Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 744
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • in Wonderland
Ернестина е страхотна Heart Eyes
Ау, влюбих се в кубинките на Наталия, изобщо в целия й аутфит, супер е. И с Калин в стола с шарените чорапки мн готини и свежи!
Ралица- бременността й отива. Ама много напреднала, някой знае ли кога го чакаме  бебето ( дано не бременее като Ванчето 😂)? Пол, нещо??
Моню сладур и половина и той.

# 241
Аха, ама Фотев не е ....толкова фотогеничен, за разлика от Тасев, а и нали трябва да се акцентира върху бъдещите драми.

Тръпнете ли в очакване? Айде, не остана Simple Smile
той е фотогеничен, но не е на възрастта на зрителската маса, която следи сериала, за съжаление

# 242
Ралица като обяви бременността си каза, че не иска да разкриват пола и не съм чула нещо повече по темата. Бебето лятото се очаква, може би е към 7-ми месец вече.

# 243
Егати абсурдите... тези след дъжд качулка се зачудиха какво да правят сега. 9 месеца бляха и сега вече плеснаха с ръце и се завайкаха.

# 244
Мазов се докара там да реве....тъпо, адски тъпо. Захариев сега се усети за схемата братче

# 245
Тоя къв го играе в сериала? и как се казва?

# 246
Добре, де, Ваня като е изчезнала не се ли приема, че се отказва от родителските права? Какъв е реда при такива ситуации? Мазов не може ли да припознае детето, пък на Ваня м@йната й. След време Хинова осиновява и така.

# 247
  • in Wonderland
Тоя къв го играе в сериала? и как се казва?
.тоз не е ли Кристиан Някой  си от Полицаите от края на града??

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 20:25 от ~ Dee_Dee ~

# 248
Ох, защо са смесени снимките на Откраднат живот и Полицаите ааа

# 249
Добре де, нали щеше детето да взима със себе си, не изглежда да е с нея. Тогава какво цели като бяга сама без него?
Хъмбъл, този играе в "Полицаите от края на града".

# 250
Незнам този да идва да играе и в нашия сериал. Поне не са обявили. Засега е само ченге в другия Joy
Яница, добър въпрос.... просто е луда Joy

# 251
Дами, само лудата Ваня ли даваха от началото? Че го хванах сега след рекламата Ина при пешко?

# 252
Дами, само лудата Ваня ли даваха от началото? Че го хванах сега след рекламата Ина при пешко?
Лекарите умуваха как да решат проблема с изчезналата Ваня- дали да съобщят на социалните или не, Галя и Петър се караха по въпроса, Мазов рева на Калин, Лора на Наталия

# 253
Захариев ми харесва като е лош Smiling Imp

# 254
Захариев ми харесва като е лош Smiling Imp

Ъхъъъъъ и 2 минути по-късно с Войнова....оооооо, тя препоръчва да се влюби пак в съпругата си! Да не би всъщност да НЕ го сваля?

Общи условия

Активация на акаунт