С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 106
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Относно лаптопите: Жълто Цвете, поне твоята свекърва има собствен лаптоп. Ние като заживяхме с ММ и ползвахме само моя лаптоп, но понякога имахме нужда и от друг. Таааа решихме ММ да си вземе лаптопа от майка си или поне да му даде някой лев да си купим друг... еее каза "ами, мамо ние цял живот те гледаме, сега и лаптоп да ти плащам" тааа така купихме си втора употреба, защото нямаше как да си вземем нов. Grinning

# 91
Т.е. майка му е задържала неговия лаптоп и му се е наложило да си купи секънд хенд?

# 92
Т.е. майка му е задържала неговия лаптоп и му се е наложило да си купи секънд хенд?
Абсолютно.

# 93
# 94
  • София
Е, тук ще се възмутя, че да не бъда прекалено остра с Дидче.
Да дадеш стария си лаптоп на майка си, едва ли е без да си си купил друг.
Или без да си се разбрал- в случая, че ще ползваш на " милото", с което вече сте под един покрив.
И явно, Дидче се е съгласила първоначално, но като се е нанесла вече, е решила, че на дъртата не ѝ требе лаптоп...

Честно казано, дори не искам да си представя такива отношения- нито между родители и деца, нито между снахи, зетьове и роднини.

# 95
Е, АбсурТ, спомням си времето, когато Говендър Мой беше ученик и аз му купувах лаптопите. Това че аз съм му го купила, не ми дава моралното право да му го свия, когато реша, че ми е притрябвал.

# 96
Да ама не му го е купила тя, а си го е купил той докато е бил студент. А нейният лаптоп го даде на любимия си син. Така че не ми е за неговият лаптоп, а мен принципно си ме дразни, че тя си дели синовете.. Ние за това си взехме и друг лаптоп. Въпроса беше ако може да си спестим един разход. И само да кажа, че свекървата си има настолен компютър у тях.

# 97
  • София
Е, АбсурТ, спомням си времето, когато Говендър Мой беше ученик и аз му купувах лаптопите. Това че аз съм му го купила, не ми дава моралното право да му го свия, когато реша, че ми е притрябвал.

Така е, но тук няма никакво свиване!
Той вече е бил дал лаптопа на майка си- така както Говендър на теб и както моя синковец- на мен, когато вече не им вършеха работа.
Но, не съм чула да си го е искал от теб обратно, нито пък моя син го е правил.
Когато заживяват заедно с Дидче, се оказало, че понякога им трябват 2 лаптопа и решили да го поискат от майката.

Не нам, както пишеше на Руски паметник....... Mr. Green

ПП. Видя ли, Уиш, че не било компютри, ами компоти.......

# 98
Е то, съвсем е отишъл лаптопът, пардон, конят у реката. Тъпо е постъпила.

# 99
Дидче, вече ще знаеш, с какъв човек си имаш работа.
Внимавай да не подадеш пръст, че ще ти отхапе ръката.
То бива едното дете да се ощетява за сметка на другото ама си става грозна работа.

# 100
Ама верно никой не е писал от 8 май насам. Срамота!

# 101
  • Варна
Свекървите са станали светици.

# 102
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Trollface вярваш, че животът е станал Хризантеми и Гладиоли, а? Trollface
Wink

# 103
Само гладдиоли  Joy

# 104
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и тук-там Лайкучка.
трябва да се уважи свекървата - и тя е човек.

Общи условия

Активация на акаунт