Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 59 614
  • 700
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Какво знаем ние? Гичето прави пърхот от фенел!
На кой континент се намира Япония, какво е хранителна пирамида и разни други безполезни глупости....  Mr. Green

# 31
  • Испания
А, нали те избират как да приготвят ястието си? Що като Нина се е осрала на Иван дори не го опита?

За баланс.

# 32
Аман от коментарите на Дани-то, дразни ме вече много.

# 33
  • София
Ееее, стига вече са я будалкали Гичка!  Всички разбрахме, че има проблем с ученето, няма нужда да я тормози така.

# 34
А, нали те избират как да приготвят ястието си? Що като Нина се е осрала на Иван дори не го опита?

За баланс.

Не ми се мисли, ако Нина беше се справила...

# 35
Simple Smile Бравооооооо на Светлето, радвам се за нея

# 36
  • Испания
Какво знаем ние? Гичето прави пърхот от фенел!
На кой континент се намира Япония, какво е хранителна пирамида и разни други безполезни глупости....  Mr. Green

Недей с лошо! Знае Гичето египетските пирамиди.

За баланс.

Не ми се мисли, ако Нина беше се справила...

Щеше да отвори една паст...

# 37
  • София
Да бе, вярно, как я подцених.  doh Ама като я гледам, сигурно и тях не ги знае на кой континент са.  Laughing

# 38
  • Испания
Да бе, вярно, как я подцених.  doh Ама като я гледам, сигурно и тях не ги знае на кой континент са.  Laughing

Подробности.

Като ги видя да бъркат салата с пръсти...

# 39
Зачудих се на технологията на омлета- гледам ги бъркат яйцата в тигана, аз никога те ги бъркам, изсипвам ги разбъркани, после обръщам с лопатка и слагам кашкавала.

# 40
  • Испания
Тихо, тихо! Гичето я хвана рядко щастие от притеснение.

# 41
  • София
Гичка се огорчи... как пък някакъв си шеф ще й казва, че дробът й е препечен, че трябвало да се забърза, занимава я с някакви тъпи въпроси от сорта какво има да приготвя.... То това неговото не се трае вече.  hahaha

# 42
На Нина местото за пореден път сурово.
Като се опитват да са интересни на гърба на Гичка и пресоляват манджата - виждат я, че се шашка и я тормозят. Ако не става да я гонят, зашо трябва да я тормозят?
За мене повече за гонене е Светлана отколкото Гичка.

# 43
Гичка не дава вид на тормозена от Ангелов, винаги е щастлива от вниманието му и намира някакво оправдание, въобще не се усеща как изглежда в очите на хората

# 44
  • София
Ох, Нинка я скатават нещо.

Общи условия

Активация на акаунт