Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 358
  • 700
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Еее как ще гонят Габи преди Гичка...забравиха как готви с една ръка дори. Марко е много гаден характер - справя се с определени ястия, но завиьда много - аз с такъв човек не искам да работя.

# 166
  • София
Ангелов преценява характерите на всеки участник. Сега показва открито симпатии към Светла, защото усети, че тя не е толкова уверена. Преди го правеше за Иван, но напоследък видя, че Иван се е отпуснал и веднага го скастри. Остави Мартин, защото харесва хъса му, но е абсолютно наясно, че Мартин няма как да победи. И аз изтръпвам от мазното говорене на Нина пред Ангелов, изключително отблъскващо. Тя пази този си тон само за него, иначе по коментарите и с жените винаги говори троснато, натъртва и чак пръст размахва.

# 167
  • Другата България
Абсолютно съм съгласна с теб! newsm10 smile3521
Изгледах Габи, кротко девойче. Не нападна никой, не каза лоша дума за никого.
Но пак Иван ...бил индивидуалист, не споделял....добре де, какво толкова им пречи това? Това е кулинарно шоу, не е "Искрено и лично", нито "На кафе", защо трябва да си разказваш и споделяш житието и битието само и само, за да си харесван? Не мога да си го обясня това.

# 168
...защо трябва да си разказваш и споделяш житието и битието само и само, за да си харесван? Не мога да си го обясня това.

Е, как защо? Да могат после да кажат кой е пиянде, кой не живее с мъжа си/ жена си, кой не си гледа децата и тн.

# 169
Но пак Иван ...бил индивидуалист, не споделял....добре де, какво толкова им пречи това?
Но каза също, че когато Иван е бил в отбора на жените, са се разбирали добре. Говорил е с тях, питал ги е разни неща.
Мартин е добър готвач, но е за традиционна кухня. В механа "Трухчев" не предлагат миди "Сен Жак", нито телешко "Уелингтън" с манатарки. Simple Smile Гичка е същата - вероятно прави чудесни баници, леща и пържоли, нищо че не знае що е това Mеdium Rare. Simple Smile

# 170
  • Другата България
Но пак Иван ...бил индивидуалист, не споделял....добре де, какво толкова им пречи това?
Но каза също, че когато Иван е бил в отбора на жените, са се разбирали добре. Говорил е с тях, питал ги е разни неща.
Да, и това каза. То, не че не са се разбирали с Иван, но по-скоро че е индивидуалист и затворен като човек.

# 171
# 172
Милото Гиче, къде в Костинброд е чувала за хранителна пирамида....СРАААААМ и тя и Марто са много зле!! Crazy

# 173
Аз мисля, че ще спечели този който има най-голямо развитие и това е Светла. И тя ще е победителя навярно.
А Гичето и е време да си ходи. В началото беше тиха и кротка, но сега и поникнаха крилца и се все много на сериозно.

# 174
По мои наблюдения, а и за баланс гони веднъж от синият отбор, веднъж от червения. Та идващата седмица е ред на мъж. Мартин или Марко. На някой от тях двамата ще им е ред, мисля.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 08:05 от Билян@

# 175
Дано да е Марко.Мартин ми е симпатичен.А и Марко нали е много добър и ще го търсят навсякъде може да си ходи вече. Joy

# 176
Аз не знам дали ще го догледам докрай разочарована съм от това номиниране на двама и гонене на трети .

# 177
Да и аз очаквах,че ще си ходи някой от номинираните,но винаги си тръгва друг.Така се обезсмисля номинирането

# 178
  • Испания
Катето Евро в Hell’s Kitchen: За първи път ми се случва такова нещо

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/kateto-evro-v-hells-kitche … va-neshto-6081712

# 179
Катето Евро в Hell’s Kitchen: За първи път ми се случва такова нещо

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/kateto-evro-v-hells-kitche … va-neshto-6081712
И аз съм фен на очилатия сладурко

Общи условия

Активация на акаунт