Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 349
  • 700
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сто процента следващата седмица ще гони мъж, за да изравни отборите.

# 151
  • Пловдив
Да не забравяме и дългогодишния спор дали мангото е плод, или зеленчук. Регионален продукт за България, така е, баба какъв конфитюри от манго вари, ей!
И третият братовчед на лука и чесъна - копъра.Smiley
Отдавна не бях се смяла така.

# 152
  • На брега на морето
Марко е крайно нагъл и противен. Изненадана съм, че не го изрита. Отделно все се прави, че ни лук ям, ни лук мирисали. Изключително анти образ.
Габи наистина е бавничка, но чак да я изгони не заслужаваше според мен.

# 153
  • Другата България
Е то беше ясно, че няма да е Марко изгонения, още вчера го написах аз. bowuu
Според мен поне има и доста нагли други /Нина и Дани визирам/, които трябва да си отидат преди него. Че изнагля много - факт, има доста високо самочувствие човекът, но няма да е далеч момента, когато ще го шитне шефчето /а защо не и в другия четвъртък/.
Габи....ами бавничка си беше, едва - едва, не, че е повод за гонене това, но е смислен аргумент. Разбира се, и аз смятам, че имаше други преди нея, които заслужаваха да си тръгнат. Чудите се на Гичка - била глупава, правела се на шут...ами Мартин? Всички видяхме снощи колко му е умствения капацитет, но е кротък и послушко, затова остана.
Светла я виждам на финал от жените. От мъжете Иван.

# 154
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Според мен поне има и доста нагли други /Нина и Дани визирам/, които трябва да си отидат преди него.
Само че те са нагли само пред съотборниците си, пред Виктор са по-ниски от тревата и не смеят да си поемат дъх, само го гледат с влажни очи. Докато Марко наглее пред него.
Иначе, лично за мен, Марко е по-слаб готвач от Дани и Нина.

# 155
  • Другата България
Иначе, лично за мен, Марко е по-слаб готвач от Дани и Нина.
Така е, и аз така смятам. Но пък от друга страна /за наглостта става въпрос/ е за предпочитане каквото има да си го кажеш в очите на човек, а не зад гърба му да мрънкориш и злословиш - нещо, в което Нина и Дани си оспорват челното място.

# 156
Мисля, че на финал ще останат Дани, Филип и Светла. Иска ми се Иван да е на мястото на Дани, но едва ли ще стане. Победител ще бъде Светла.

# 157
Но пък от друга страна /за наглостта става въпрос/ е за предпочитане каквото има да си го кажеш в очите на човек, а не зад гърба му да мрънкориш и злословиш - нещо, в което Нина и Дани си оспорват челното място.
О, да, абсолютно си права. Нали това е и главната причина да не ги харесваме тези двамата.  Laughing

Аз като най-силни виждам Филип и Светла, но всъщност нямам представа колко човека ще отидат на финал. Ако са повече, бих прибавила Дани и/или Иван. И не дай боже, Нина.  Confused

# 158
  • Другата България
И аз така ги виждам нещата.
Но стана ясна "симпатията" на Виктор към Светла, така че тя за мен е сигурен финалист. А защо не и победител.

# 159
Права си.  Peace Пък и Филип, както коментирахме вече, няма интерес да зареже собствения си бизнес, за да работи при Виктор. Ако това условие изобщо е важно да се да се спази де. Ако не - аз лично предпочитам Филип да спечели, но и Светла ме устройва. От жените тя ми е най-симпатична така или иначе.

# 160
Абсолютно ще съм доволна ако Светла спечели
От мъжете евентуално Иван или Филип, но ако на финала е Светла срещу когото и да е ще съм за нея.

# 161
  • Ню Йорк
И аз така ги виждам нещата.
Но стана ясна "симпатията" на Виктор към Светла, така че тя за мен е сигурен финалист. А защо не и победител.

Мда, за пореден път голямо фаворизиране на конкретен участник.

# 162
  • Другата България
Да, и аз си го помислих същото, а и че е малко обидно към другите - каквито и да са те, това отношение.
Но шефът си е шеф и е винаги прав. Laughing Sunglasses

# 163
Габриела:
https://www.youtube.com/watch?v=-pv_LXF7jfM
И нейните фаворити за наградата са като тук.

# 164
  • София
Във фейса пише, че
Скрит текст:
Гичка вече е излязла от предаването. Логично е да е отпаднала следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт