Ин витро с ДЯ в Биотекском, Киев

• 63 127
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Момичета ,колко време след изпращане на изследванията  ви викат за първи преглед ?

# 571
Здравейте и от мен!чакането приключи,утре ще се знае резултата.Момичето, с което бяхме заедно на трансфер има четирицифр.число😅.Желая успех на новите и бъдете спокойни! Виктория е безценна и ще бъде до вас във всеки един момент!!!Късмет на всички🍀

# 572
Ирена, чакаме утре и ти да се похвалиш със същото🍀🍀🍀

# 573
EL777, на мен ми записаха час след като уточнихме кога ще са ми готови изследванията, нищо че не бяха направени.

# 574
Здравейте!ето резултата: 05.10-5084 mlU/ml, 07.10- 11086.това нормално ли е?

# 575
  • София
Иренка, супер е резултата!
Пу-пу-пу! Тихичко честито!

# 576
Мерси Дели!да ти се връща.стискам ти палци

# 577
Леле, браво момиче, как се радвам само. Тихичко честито. Дано всички те последваме.

# 578
Браво, Ирена, супер си😊
Дано в темата има само такива хубави новини🍀
EL777, в сайта им пишеше, че поради големия брой двойки в процедура, приемът за следващите месеци ще е ограничен.
Питай пак Виктория😊

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 17:28 от puh4e05

# 579
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Irena, честито! Много хубави резултати. Сега чакаме и другите да се похвалят.

# 580
Честито Irena, пожелавам ти много хубави емоции и занапред.

# 581
Здравейте момичета! Искам да ви попитам понеже ние искаме да опитаме ин витро с донорски митохондрии , дали се практикува зет трансфер при тази процедура? Питам понеже аз също ще имам симулация, но понеже съм с Хашимото и винаги от стимулирането тсх ми скача много а аз знам,че не е добре за пресен трансфер това. Пък и при бременност също! Благодаря предварително и приятен ден!!! Heart

# 582
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
iovis, не се притеснявай те си разбират от тези неща. Аз също имам оперирана щит. жлеза и хашимото за бонус, при мен също имаше пресен трансфер и то двоен и резултата сега го дундуркам.

# 583
Момичета има ли някой  нови  изисквания за изследванията ,които трябва да се изпратят за         ДЯ .Отговора от  Виктория е от миналата година  .
Благодаря за отговора! Дай Боже на всеки...
Така е права си ,но просто исках да знам как процедират, но явно си е строго индивидуално...

# 584
  • София
Анджели, честита принцеса!
Бъдете здрави и много щастливи!
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

iovis, не се притеснявай те си разбират от тези неща. Аз също имам оперирана щит. жлеза и хашимото за бонус, при мен също имаше пресен трансфер и то двоен и резултата сега го дундуркам.

Общи условия

Активация на акаунт