Какво имаш предвид с това, че не може да се отлага?
Браво на Цветето! Много се радвам за нея.
Тя супер много е напреднала. Днес беше кръщенето на Кати и вече си имам християнче.
Малката се държа геройски, стоя си в кръстницата през цялото време, разплака се само когато свещеника я взе, за да я поизкъпе малко. Това, което не ми хареса беше начинът по който свещеника проведе самата служба - мънкаше си под носа и четеше всичко като скоропоговорка. Нищо не му се разбра. Остави впечатление в мен, че бърза да свърши всичко. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Някак не успя да създаде някаква празнична атмосфера така. Да не говорим, че заради днешния празник кръщенето започна с 30 мин. закъснение, въпреки че имахме записан час. Но това са дреболии. Много хубав ден ми е днес. 
Иначе Катето е добре. Някакъв скок в поумняването преживя и някак за кратко време научи доста неща, но пък не говори. Само едно тате или тата, чат пат "баба" и "дате" (бате) и рядко мама. Това е. Не се опитва да повтаря ни думи, ни звци. Милион пъти съм и казвала кое животни какви звуци издава, но нищо. Единственият звук който подражава е ръмженето на кучето ни. И като я питаш как казва кучето, тя ръмжи. Няма бау бау. Баща и е проговорил чак на 3 години и се надявам да не се е метнала на него.
Абе изненадах се като прочетох, че давате ягоди. Аз още не съм и давала, защото смятах че е много малка. Дадох и череши - не предизвикаха фурор. При кайсиите същото се получи. Но пък е голям фен на кашкавала.
И прясно мляко щото баба му ме е разбрала че съм му дала и сложила като му правила крем супа ама си е сложила едно хубаво количество !!! Нищо му няма
И нашето кръщене мина много добре на 20.05