Вики, точно така си се казва "Лактогонно средство".
Мимозата при колики детето се свива и изпъва, личи си че го боли корем. И трудно се успокоява, дори и след ядене заспива много трудно.
Горкото ми дете! А искам да го кърмя - май съм на път да се откажа, обаче....
Нямах компютър почти две седмици и много ми липсвахте! Все още не съм изчела всичко тук, но обещавам скоро да наваксам! 

/
Аз не се притеснявам, ама ако ще идват 100 бабки да ми дуднат на главата ... ще съм много заета да се разпрвям с тях
А и детенцето ти е мечта. То самото дте си показва какво иска. Щом не ти реве и спи, нямаш грижи.
Важното е да не се мъчат дечицата.
кога ли моята ламичка ще се откаже от нощното
и после миседя будно от 7 до 10...
Ама така е, който бърза..
Важното е, че сега спи като къпан 

тежеше 3000гр и беше висока 49см
Сега се надявам да сме пораснали
) след системата и следенето на тоновете се оказа, че ще се раждаме секцио, та мама загуби и ума и дума от паника и страх. Нали се бях настроила да...напъвам, пък то... И така не знам дали има по-прекрасно чувство и усещане от това да чуеш първия плач на детето си и да усетиш как се успокоява, когато педиатъра го допре до теб, но аз и сега се разплаквам от умиление.
Та сега мама е спокойна.

С таткото в чудо се видяхме..Все яде и заспива обаче като я сложа в кошарата и след 2 мин. се усеща и ревва..Бреееееее такова чудо.Докато не дойде ред за следващото ядене около 1,30 2 посред нощ не заспива..Снощи обаче викам така няма да стане.Взех я в леглото при мен сложих я на цицата и каквото иска това да прави ще яде ли ще спи ли ..нейна работа
И аз съм заспала и като се събуждам тя спинка сладко-айде веднага в кошарата и така изкарахме до 5,30 сутринта.В 6 ч. обаче като я нахраних айде пак на нова сметка същата история та пак на цица се приспивахме..
Защото аз не съм сигурна обаче снощи дадох капки за колики..Ние имаме Лефакс от Германия..