Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 394
  • 700
  •   1
Отговори
# 345
  • ГО
Светлана, Марко, Нина, Иван са номинираните тази вечер.
Залагам на Марко да си ходи, но не е изключено да е Светлана, която на този етап предпочитам да остане.

# 346
Скрит текст:

Може петиция да си направим. За изгонването на Многострадалниците. Та да си има Ниновева на кого да бърше сълзите Smile

Simple Smile Само Дани Простак липсва и портрета ще е завършен

# 347
По принцип не пиша , само ви чета, но вчера някои хора удариха дъното. Ниночка отврат , направо нямам думи. А това с фритюрниците беше върха, как един от 3-мата герои не застана в средата на кухнята и не каза с висок и ясен глас: Момчета фритюрниците не работят. Евала на Марто , много ми е симпатичен, опита да замаже положението, изработи им помпа за балоните. Той според мен от мъжете е единствения отборен играч и преди , имаше добри включвания.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 12:29 от alayne

# 348
  • Другата България
Евала на Марто , много ми е симпатичен, опита да замаже положението, изработи им помпа за балоните. Той според мен от мъжете е единствения отборен играч и преди , имаше добри включвания.
Много добро впечатление ми направи и на мен това, и като цяло поведението на Мартин снощи, някой се чудеше защо е останал толкова дълго - ето за това. Ангелов не е лузър, оценява комплексно.
Що се отнася до довечера - ясно като бял ден е, че нито един от двамата номинирани няма да си тръгне, ще е трети. За съжаление и аз смятам, че това ще е Иван. Гласувала съм за Марко в анкетата, освен ако се издъни нещо сериозно довечера може и той да е. А от промото се видя,
Скрит текст:
че Нина е победила Филката
Mr. Green, което всъщност няма абсолютно никакво значение.
За нея всичко сте казали, аз само ще добавя, че май за първи път виждам човек да рИве от злоба Shocked, няма такова същество, просто гледам и недоумявам как е възможно? doh smile3555 33uu
Тази жена има сериозна нужда от някаква специализирана помощ, това нейното е болестно състояние и предполагам, че не ѝ е лесно ама никак.

# 349
Факт е че Дани раздава заповеди, обвинява и се изявява като ръководител и говорител на мъжкия отбор.И него не съм го чула да признава вината си за нищо и на него все друг му е виновен.И за него Ангелов си мълчи често.
Той ми е Нина в мъжкия отбор, не Марко

# 350
  • Другата България
Това е така, но и Ангелов помага за държанието на Дани - "Дани, ела тука", "Дани, опитай това", "Дани, кажи това добре ли е..." и той се  newsm44.

# 351
  • София-Младост
Той и без това от страна на Ангелов си има самочувствието на the top.

# 352
Днес попрегледах,
Дани/станция сосове, какво пържи та е разбрал, че не работят фритюрниците/
не е споделил, веднагически обаче сложил касерола, и на никого не казаааллл...
ама друг му е виновен/Иван/ защото не ги е осведомил, не е викнал на всички за това!?
"Абе, фритюрниците не работят, бе Мартине!"
Всички други разбрали само Марто- не  ooooh! че как и какво си пържил тогава!?
С такива хора около теб, не ти трябват врагове...
По- добре да си говоря с омлета отколкото с Тризлобеви!
Светлана ще го отнесе поради сополясалата Нина,
Иван ще го отнесе поради простотията и егото на Марко или Дани.

# 353
  • Ню Йорк
Иван много страни от другите и някак ми изглежда депресиран, направо ме плаши.

Нина не ми се кометира, радвам се, че не познавам толкова злобен и жалък човек. Направо съм щастлива.

# 354
Нинчето е просто велика.Идеята беше на Светлана,Нина и даде просто съвет,не и направи тя десерта все пак.А и точките са за отбора не индивидуално.На Гичка не е помогнала,но и нея не поздрави.Толкова злоба не е нормално просто

# 355
Нинчето е просто велика.Идеята беше на Светлана,Нина и даде просто съвет,не и направи тя десерта все пак.А и точките са за отбора не индивидуално.На Гичка не е помогнала,но и нея не поздрави.Толкова злоба не е нормално просто
Ужасна жена толкова пък да не може да се зарадваш на чуждата радост ! Според мен е сбъркала формата трябвало е да участва или Смени жената" или в "Биг Брадър" там ще има да си се излага на воля колкото си иска !

# 356
  • София-Младост
Категорично не пречеше Светлана да благодари на Нина...обаче такова цупене и децата не правят...
Яде ми се кекс Simple Smile
А какво каза Ангелов на Гичка...обещавам ти, че скоро ще станеш много богата;) ммм

# 357
  • Ню Йорк
Светлана, Марко, Нина, Иван са номинираните тази вечер.
Залагам на Марко да си ходи, но не е изключено да е Светлана, която на този етап предпочитам да остане.

ХМ  newsm78

Аз друго видях.

# 358
Съжалявам, но Иван да си ходи! Правилно Дани Глупак му каза, че изглежда , че на всяка цена трябва да го спечели. Няма как да бъде готвач и да не си комуникира с другите. Вие хубаво казвате защо той да казва точно за фритюрниците, но по тази логика защо и другите да казват?

# 359
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами логично е този, който е забелязал, че фритюрниците не работят да предупреди всички, а не само един. И откъде-накъде му хрумна, че Иван трябва да му предава думите на останалите? Той да няма сливи в устата. А ако е имал някаква много спешна работа в този момент /която обаче каквато и да е, не му запушва устата, нали?/, можеше да помоли Иван да предупреди останалите. Факт е, че грешката си беше на Дани, просто удобно си изми ръцете с друг, както обикновено.

Поздрав по този случай /сетих се: "Аз съм твоето слабоволие..."/:
Ееехх, къде ме върна с тази песен....  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт