Често се споменава колко е важна рехабилитацията.
Можете ли да споделите къде в София сте останали доволни от рехабилитация / кинезитерапия след операция на ПКВ.
Трябва да избера къде да я направя , а нямам идея.
Много Благодаря !
Успех! 
- бяха и тримата доктори, Хубенов, Добрев и Атанасов. Др. Атанасов май свърши повечето работа, той ме и заши, както и дойде да ме провери след операцията и на следващия ден ми смени превръзката. След операцията не е позволено да ставате до следващата сутрин, така че се заредете с вода (поне 1.5 л на ден), книга, телефон и зарядно и се въоръжете с търпение
Аз останах сама в стаята, тъй като и трите жени, които бяха оперирани в същия ден, си тръгнаха (и трите бяха с менискус).
Сложиха ми шина, станах и почнах да раздвижвам - лека по лека, даже се качих по стълбите до втория етаж, където ми преместиха багажа. Този етаж изглежда като след ремонт. Пак бях сама в стаята, явно нямаше други жени с ПКВ. Там прекарах още една вечер и на третия ден ме изписаха.
Не се притеснявайте, всичко ще е наред. Ако имате още въпроси, може да ми пишете и на лс. Пожелавам ви успех и бързо възстановяване! Препоръчани теми