Ин витро с ДЯ в Биотекском, Киев

• 63 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
delisardeli, благодаря ти! Пожелавам на всички Ви такова щастие! Не мога да ѝ се нарадвам, толкова красиво и нежно създание. А ММ му е трудно да се отдели от нея и да отиде на работа. Но все някой трябва да изкарва парички.

# 586
Анджели,честита рожба!Бъдете много щастливи.🍀🌹😍

# 587
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Благодаря Ви, пожелавам ви всички да се сдобиете с рожба.

# 588
Анджели,честита радост!Пожелавам ти бебка да е жива и здрава и да изпълва живота ви с безкрайно щастие Heart Eyes

# 589
  • София
Нещо много тихо стана в нашта тема, всичко тече зад кулисите Simple Smile))

Напомням за списъка с мами, бременни и кандидат-мами. На който му стиска, да се дописва Wink

# 590
Анджели честита радост и да ви е жива и здрава! Нека изпълва дните ви с много емоция и щастие. Попътен вятър на малката принцеса.

# 591
Дели, да вземем да приключваме с тази тема, като повечето не искат да споделят тук😕
И на мен преди време ми се искаше да се покрия , ама сърце не ми даде и избрах да давам кураж на следващите объркани и незнаещи кой път да хванат жени...
Наистина, всеки сам си избира как да постъпи...
Благодаря на Ирена, че сподели с нас чудесната новина и и пожелавам безпроблемна бременност до термин😊

# 592
  • София
Пухче, не бързай, има време. Хората сме различни.
А и много от нас имат кофти опит с предишни бременности и не бързат да споделят.

Аз пък виждам че имаме още една нова мама, освен Анджели.
Наталия, радвам се че сподели с нас. Голяма радост е да имаш принцеса Simple Smile
Някой чувал ли се е с Искра? Нейният термин беше преди Анджели, надявам се всичко да е наред...

Без да споменавам имена мога да дам следния сборен резултат:
От шестте двойки, с които поддържам контакт, и шестте са с положителен резултат. Пу-пу-пу, дано всичко да е наред!

Ние се върнахме миналата седмица от Киев, всичко беше чудесно. Не им изпихме бирата, ама им изядохме сьомгата Simple Smile)

Благодаря на Виктория, че беше през цялото време покрай нас, че ме проверяваше всеки ден докато бях болна, че отговаряше на всичките ми въпроси. Че винаги успяваше да ме вреди за преглед преди всички италианки, англичанки и др. И за спокойствието че всичко ще е наред.

Сега си чакам датата за теста и се моля всичко да е наред...

# 593
Момичета,не е до криене,а до страх,поне при мен.Аз още съм със свито сърце ,дали всичко ще е наред.Пък и не е ли рано още да си мисля,че нещата са сигурни?
Но ако това ще даде кураж на следващите,съм готова да споделя Blush
В момента съм в 11 г. с.,за сега всичко се развива нормално,с нетърпение чакам 21.10.,за да отидем на ранна ФМ.Терминът ми е на 08.05.2020 и скоро,ако всичко продължи да е наред ще помоля Дели да ме премести в списъка към бременните мами.
Успех на всички и целувки от мен Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 594
Dessides, 😘💖😍
Точно така ще си мислиш непрекъснато, че всичко ще е наред😊
Знам, че е трудно... Моето сърчице беше свито, докато не чух да изплачат😊
И да не ви плаша, ама точно след 5 мин започнаха новите притеснения- да не им се случи нещо, дали всичко е наред... и така ще е докато сме майчици😊
Така че,  Dessides, стягай се и мисли положително😊 Благодаря ти, че даваш кураж на другите😊 Желая ти и на теб лека и безпроблемна чак до термина😊
Дели, да ни разбиеш с космическо ЧХГ скоро🍀

# 595
  • и тук и там :)
Момичета, за сега ви чета редовно и ви се радвам Blush Heart Eyes
Аз се записах за конференцията на 30ти ноември и след това живот и здраве, ще имам повод да се включвам по-активно - къде с въпроси, къде с друго Simple Smile
Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 596
Puh4e05, аз реших да не пиша за нашия първи опит, за да не изплаша другите момичета, които са бременни. При нас първият опит през август приключи неуспешно с биохимична бременност. Зарадвахме се за кратко и ЧХГ то започна да пада. Сега имаме 3 цикъла почивка по препоръка на лекарката.
Ще се подготвяме за втори опит скоро, ако всичко е наред разбира се.
Ние бяхме от не успелите за жалост от първи опит.

Стискам палци на бременните момичета и късмет.

# 597
  • София
Ех Криси, съжалявам.

Сега докато бяхме в Киев имаше една италианка, която беше с момиченце на 2+ години. Каза, че е забременяла с нея от втория опит, първия е бил неуспешен. Сега беше дошла за още едно момиченце.

Стискам палци следващия опит да е успешен и при теб!

# 598
Криси, за съжаление, няма как нещата да се получават винаги от първия път...
Но важното е, че все пак ще се случат, дори и  от втория опит, както ще е при теб😊
Аз предполагах, че точно затова ти не писа...Но и неуспехите е хубаво да се споделят, а не да остава в темата усещане, че няма такива... Има, не че няма, но съм убедена, че в тази клиника са много, много по-малко, отколкото в  БГ.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 22:37 от puh4e05

# 599
Здравейте! Моите дечица се родиха в края на септември на 37 седмици и 3 дни. Беше предизвикано раждане по естествен път заради симптоми на пре-еклампсия. За щастие са здрави и аз съм също добре. Голяма радост са ни дори, когато ни държат будни през нощта. Пожелавам на всички вас да изживеете съвсем скоро радостите на майчинството.

Общи условия

Активация на акаунт