ФЕВРУАРЧЕТО да ходи може, но и да се сърди, тръшка - тоже (тема 3)

• 54 398
  • 392
  •   1
Отговори
# 90
Вече е 60 дни отлагането, приеха нов закон или каквото е там. А пускането за малко е ако има кой да го гледа, защото тръгне ли и ние трябва да тръгнем на работа.

Мими, дано скоро се оправи кашата.

# 91
Мими дано не е нещо сериозно, успех. аз искам да се оплача малко от себе си този път.....напоследък започнай да се карам на малкия защото съм много изнервена. Вчера даже го нашляпах защото цял ден мачкаше щорите и ги направи на нищо. И големия го отнесе и той ....абе въобще май развих синдрома на майките а две деца.....нещо което съм мразела дори и да го гледам отсрани. Но просто съм на ръба на силите си вече.

# 92
Благодаря, момичета, нищо сериозно - административни простотии.
Електра, права си, 60 дни е.

# 93
  • В средата на времето
Момичета не са ли малки за ясла? Поне мойто мълже нито яде сам нито гърне признава...

Преди години синът ми тръгна на 1г. и 1м на ясла. Не само че не можеше да яде сам или да ползва гърне, но и сам не ходеше все още. Може и да съм го писала вече. Много малък е бил като гледам Катето сега, но се налагаше тогава. Сега мисля да ползвам позволеният период за отлагане, после ще си пусна натрупаната отпуска и горе-долу ще я докараме докъм втората година преди да тръгне. Такива са ми плановете, но може и да не стане както си го мисля.

Буболинка, колко е разликата на дечицата ти? Няма ли кой да те отменя за малко поне с едното дете?

# 94
Разликата им е 6 години. Баткото завършва 1 клас сега. За съжаление нямаме баби и дядовци, останалите роднинини не са около нас. Мъжа ми също не ми помага защото е на работа и вечер е скапал...абе кофти период. Не искам да ви натоварвам но просто давам на заето тия дни

# 95
Бубе, повечето минаваме през разни тежкотоварни периоди. Просто не се пускай по плоскостта на насилието, това не решава нищо, знаеш. Най-много да те смаже после вината.

Почвай магнезий и по-полека.

# 96
Бубе, повечето минаваме през разни тежкотоварни периоди. Просто не се пускай по плоскостта на насилието, това не решава нищо, знаеш. Най-много да те смаже после вината.

Почвай магнезий и по-полека.
Точно това ме измъчва ме не си сдържах нервите. Нашляпах го по памперса , той даже и не усети май, защото не ревна, но мене ме заболя сърцето направо. Много мразя насилието под всякаква форма.

# 97
Ударите са върха на безсилието, останалото е още по-гадно - че насочваш енергия, че крещиш, че те гледа грозна и злобна че го учиш на несправяне, че попива модел, че се отчуждава и т.н. Но това действа с натрупване, така че следващия път си вържи ръцете мислено, запуши си устата и просто иди в другата стая да си скубеш косите и да се разревеш от безпомощност. Това е много по-добре.

Аз преди бях така, отстранявах се от ситуацията, щото иначе щях да изгърмя я него, я себе си. Работи при мен.

Аз с второто дете съм много по-спокойна, някак си не може да ме изнерви до степен да се ядосам дори. А хем ми е много по-натоварено отпреди.

# 98
  • В средата на времето
За себе си съм установила, че всичко идва от преумора и изтощение. Майчинството си е работа 24/7, като прибавиш домакинските задължения и когато няма  и кой да те отмени за малко поне се стига до "прегряване".
Буболинка, не си сама.

# 99
Аз постоянно съм в прегряване, покрай ремонтите и преместването буквално истерясвам. Взех си мента-глог... ми добре ми действа, пия си сутрин и вечер капките с вода и ми е малко по-леко или си внушавам, не знам.
Снощи и днес, точно като местим багажа, Симеон е с температура... направо ми е черен светът.

# 100
  • Ловеч
Буболинка, при мен е същото положение.
Много си го изкарвам на голямото дете, но понякога и малкото го отнася. Уж пиех магнезий, но не помня кога съм го спряла и май се налага пак да започна. Сама не мога да се търпя, а не знам за другите 😔

# 101
  • В средата на времето
Май масово сме минали през този магнезий..Simple Smile

# 102
Донякъде ме успокоихте че не съм само аз така. Flowers HibiscusFlushed

# 103
И аз отвреме навреме изтрещявам, писала съм преди. После се чувствам ужасно. Ще взема да си взема и аз магнезий Grinning
Скрит текст:
Майка ми почина миналата седмица. Освен,че много ми е мъчно, потънах в разни бумащини и главата ми пуши вече

# 104
  • Ловеч
Електра, много съжалявам 😔
Вземи си магнезии, може малко да те облекчи.

Общи условия

Активация на акаунт