С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 373
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • при късмета
Аз мога и контакт да прекъсна, изобщо не ми е проблем. Обаче ще си кажа защо го правя при всички положения. И ако ме принудят бих ги завряла и на подобаващо място. Даже и родител да ми е

# 736
Има хора, които граници не приемат и не признават - никакви. Особено пък граници създадени от собствените им деца. Явно не сте се сблъсквали с такива хора. Тогава идва ред на дупките...
Сблъсквала съм се, разбира се.  Лошото на това навиране е, че първо сам не цениш личното си, после трупаш яд... и накрая навираш без повод. А в същността си проблемът го носиш само ти, никой външен. Външните, на твоето, правят само онова, което ти разрешиш.

# 737
  • волно калдъръмче
Знам защо се случва това . Когато с мъжа ми се запознахме , бях на 19 г. и вке още не се бях научила да готвя и да поддържам дома изряден , а той е с 12г. по голям от мен . ... Когато се скарахме , тя спомена , че не съм възпитавана и че съм необразована /защото нямам висше образование/ . ...  знае в какви условия съм израснала.  ... вече от години уча и работя , гледам си детето и имам ужасно много приятели , които ме уважават .
Просто прочети това с очите на човек, който не ви познава и ще видиш, че тази жена, колкото и да е калпава, ти е направила голяма услуга.

# 738
Нова тема кой ще пусне?

# 739
😂😂😂😂

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 11:20 от dolca.callejo

# 740
  • София
Да попитам някоя от вас да не е издържала и да я е ударила?
Astonished
Тук останах без думи.

# 741
О, да, dolca е известна с нейните смайващи въпроси Joy

# 742
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да попитам някоя от вас да не е издържала и да я е ударила?

само така!
бой, глад и стриганЬе!
TrollfaceTrollfaceTrollface

сериозно.
Скрит текст:
лекувай се.

# 743
  • Варна
И сръбска музика, Добри, и сръбска музика...

# 744
Аз съм много директен човек и тактичността не ми е присъща и си го отчитам като грешка, но съм първична по природа. Опитах с добро неколкократно, правих компромиси със себе си, после опитах малко по-твърдо и накрая вече казах директно всичко и съм на предела си.

# 745
  • София
Аз съм много директен човек и тактичността не ми е присъща и си го отчитам като грешка, но съм първична по природа. Опитах с добро неколкократно, правих компромиси със себе си, после опитах малко по-твърдо и накрая вече казах директно всичко и съм на предела си.
Е, да, удрянето е изключително нетактично.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 14:10 от milenaka

# 746
Няма ли да е по-лесно да не се виждаш с нея, вместо да се избивате?

# 747
Модерният похват да оправдаваш грубиянската си простотия и липсата на всякакво възпитание с "Аз съм директен и прям човек!" е меко казано, нагло.
Един интелигентен  и възпитан човек знае кога какво и на кого да каже.
Налитането на бой, без значение дали към дете или възрастен, само показва безсилието ни да владеем положението.Т.е., другият е по-добър, по-силен от нас, щом се налага да го набием, за да защитим мнението си.

# 748
Тази не е добре психически и/или е абсолютен трол и не знам мен защо ме трият, а подобни индивиди спамят всички теми. За справка разгледайте въпросите ѝ в темата за бременност.

# 749
Тази не е добре психически и/или е абсолютен трол и не знам мен защо ме трият, а подобни индивиди спамят всички теми. За справка разгледайте въпросите ѝ в темата за бременност.

И аз всеки път като видя името й очаквам нещо покъртително 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт