Операции на коляното - 2. тема

• 109 624
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
Аз препоръчвам доктор Точков с две ръце!
Преди да почнете физио или друга терапия първо се консултирайте с ортопеда.

# 616
  • София
Благодаря, monii Flowers Hibiscus

# 617
Преди десет дена мой близък направи артроскопия на менискус на едното коляно при доктор Точков. Сега вече ходи нормално и почти няма болка и оток. Утре ще ходи да му махат конците.
Доктор му се обаждаше почти всеки ден да го пита как е, има ли проблеми. Изключително внимание проявява към всеки пациент.

# 618
  • София
Запазих час за д-р Точков за 21.10. Ще направя консултация и с още някой специалист, според препоръчаните тук. Благодаря много Flowers Hibiscus

# 619
Д-р Точков работи в Евровита, които пък не работят с касата, нали? Иначе и аз съм чувала добри неща за този лекар.

# 620
  • София
Да, в Евровита е. Видях името му и в екипа на СофияМед, но в супердок няма опция за записване на час там, предполагам, че ще е с направление, може да се свърже някой с регистратура и да попита.

# 621
Да, в Евровита не работят със Здравна каса.

# 622
То като е за преглед само не е толкова страшно, но операцията ако се самофинансира 100% вече си е цифра.

# 623
Артроскопската операция му струваше 1900 лв. Но той има допълнително здравно осигуряване, та да видим колко ще му изплатят от там.

# 624
Здравейте, от споделените мнения сме се ориентирали към д-р Вулджев или д-р Точков за преглед. Моля да препоръчате къде в София е най-добре да се направи ЯМР на колена! Да търсим ли конкретен лекар за разчитане или при прегледа ортопеда така или иначе гледа образното изследване, а не епикризата?

# 625
  • София
Няма нужда да търсите някой за разчитане на образа, Точков и Вулджев го гледат и сами изказват мнение. Бях на преглед и при двамата. Иначе аз моя ЯМР си го направих в Софиямед, просто бях там и така.

# 626
Медицински център Спектър ни препоръчаха и там прави ЯМР на коляното.
После ортопедите го разчитат.

# 627
Аз правих Ямр н лаборатории Русев.
Бях се насочила към спектър, но заради наличието на брекети ми отказаха.

# 628
  • Плодив

Здравейте, имам подобен случай на тийнейджър на 15 години и събирам мнения.
Здравейте! Миналата година, през април на сина ми(тогава на 16 години) направиха операция за възстановяване на кръстни връзки. През февруари тази година поднови тренировки. А в момента си спортува активно. Някои доктори, след контузията, изказаха мнение, че дори и да се оперира трябва да спре с тренировките. Имаше притеснения и, че все още расте, а имало вероятност да се засегне центъра на растежа, по време на операцията. За щастие намерихме доктор, който спечели доверието ни и всичко завърши благополучно!
Здравейте imar, може ли да попитам при кой лекар оперирахте сина ви и какъв спорт практикува детето? Пожелавам ви здраве и никакви травми повече!

# 629
Медицински център Спектър ни препоръчаха и там прави ЯМР на коляното.
После ортопедите го разчитат.
В Спектър и двата пъти не ми хванаха скъсана връзка на пателата. Ортопедите веднага я виждат, но явно този, който разчита там - не. Иначе всички лекари там препоръчват, уж били най-добри. Вероятно като техника е така.

Общи условия

Активация на акаунт