Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 319
  • 700
  •   1
Отговори
# 135
Е, най - малко очаквах Габи да си тръгне...

# 136
Направо съм гръмната, как можа да изгони Габи...защо не изгони този нагъл Марко??? Е тва вече е чисто режисиране....цяла вечер Марко шикалкави, тарикати се и накрая Габито, егаси!

# 137
  • Ню Йорк
Е той ако трябва по наглост да ги гони Марко  е много назад на опашката Wink

# 138
И аз съм изумена от развоя тази вечер.   Shocked

# 139
  • София
Може Ангелов да е решил да пече Марко на бавен огън. Поне няколко пъти съм чувала как обсъжда с другия шеф, че Марко е много нагъл и арогантен,а и вече всички в отбора му знаят, че той е способен на мръсна игра. Ангелов много пъти е показвал, че не толерира номерца зад гърба на колегите и ми се струва, че ще намери начин да убеди и самия Марко, че с това поведение няма да стигне далеч.

# 140
# 141
  • София
Много сладко младо момиче Габи.
Желая ѝ много успехи в живота и професията.  Hug

# 142
  • София
Марко продължава да ми е симпатичен. Усмихва се когато е нервен. Но той финалът е ясен. Хари и Светла.... печели Светла.
Не ми се получи омлетът тая вечер, ама си го хапнах.

# 143
  • sofia
И аз съжалявам за Габриела. Много слънчево и непринудено момиче.
И Марко харесвам.
Трябваше да си тръгне Мартин. Поради глупост. С Гичка под ръка.

# 144
Ама хич не беше честно да остави Марко. Онази вечер като гледахме и казах, че на него трябва да му слагат субтитри, едва му си разбира като говори. Чули са ме, снощи имаше такива. Кога пък научи всички да готвят само не разбрах.
Съжалявам за Габи, но тя наистина беше доста мудна. Трудно се работи с такива хора.
А, и друго ми направи впечатление - опитването на храната. Аз не съм шеф, но винаги опитвам храната докато готвя, какво значи - забравих да опитам ебаси?
Много се смях с Мартин - братовчед на лука - копър Simple Smile

# 145
Да, спокойно можеше да изгони и Мартин......в състезанието показа, че е елементарно момче и доста неща не знае....за един готвач е важно да имаш широка култура и познания.....ПОНЕ в областта на кулинарията! Simple Smile Заекът чифтокопитно Rolling Eyes
Габито е сладка, наистина е малко плаха и по бавничка, но това си е до темперамент....имаше желание да се научи и се стараеше, за разлика от Марко с хитрите му изпълнения и отговарянето на шеф!

# 146
  • Велико Търново
И аз очаквах Марко да си тръгне, както го беше подпукал Ангелов...Егати и самочувствието, и няма никаква мяра кога да замълчи..Ще дойде и неговият ред, и то преди Дани и Филип.
На Светла кавърмата изглеждаше супер - като за Мастършеф Wink

# 147
  • Испания
Габи днес ще е при Гала.

# 148
Заекът - чифтокопитно.😁😁😁 Като започнах да се смея и  неможах да спра. Та изтървах останалите въпроси и отговори.

ПП. Разчитам на вас да разкажете за гостуването на Габи.

# 149
  • София
Да не забравяме и дългогодишния спор дали мангото е плод, или зеленчук. Регионален продукт за България, така е, баба какъв конфитюри от манго вари, ей!

Общи условия

Активация на акаунт