трябва😊

# 567
  • София
Ааа не, аз само ще ти помогна, Пухче Flowers Hibiscus

# 568
Момичета има ли някой  нови  изисквания за изследванията ,които трябва да се изпратят за         ДЯ .Отговора от  Виктория е от миналата година  .

# 569
  • София
Нищо не се е променило от миналата година като изисквания.

Общи условия

Активация на акаунт