Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 426
  • 700
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново
Крайно време е Марко да си тръгва. Нина сигурно ще я държат до края, макар че да отпаднеш на финала също е кофти Wink

# 256
В "Темата на Нова" има включвания от ресторанта на Hell’s Kitchen. Докато репортерката разговаря с Виктор Ангелов, в далечината зад него се виждат някои от участниците с черни униформи. За съжаление,
Скрит текст:
Нина е там, Иван го няма, или поне аз не го видях.
https://play.nova.bg/programi/temata-na-nova

# 257
В "Темата на Нова" има включвания от ресторанта на Hell’s Kitchen. Докато репортерката разговаря с Виктор Ангелов, в далечината зад него се виждат някои от участниците с черни униформи. За съжаление,
Скрит текст:
Е Ванката ми беше сред фаворитите наред със Светлето и Филип .

# 258
Продуцентитее, айде стига сте ни измъчвали с тая Нина! Нека си ходи! Плиийс! Pensive
За жалост в Русата Златка е публикувала в Инстраграм снимка  на обединения отбор Нинчето е на нея .

# 259
  • На брега на морето
Ох, Нина е толкова злобна и противна. Ред сълзи, ред сополи и в следващия момент започва да плюе някой.
Малко, големият готвач да си ходи и той. Не вижда по-далеч от носа си, но иначе самочувствието е голямо.

Като останат в един отбор, пак ли някой си тръгва всяка седмица?

# 260
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
iris 40, поне хиляда пъти сме молили спойлерите да се поставят в скрит текст. Толкова ли е трудно да се уважи желанието на тези, които не искат да знаят предварително какво ще се случи?  Crossing Arms

Цитат
Отпадна ли някой?
Изпуснах финала след рекламите.
Не, само Нина беше номинирана.  Peace

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 14:31 от Reinа

# 261
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами това пък което се вижда зад Ангелов са само 2-3 човека, как преценихте кой е там и кой го няма?

# 262
Скрит текст:
Ами това пък което се вижда зад Ангелов са само 2-3 човека, как преценихте кой е там и кой го няма?
Скрит текст:
На догадки карам. Уточнила съм, че аз не го виждам. Дали е там, нямам представа. Като се има предвид и спойлерът на Златка Райкова, е много вероятно наистина Иван да е отпаднал.

# 263
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз само Филип виждам зад Ангелов в далечината пък не знам Wink

# 264
  • Другата България
Продуцентитее, айде стига сте ни измъчвали с тая Нина! Нека си ходи! Плиийс! Pensive
За жалост в Русата Златка е публикувала в Инстраграм снимка  на обединения отбор Нинчето е на нея .
newsm78 И защо беше нужно да го изпляскаш така? Снимката беше в спойлер, има хора, които не желаят да знаят какво се случва, кому беше нужно това твое упражнение? За елементарно уважение към останалите пишещи да си чула нещо? ooooh!
Грозна работа.
И епизодът снощи беше грозен, 2/3 от него гледам Нина как за 123456 път злобее и крещи на останалите, реве и подсмърча като я нахокат, обвинява другите за собствените си издънки и изобщо... smile3514 Как пък не ѝ омръзна все една и съща песен, толкова отблъскващо поведение и манталитет, пък и недоволна защо е нехаресвана! smile3555 Добре, че беше Гичето с кошничката на Червената шапчица, та малко развесели пейзажа.
Залагам на Марко в анкетата.
И да спрат вече да бъркат с пръсти в тези купи и тенджери, че.... Mr. Green Sick

# 265
  • Испания
Рева с Гичето.

# 266
Браво на Ванката, как обичам шоколадово суфле

Гичка ще ги издъни с тоя кекс

# 267
Жената, която оценява редом с шефа, су шефът ли е?

# 268
  • Испания
Жената, която оценява редом с шефа, су шефът ли е?

Да.

Окапах клавиатурата.

# 269
  • София
Нина е ужасна, само мрънка, да не би тя да е направила десерта?Дала идея и край, трябва и признание, задължително.

Общи условия

Активация на акаунт