Ин витро с ДЯ в Биотекском, Киев

• 63 114
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Искре, честита радост!
Да растат мъниците здрави и спокойни и само да ви радват!
Прегръдки!
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 601
Искре,  ЧЕСТИТИ ДА СА ВИ!
Да сте живи и здрави цялото семейство!💜
Мен като започнат едва ли не да ме съжаляват " Въй, как се справяш с две...", им отговарям, че това са най-сладките грижи😊

# 602
  • Германия
Момичета, такава радост ме обзе тази сутрин като прочетох последните страници от темата. Честито на станалите вече мами, на бременните вече-търпение и спокойствие, а на тези с предстоящи трансфери-вяра.

# 603
Искре,честита радост!Нека в голямото ви семейство да цари само радост и щастие!
Бъдете здрави Heart

# 604
Честито и от мен на всички мами и на тези с положителни резултати! Пожелавам много щастливи и весели моменти.Champagne

# 605
Много благодаря на всички за милите пожелания. Grinning

# 606
Привет и от мен момичета ,
Благодарение на всички Вас и най вече пухчето взех решение да се свържа с Biotexcom.
Писах си с Виктория ,изявих желание за колкото се може по скорошен преглед и тя ми запази на 15.10 .
Съответно днес бяхме на преглед .
От неделя 13.10 сме в Киев и хотел Венеция.
Прегледа мина - за сега всичко изглежда добре и започнахме противозачатъчни.
Попита ме лекарката кога искам да започнем - отговорих колкото се може по скоро и се оказа че започваме днес 😲😲.
Виктория е прекрасна, наистина много бързо "ошетва " нейните хора .Докато се усетих и вече бяхме приключили с прегледите.
Тук е спокойно ,за нищо не се притеснявахме. Имат нови изисквания или поне Игнатиева- ембри олепило преди трансфер задължително .
Не че знаех старите .
Доверявам им се каквото и да решат.
Честито на всички мами и успех на всички чакащи .
Имаше една българска двойка в друг хотел за второ детенце са тук - прекрасни бяха но не се засякохме.
Тук всички се усмихват и се поздравяват, сякаш всички двойки знаят че са на правилното място .
🤔🤔❤❤

# 607
be free 🍀🍀🍀

# 608
  • София
Браво, Be Free Simple Smile
И при нас имаше ембриолепило, това е нещо, което се прави от кръвна плазма и след обработка се връща в матката.
Успех!

# 609
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Be Free, браво! Радвам се, че така позитивно настроени сте. Пожелавам Ви успех и скоро да се похвалите с положителни резултати. Заслужава си всяко хапче и всяка инжекция и всяка система. Ние много се гушкаме и се глезим. Малката принцеса ми спи на гърдите или на корема. Няма такова щастие!

# 610
Здравейте,момичета!днес мина преглада.2 плода и 2 сърдечни дейности,размери около 7 мм съответстваши на 6÷4 г.сед.тези дни се притесних защото получих кафяво зазапване което вчера горе долу спря.Док.каза, че може би се чисти организма от др.ембриони.пуснахме хемоглобин желязо и вит В 12.всичко е в норма.имам нормален апетит не ми се гади..леко се задъхвам.Тези дни не излизах защото се стреснах да не кръвна! Притеснявам се много да не напълнея"защото съм доста суетна а и не съм много висока -160 см.На успелите искам да пожелая късмет,но на гайле са ми тези които не успяват от първия път и все ги мисля.Искам само едно нещо да им кажа.Да не го мислят много и да разговарят и разпитват повече Вика,защото информацията е най -спъпо платената!аз от сърце им желая успех и силно вярвам,че чудото.ще се случи.Целувки и хубава събота!!!!

# 611
Ирена, честити ви сърчица!💕
Аз също прокървих в 6г.с., не се притеснявай, често се случва около тази г.с.- ембрионите се "загнездяват" по-надълбоко😊
Щом те следят добре, всичко ще е наред😊
Не е сигурно, че ще напълнееш😊 Аз отслабвах😊
Пази бебчетата и ни дръж в течение, че ще ви мисля😊

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 15:22 от puh4e05

# 612
Иренка, официално честито. Много се радвам за двете сърчица. Two Hearts Всичко ще бъде наред от тук нататък. Прегръдки/

# 613
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Ирена, честито за двете сърчица! Сега се пази и по малко суета. Аз качих за цялата бременност 11 кг, а сега 3 седмици след секциото съм 10 кг по малко.

# 614
Irena,честито! Много е важно адекватното наддаване на кг през бременността. Четох от различни източници, че майки, които не наддават достатъчно рискуват преждевременно раждане, а от там идват рискове за здравето на недоносените бебета. Яж си нормално, здравословно, без лишения. Мисли за тях! Сигурно са много малко бременните, които са доволни от външния си вид и се чувстват добре в кожата си.
При двойна бременност като моята над дадох 18кг. Това включва теглото на бебетата, околоплодни води, две плаценти и много задържана вода в тялото. Две седмици след раждането всичко се стопи и реално ми остават само 2кг тегло над това преди бременността. Изобщо не го мисли. Кърменето също ще ти помогне да смъкнеш излишното тегло като на шега и дори може да отслабнеш повече от това, което си била преди.

Общи условия

Активация на акаунт