Модни консултации -33

• 85 683
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Наскоро докато се разхождахме с дъщеря ми изкоментирах едни тинейджърки с поли колани и тя ми отговори - в гимназията всеки носи такива поли и черен чорапогащник с къси панталонки, ще им мине като пораснат, казано от висотата на няколко години след гимназия, та и като с потниците и бельото май си  период през който преминават повечето тинейджърки

# 661
  • някъде под слънцето...
Някои тийнове не претърояват развитие  по отношение на бельото и се превръщат в жени, за които  щом е бельо и не се вижда, не е необходимо да бъде съчетано и още по малко е необходимо да красиво.
Не рядко съм била обект на агресивни подигравки във форума заради слабостта ми към финото копринено  и не само бельо Wink

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 22:14 от sl

# 662
  • Somewhere far away
Някъде  из мненията прочетох че  най-скъпия сутиен бил неудобен Simple Smile
И 2000  евро да да дадеш за " La Perla" , aко не е  подходящия модел и точния размер пак няма да е удобен.
що се отнася   до Етам  имаха и  добри неща, но последните няколко години ме загубиха  тотално като клиент.

Да, моят си е точно моя размер и е подходящ модел просто пак не ми е толкова удобен в сравнение със спортните. Wink

# 663
  • някъде под слънцето...
 И е точно на La Perla, нали?  
От  опита с един артикул на която и да е марка е неточно да се правят обобщения.
Иначе всеки да носи кой каквото намери за добре.
Ако комбинацията боди чорапогащник и коктейлна рокля е ок за някого...Чудесно..
Нямам за цел да убеждавам когото и да е в каквото и да било.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 22:43 от sl

# 664
Аз нося различен цвят бельо Joy Не ми е драма, особено ако съм с дънки или тъмен панталон и бяла тениска(примерно). Съобразявам бельото с дрехите.

# 665
  • Somewhere far away
И аз не се опитвам да убеждавам никой в нищо. казвам че за мен няма нищо по -удобно от спортен сутиен. не понасям също и дантелено бельо, пък ти го харесваш, няма лошо, но не съм седнала да ти казвам че не си си уцелила правилния размер спортен сутиен например , нали? Wink

# 666
  • някъде под слънцето...
Чудесно, всеки да носи, това , което му харесва.
Това, което се опитвах да кажа е, че  цената не е  фактор гарантиращ удобството на един сутиен.
Стана ми забавна градацията в поста
 "от най- евтин до най скъп сутиен съм купувала, дори на Етам имам един "

От най евтин до най-скъп и след най-скъпия следва Етам...
Етам са масова  марка бельо, без особени претенции.
Между другото проблема  "свличащи се презрамки"  е следствие на некачествени материали(недостатъчно еластична материя) или липса на  регулиращи дължината си презрамки.
Една дреха убива и е неудобна , когато не е точния размер , не е подгодяшия модел, кройката е лоша , ушита е зле или плата  е не подходящ.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 09:49 от sl

# 667
Отворили сте темата за спортните сутиени. За мен пък те са супер неудобни, пробвала съм различни марки и модели, ами не е "моето" нещо.

# 668
Не всички можем да носим тантеленЕ гащЕ, ако ще да са най-скъпите на света, а е най-удобно без сутиен Laughing
Сериозно, за мен само памук. За бельо, определено удобството е на първо място и чак след това идва красотата в моята класация. 

# 669
С голям бюст съм и никак не ми е удобно да ходя без сутиен.
На качествената дантела и добрата изработка нищо и няма. А аз съм човек, който от най-малкото нещо получава обриви. Включително и от кофти ръбове на памучно бельо.

# 670
  • някъде под слънцето...
Именно, ключовите думи за качествени материали и добра изработка
Има много откровено грозни дантелени модели, други меко казано вулгарни.
Ама как дс обясниш, на вещи хора, че "Тантелено" не е синоним на красиво фино бельо.

Съществува красиво и удобно бельо  , като не е задължително то да бъде "Тантелено " Wink
Лично аз предпочитам коприненото.

Марки   модели  и  материи  за избор да искаш....
Всичко е въпрос на личен вкус.
Шарен свят , хора разни....

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 10:48 от sl

# 671
Е аз се изривам от всякакви дантелени ръбове и не мога да нося. Няма значение дали са качествени или не.

Предпочитам копринени шалове пред копринени гащи Simple Smile
Всеки с неговите непоносимости и предпочитания.  Wink

# 672
  • някъде под слънцето...
Копринен шал не изключва носенето на копринени гащи Wink
Съвместими са, с копринени  дрехи също .

# 673
  • София
sl, нещо затруднява ли те да разбереш, че има хора, за които Етам не е особено евтина марка? Чак пък се и присмиваш. Всеки степенува нещата според възможностите си. За един скъп сутиен е някой за 20, за друг за 100, за трети Ла Перла за 2000 евро или колкото там струва. За пръв път виждам човек да пише с такъв плам и любов за гащи.

# 674
Копринен шал не изключва носенето на копринени гащи Wink
Съвместими са, с копринени  дрехи също .
Не изключва, ако имаш бюджет и за двете, но доста хора нямаме.  Wink
Освен това копринен шал ще носиш с години, докато копринените гащи не знам колко им е живота, но не особено дълъг, предполагам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт