Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 360
  • 700
  •   1
Отговори
# 420
  • На брега на морето
Нина за пореден път мина между капките. Но според мен няма да спечели тя. Няма какво да покаже.
Марко ще е следващият изгонен мисля. Крайно време му е.
И в червената кухня като останаха само 3, как се очаква да се справят. Те пет като бяха не се справяха, а за три не ми се мисли.

# 421
А може би от другата седмица ще ги обединят в един отбор- с черните престилки.

# 422
Абе Нина въобще не е за ресторанта, къде ще се сравнява с жените шефки там, и тя като Гичето няма финес, манджите й мазньочи, десерта й беше потресаващ....няма стил за тая кухня! И е зла....

# 423
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ангелов може да е всякакъв, но не мисля, че е толкова тъп да си сложи таралеж в гащите, като вземе Нина в някой от ресторантите си.

# 424
  • София
Нина едва ли ще спечели. Не е кой знае каква готвачка, за какво му е на Ангелов. По-скоро ще спечели мъж.

# 425
Нина за какъв готвач претендира да е с тези 3 /три/ години стаж?!? Аз си мислех, че ще каже поне 20 и затова е с такова самочувствие. Значи тя при три години и е вирнала носа, а какво остава ако беше повече...
То излиза, че когато се е явявала на Мастър шеф е била любител готвач от година?!?

# 426
  • София
Момичета, чета ви с голямо удоволствие. Общо взето това, което пишете е и моето мнение. Още повече след снимката на Златка, която издава (може би) 5 -та финалисти, ми се затвърждава мнението, че май решенията не ги взема само шеф Ангелов.
Още един антифен в отбора на Нина.

# 427
Нина за какъв готвач претендира да е с тези 3 /три/ години стаж?!? Аз си мислех, че ще каже поне 20 и затова е с такова самочувствие. Значи тя при три години и е вирнала носа, а какво остава ако беше повече...
То излиза, че когато се е явявала на Мастър шеф е била любител готвач от година?!?
Някой писа в страницата на предаването , че е излъгала за това и че всъщност е готвач от 2010 г. , но навсякъде където е отивала на работа все е изхвърчала бързо .

# 428
  • Другата България
"Номинираните са с имунитет" - думи на Светлана. От ясно по ясно, няма като че ли епизод, в който да е отпаднал номиниран играч.
Гледах я току що при Гала, много слънчев и лъчезарен човек. Очаквано си тръгна, но лично аз смятах, че Марко или Гичка /а защо не и Иван/ ще са преди нея.
Прочетох ви, а и от Светлана разбрах какво се е случило снощи. Пак ще си лепна  smile3505 ignore2 , защото иначе ще има ban. Вие и всичко сте казали всъщност. Не знам докога ще лазят по нервите и ще си играят с търпението на драгия зрител с тази жена. Изобщо не смятам, че ще спечели, Ангелов трябва да е съвсем изкукал, за да го допусне, но с всеки изминал епизод все повече и повече се засилва отвращението на зрителите от нея, за което и тя допринася в голяма не, в пълна степен. Единствената мисъл, която ме крепи smile3532 smile3511 е , че ще отпадне преди или на финала, което ще е един малък реванш на всички отпаднали, а и на 99,99% от гледащите за всичко изтърпяно толкова време. Радвам се, че не познах, че ще победи Филип, както и се радвам за него.

# 429
Нина обаче е яко дейна във фейса. Не спи да реагира на коментари за нея. Овца. Няма по голяма победа от това да излезеш и да имаш фенове,  такава омраза по отношение на някого май не е имало от доста време.

# 430
  • Другата България
 smile3532 Е какво да реагира, то предполагам във фейса няма нито един положителен коментар, тя трябва 24/7 да е онлайн и да се обяснява, кажѝ честно, това ли прави? ooooh! Shocked Не искам и да влизам там, както и да чета, но ако е така - направо отново doh!
За другото си права, и не само на зрители отношението е такова. Няма напуснал участник /май/, който да се е изказал положително за нея.

# 431
Нина не пише във фейса, реагира само с емотикони
Не знам какъв човек трябва да си да пускаш ухилени човечета на всеки негативен коментар.А те всички са такива.Едно хубаво мнение не прочетох
Жалко е че най вероятно и децата и четат.Тая даже не осъзнава какво причинява на децата си, толкова е амбицирана да спечели.

# 432
  • София
Абе мислех си, че нейното е игра, но щом повечето участници след излизането си казват, че и в общежитията си е такава... Чудя се децата си как ги възпитава, изобщо усмихва ли им се?

# 433
  • sofia
Жал ми е за Нина и подобните на нея....Няма да е победител, защото няма качества...Има само една гола амбиция.

# 434
Жал ми е за Нина и подобните на нея....Няма да е победител, защото няма качества...Има само една гола амбиция.

Амбицията не е лошо нещо, дори голата амбиция или болната амбиция не намирам за толкова лоши. При Нина амбицията е най-малкият и проблем. И друг път съм писала за "качествата" ѝ, няма да се повтарям, но при нея злобата ѝ направо я изяжда отвътре, чак се чудя как е с подобна физика. Може и животът ѝ да я е направил такава, може ѝ просто да си е такава и затова животът ѝ да се е стекъл по начина, по който е, но тя просто е най-противният участник от риалити формат, който съм срещала - вечно завиждаща, не можеща да се зарадва на чужд успех, намусена, мърмореща, лицемерна, подмолна, непризнаваща грешките си и т.н. до безкрай

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 02:26 от H0uSse_Baby

Общи условия

Активация на акаунт