Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 384
  • 700
  •   1
Отговори
# 390
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, ужас, пак сълзи и сополи...  Rolling Eyes

# 391
  • Испания
Това добиче Нина би лизала подметките на Виктор. Отврат!

# 392
  • Ню Йорк
Направо не е за вярване, няма такова лансиране на тая Нина.  #Cussing out Сълзи, сополи и не я гонят. Ми да почнат и другите да циврят.

# 393
Остава ми единствената утеха Нина да се сгромоляса малко преди финала.

# 394
  • Испания
Светлана да благодари на госпожа Отрова.

# 395
Четно казано,започвам много да се дразня вече на предаването. Абсолютно несправедливо напуснали в последните две елиминации.

# 396
  • Ню Йорк
Чудя се Ангелов дали ще си плюе на фасона и ще натика шопара да спечели  #Cussing out

# 397
  • София
Изгониха ли някой,че гледах края на друго предаване?

# 398
  • Испания
Чудя се Ангелов дали ще си плюе на фасона и ще натика шопара да спечели  #Cussing out

# 399
Честно казано, не ми се иска да вярвам, че би го направил. Кой би искал да работи с такъв отровен човек? Confused

Да, Светлана.  Peace

# 400
  • Ню Йорк

Не е като да не го е правил...

# 401
  • София
Честно казано, не ми се иска да вярвам, че би го направил. Кой би искал да работи с такъв отровен човек? Confused

Да, Светлана.  Peace
Благодаря! Поне тя се отърва от Нина.

# 402
  • София
В това предаване, номинираните са защитени от напускане - това разбрах аз.

# 403
Благодаря! Поне тя се отърва от Нина.
Направо се отърва. Нина ми прави още по-неприятно впечатление /ако изобщо е възможно/ с това, че явно смята мъжете за по-големи авторитети от жените - винаги ги поздравява при победа, което не прави за съотборничките си. Днес поздрави Филип, докато вчера газ пикаеше за отличната оценка на Светлана.

# 404
  • Испания
За да стане Нина победител, трябва тя да даде на Виктор /а не той на нея/ 100 000 лева и да подпише нотариално заверена клетвена декларация, че няма да се доближава до него на разстояние по-малко от 1 км.

Общи условия

Активация на акаунт