Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 352
  • 700
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Може би затова, опознавайки я от близо за няколко години(не знам колко години са били заедно), мъжът и е решил да се спасява в Щатите.

# 436
  • София
нина се разрева веднъж-дваж - добре. Ама тя хленчи всеки път.

# 437
  • Другата България
Какво ти хленчене, тая си рИве направо. Постоянно, грозна работа.
Едит - кога е финала, някой знае ли?

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 19:24 от Merri_An

# 438
Едит - кога е финала, някой знае ли?

Според Уикипедия е на 24 май.

# 439
И аз това за естествения лидер не го разбрах. Какъв лидер, бе Ангелов??? Лидер е човек с харизма, умеещ да обединява, да носи отговорност, а тази Нина е пълна противоположност на всичко това.

# 440
И аз това за естествения лидер не го разбрах. Какъв лидер, бе Ангелов??? Лидер е човек с харизма, умеещ да обединява, да носи отговорност, а тази Нина е пълна противоположност на всичко това.

И аз това написах във фейса, но тя просто ми се изсмя на коментара. Simple Smile

# 441
Може би затова, опознавайки я от близо за няколко години(не знам колко години са били заедно), мъжът и е решил да се спасява в Щатите.
Трябвало е и децата да вземе да ги спаси да не станат като нея ! Достойна конкурентка е на Лилито от "Смени жената "и двете еднакво злобни и противни ! Единствената разлика , е че Малакова не е тръгнала да пише на всеки , който се е изказал против неял  Това да си пишеш във фейсбук коментари в своя защита от фалшив акаунт е толкова смешно , че няма накъде не и отива на годините ! 46 годишна жена ,а се държи като 16 г. пикла .

# 442
Аз нямам търпение Нина да се появи пак във форума като предишния път... Или вече е твърде голяма звезда?!? Laughing

# 443
  • Испания
Аз нямам търпение Нина да се появи пак във форума като предишния път... Или вече е твърде голяма звезда?!? Laughing

Тя преди обеща да се върне, за да ни натрие носовете.

Русата Златка наруши правилата

Споделям само това: по регламент, риалити форматът на Гордън Рамзи стига кулминация с пет финалисти с черно на куртките.

# 444
Милата Златка, пак не и достигна пипе....развали цялата изненада! ooooh! Да не говорим, че сега трябва да и поискат отговорност! Naughty

# 445
Да си патиш от акъла...
Аз нямам проблем с това, че Злати тъпото ни ги е показала, проблем са ми някои хора, дето нямат място там. Imp

# 446
  • Испания
Да не забравите как правилно да завършите деня!

# 447
Добре де на коя  от старите снимки е Нина.Нещо пропуснах тази част.
Не ми казвайте че е тази стройната с късите панталонки
Ядосвам се не че знам кои са финалистите, а защото някои са на финал.

# 448
  • Пловдив
Добре де на коя  от старите снимки е Нина.Нещо пропуснах тази част.
Не ми казвайте че е тази стройната с късите панталонки
......

Баш тя е.Smiley

# 449
Нина е с късите гащи....все пак и тя е била млада! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт