Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 767
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Дона, от морална гледна точка е ясно. Но по-напред някой спомена нещо от сорта, че било незаконно и затова казах, че за първи път чувам ✌

# 226
Дона, от морална гледна точка е ясно. Но по-напред някой спомена нещо от сорта, че било незаконно и затова казах, че за първи път чувам ✌

А, ясно, не стм разбрала. Такъв закон и аз не съм чувала да има - нито тук, нито в “белите” държави

# 227
Ето част от новите снимки, останалите може да откриете тук:
 https://www.facebook.com/pg/novabgfilmi/photos/?tab=album&al … d=338159573359941:

# 228
Охх, Майче златна си. Всички са страхотни. Heart Eyes За мен снимките на триото не бяха нови, виждала съм ги, но Наталия, Калин, Ина и Боби имаха прекрасни снимки.

# 229
Да, от снимката на Ина нататък са всички нови, това са снимките, които фотографката е направи наскоро. Simple Smile
Нашите са били почивка тогава сигурно Grinning

# 230
Ихх, разочарована съм. Надявах се, че най-после ще има нови и хубави снимки на братята

# 231
Не видях такава  Heart Eyes снимка  само на Кака и Батко , явно нещо няма да им се получи , въпреки тръпката .
А толкова добре тръгнаха и им се радвахме  Whistling Беше хубава и романтична история  за двете самотни души .
Ще гледам нататък със същото почти отвращение , с което  избутах предишните сезони /само  защото е български филм/ .
 А ние чакахме даже  newsm32 , име му измислихме , а то ....
Май няма да очаквам   толкова следващия  сезон , колкото паузата между тях . При предишната пауза тук си изкарахме  чудесно  cheers

# 232
И аз се надявах на някоя по-така снимка на Зори с Марио, а и на Тони с новата прическа Heart Eyes Joy

# 233
И аз се надявах на някоя по-така снимка на Зори с Марио, а и на Тони с новата прическа Heart Eyes Joy

Нали!!!!!!! И аз! С такова нетърпение отворих линка!

Май няма да очаквам   толкова следващия  сезон , колкото паузата между тях . При предишната пауза тук си изкарахме  чудесно  cheers

Така, така Simple Smile Пак ще бъдем на линия, да сътворим сценария за 6ти сезон

# 234
Много са хубави снимките! Всички са страхотни, но Ина и Стилянова ми харесаха най-много 😍
Малко странно, че Ина е с Боби, а не с Фотев обаче...
не очаквам, че чак толкова сериозно ще стигнат нещата при тях.

# 235
Аз пък исках освен някои нови снимки със Зорница и Марио, да видя и такива с Фотев и Ина. Интересно ми е как щяха да пресъздадат образите си в снимки, предвид историята им.

# 236
Аха, ама Фотев не е ....толкова фотогеничен, за разлика от Тасев, а и нали трябва да се акцентира върху бъдещите драми.

Тръпнете ли в очакване? Айде, не остана Simple Smile

# 237
  • Разпиляна във въображението
За операциите - по спомен Захариев не беше чак толкова хладнокръвен по време на операцията на Виолета. Галя не пое ли нещата в свои ръце?

# 238
За операциите - по спомен Захариев не беше чак толкова хладнокръвен по време на операцията на Виолета. Галя не пое ли нещата в свои ръце?

Така е. Той и в снощната сцена го каза на Албена, че е съжалявал, че е бил на операцията на бившата си съпруга.

# 239
То ясно, че искат да акцентират върху драмите - ама от тези снимки Ина и Боби са представени просто като двойка. Докато Фотев е сам...
И аз като Яница бих искала да видя историята на семейство Фотеви и да загатнат, че Ина ще си падне по Тасев.

Общи условия

Активация на акаунт