Хранителен дневник в снимки

• 108 018
  • 515
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Честита нова година! Много ми се иска да възобновим тази страхотна тема, за да се вдъхновяваме взаимно и да си бъдем полезни с идеи за по-здравословни и пълноценни хранения.
Аз в момента нямам нужда от сваляне на килограми, но от години в къщи се храним здравословно и балансирано според нашите разбирания и все приготвям някакви алтернативи на любимите ни неща.
Това е кексче с котидж, скир и протеин на прах. Напоследък това ми е закуската или си го нося в работата за следобед.

# 512
Протеинова баничка с малко овесено брашно за закуска

И тази вкусотия с извара и замразени малини за работа

# 513
Емили_, супер че си побутна темата. Аз съм на нисковъглехидратна диета поради заболяване.
Би ли споделила рецептата с извара и малини.
За да не е спам слагам няколко снимки.
Пюре от карфиол със сирене и кюфтета.

Запеканка с яйца, тиквичка и извара.

Патладжан, червени чушки, лук, морков и домати с бутчета на фурна.

# 514
От мен една пица с блат от 2 яйца и 200 грама извара. Бърка се и се разстила на хартия за печене, като се запича докато стегне. Плънката е по желание и се пече до до готовност.

# 515
Запеканката изглежда супер.
За кекса с извара: 1 яйце, 120 грама извара (аз си купувам насипна извара), 180 грама скир, 50 грама оризово брашно. Добавям си и половин капачка течен подсладител, може да се замени или пропусне. Разбърквам всичко, изсипвам го в тавичка и отгоре добавям плодове. Ако го правя с ябълка или круша, отгоре посипвам малко канела. Пека го на 180 градуса за около 25-30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт