Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 391
  • 700
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Сутринта го гледах. Тъкмо си мислех как Нина прилича малко на герой от анимационен филм, нещо като охлюв, който се надува като балон и ще гръмне всеки момент и гласът зад кадър каза : И докато има реален шанс Нина да се спука от злоба:smiles:  много добре улучи! Дани С.от самото начало само и единствено плюе по Иван, без реално да има причина. На Мартин наистина не му достигат способности, но има отборен дух и Ангелов го държи, защото знае, че той няма да прибегне до мръсни номера ( като Марко). И аз усещам, че Гичка е толерирана постоянно, но и всички много добре знаят, че тя няма никакъв шанс да спечели.

# 361
Това е така, но и Ангелов помага за държанието на Дани - "Дани, ела тука", "Дани, опитай това", "Дани, кажи това добре ли е..." и той се  newsm44.

Много точно! Командори и критикува, зад кадър е много отворен, а в самата кухня не е екипен играч. Но, когато говори с Ангелов докарва добър фалцет....що ли ми е познато? Нямам фаворит за победата, но със сигурност искам да отпаднат Нина и Дани.

# 362
Противно на всички очаквания аз искам да спечели Марко  или Мартин!  newsm44

# 363
И на мен са ми много симпатични и двамата , Марко може и да  прави номера ама ми е симпатичен , не знам защо. И двете Светлета също са ми много симпатични. И Иван ми беше  в началото , но явно при него има нещо, някакъв темерутизъм .

# 364
  • ГО
Щото ви харесват визуално. Марко може да е симпатяга, ама нито има готварски умения, нито колективен дух, какъвто трябва за подобна професия. Марко е там за парите. Другите също, но във Филип, например, че и в Дани дори, си личи любовта и отношението към готвенето и храната.
За Иван - вече загуби симпатиите ми, не знам защо.

# 365
  • Другата България
Аз след малко отивам на работа, утре от вас ще се информирам кой е отпаднал и дали съм познала.

# 366
  • Испания
Ще си залепя снимката на Ниновева върху вратата на хладилника. Като я видя, ми се отяжда.

# 367
Ще си залепя снимката на Ниновева върху вратата на хладилника. Като я видя, ми се отяжда.

Това е добра идея за борба с излишните килограми. Laughing

# 368
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Смайлис, бъди другарче, дай някоя хубава нейна снимка, да си я принтираме и ние, че морето наближава.  Laughing

За първи път ми хареса Дани от началото на предаването - "Млъкнете, стига сте подсказвали на Нина! Филипе, слушай ме, брат."  Joy Joy Joy

# 369
  • Испания
Смайлис, бъди другарче, дай някоя хубава нейна снимка, да си я принтираме и ние, че морето наближава.  Laughing

За първи път ми хареса Дани от началото на предаването - "Млъкнете, стига сте подсказвали на Нина! Филипе, слушай ме, брат."  Joy Joy Joy

И мен ме накефи за първи път Спартак.

Снимки да искаш! Ама хубави нЕма, има такива на Нина. Физиономията на Ниновева, докато Виктор хвали Филип:

# 370
Айде Нина се зачерви и нацупондори.
Ама не пропусна да каже че не е готвила морски език.

# 371
Нинка посърна, чак започвам да прихващам от злобата й и да се радвам като се проваля. Laughing

# 372
  • Испания
На жените дупе да им е яко с клиент Иван.

# 373
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Снимки да искаш! Ама хубави нЕма, има такива на Нина.
Скрит текст:
Физиономията на Ниновева, докато Виктор хвали Филип:

Joy  Hug
Тези са чудни, особено първата! Жалко че нямам цветен принтер.  Laughing

Колко очаквано от страна на Иван да поръчат всичко от менюто.  Confused Жените са обречени.

# 374
Нинка посърна, чак започвам да прихващам от злобата й и да се радвам като се проваля. Laughing
Абсолютно същата съм.
Умирам от кеф като видя, че Нина се проваля.
Айде сега Светлана е на прицел.

Общи условия

Активация на акаунт