Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 758
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Намесата на Жени беше приятна.
Хареса ми разговорът ѝ със Зорница.
Тасев и Ина са толкова сладки, но ще им излезе през носа.
Май Ина не мисли толкова за чувствата на Фотев, колкото Марио мисли за тези на Тони, а би трябвало да е обратното.
Мазов и Лора как се сдържат да не ѝ се разкрещят юнашката на Ваня не знам.
Сцената на Калин , Наталия и бебчето много ми хареса. Странно е колко нежни могат да бъдат татковците с дъщерите си.

# 121

Марио беше този, който пак го спаси. Не му е лесно на Марио, а и още не е сигурен, че обича Зорница.
Както казах, между тях има страст, но не и любов. Поне Марио още не я обича достатъчно, за да предприеме каквото и да било. За сега.

Страст гледах в миналия сезон. Тук виждам любов - в жестовете му, в делата, всичко. Не е нужно даже да й казва, че я обича, то се вижда. Но дългът към Тони още се бори с него, той не знае какво да направи и се лута. Иска да не нарани Тони, но и да бъде със Зорница.  Ама така не става, аз си знаех, че тя няма да издържи дълго така. И като не наранява Тони, наранява Зорница, защото й даде надежда, а сега се отдръпва отново. Знаем, че е преживяла разочарования и сега когато пак има шанс да е щастлива, се повтаря същото. Да не говорим, че отново той тръгна към нея, а не тя да го гони.

# 122
Да го махат вече това противно същество Ванчето , че не мога да я гледам вече ! На мястото на Стефан нямаше да се стърпя и щях да и отвъртя два силни шамара , от които да си усуче сополите около врата ! Дано Мазохинови  си получат детето и се спасят от тоя кукумицин  !

# 123

Марио беше този, който пак го спаси. Не му е лесно на Марио, а и още не е сигурен, че обича Зорница.
Както казах, между тях има страст, но не и любов. Поне Марио още не я обича достатъчно, за да предприеме каквото и да било. За сега.

Страст гледах в миналия сезон. Тук виждам любов - в жестовете му, в делата, всичко. Не е нужно даже да й казва, че я обича, то се вижда. Но дългът към Тони още се бори с него, той не знае какво да направи и се лута. Иска да не нарани Тони, но и да бъде със Зорница.  Ама така не става, аз си знаех, че тя няма да издържи дълго така. И като не наранява Тони, наранява Зорница, защото й даде надежда, а сега се отдръпва отново. Знаем, че е преживяла разочарования и сега когато пак има шанс да е щастлива, се повтаря същото. Да не говорим, че отново той тръгна към нея, а не тя да го гони.

Грешката му е, че не споделя с нея. От лекарска етика. И така опираме до това кое трябва да надделее - етиката или чувствата? Кое е правилното решение? Тук вече Зорница е тази, която трябва да го разбере и да го остави да се реши, не бива да го притиска. Марио е истински мъж и като такъв, не обича да бъде притискан. Както казах назад, истинският мъж командва парада. Решението трябва да е негово, а тя, ако го обича, трябва да изчака, доколкото може, щом вижда, че не е безразличен към нея. А ако не може (биологичният й часовник тиктака), тръгва си и толкова.

# 124
Да го махат вече това противно същество Ванчето , че не мога да я гледам вече ! На мястото на Стефан нямаше да се стърпя и щях да и отвъртя два силни шамара , от които да си усуче сополите около врата ! Дано Мазохинови  си получат детето и се спасят от тоя кукумицин  !

Да! Това със сурогатното майчинство...трудна тематика. Интересна ми е, определено.

# 125
Какви часовници, какви паради, какви истински мъже???

Колкото и да се опитвам да разбирам Марио, поведението му в момента е на страхливец. Започна да ми прилича на “нашия Петър”....
Хем пред Тони мълчи, хем пред Зорница и вместо да постъпи разумно, той още повече се оплита в заблуди.

# 126

Колкото и да се опитвам да разбирам Марио, поведението му в момента е на страхливец. Започна да ми прилича на “нашия Петър”....
Хем пред Тони мълчи, хем пред Зорница и вместо да постъпи разумно, той още повече се оплита в заблуди.

Такъв “истински мъж” - не, мерси!

# 127

Оплита се ами! Колкото и силен да изглежда, пред Зорница ангелите са му слаби. И сега може да казва, че не е готов, но утре ще пее друга песен. Само като чу че ще напуска и хукна да я търси, а иначе преди това й обясняваше как трябва да забравят всичко. Трябваше нея да я няма, за да се осъзнае и да тръгне пак към нея. И подчертавам - тя не е търчала след него.
Сега пак ще е същото след разговора им днес. Така хубаво ще се оплете в чувствата си (щото знаем, че не може да стои далеч от нея) и в лъжите към брат си, че накрая ще стане по-зле отколкото е сега.

# 128
  • София
Успях да изгледам епизода, но си признавам, че на места превъртах. Ами супер - добре, че бебето се роди. Иначе изключително муден ми се видя епизода.
Понеже съм уморена и зла, ще се опитам да не съм прекалено негативна.
Мазови - еми единственото ясно в този сезон е, че ще си вземат бебето. Не знам какво друго се очаква. Ако разкарат Ванчето, какво ще гледаме. Последните епизоди се въртят основно около тях и те внасят живец в сериала. Останалото е пълна боза и пълнеж.

Зорница и Марио - ами не знам какво беше това, направо не можах да повярвам какво гледам и чувам, все едно друг човек беше д-р Ковачев. Трудно му е, тежко е, не е сигурен какво какво и как да го направи. НО това не е причина да се държи по такъв грозен начин със Зорница. Аз ако бях, щях да му перна един шамар и да му приседне обяда.

Артистите са си супер, проблема е в сценаристите и режисьора. Първо - тотално неадекватно преставят развитието на връзката на Ковачев и Огнянова. Някакви дупки, накъсани сюжетни линии, неща, за които зрителя очевидно трябва да се досети сам, пълна липса на въображение и креативност. Няколко епизода е ОК и после - пълна щета. И тук не става въпрос да ги събират - не, просто да има някаква последователност в образите им и връзката им. Ако ще ги разделят добре, нека поне да е с някакво нормално развитие на взаимоотношенията им.

Може би драгия сценарист ще ни обясни как зрителя да разбере какво провокира Марио за тази реакция. Нещо случило ли се е, разговор ли е имало, Зорница е мрънкала ли? Нормалното беше да се извини на Огнянова за киното. А причината за ужасното държание на Марио няма как да е Тони. Тони беше част от картинката и когато бяха на покрива и Ковачев даваше обещания.
Няма проблем да имат пререканиня, но нека поне разберем защо, какво се случва, какво се промени от последната им среща.
Това, което най-много ме подразни пълния контраст в образа на Ковачев. Ами някак си не мога да го приема, че човека, който ни показваха до сега е същия, който седеше и обиждаше Огнянова, докато си ядеше манджата. Нищо, нищо в това му поведение не съответсва на образа, който до сега изграждаха на този лекар.

Утре, когато отново съм бяла и добра, повече, а и ще успея да изчета всички постове.

# 129
Росита, много съм съгласна с твоето мнение, че се получи някаква дупка в историята или просто сценаристите са шизофреници  Grinning
Ако междувременно са се видели/чули и са изяснили проблема с киното - ок, да приемем, че сме изпуснали някакви неща. Но ако това им е първата среща след това...леко неадекватно ми идва всичко. Да не говорим, че до вчера Марио рискуваше да го види дори брат му как нежно докосва ръката на Зорница, а днес тя го пита свободно ли е, той леко учудено ѝ отговаря "май да" (?!), след това тя сяда до него и той невъзмутимо продължава да яде, все едно не е там?? Честно, това изобщо не ми пасва на цялата картинка.
Иначе за самия им разговор, на втори прочит - мисля, че беше типичният им разговор в техен стил, където единият сръфа другия, другия оголи зъби и се разделиха по живо, по здраво Grinning Тя го попритисна, той я нападна, напомни ми за онзи техен разговор, когато той ѝ обясняваше, че не е тайна за никого в болницата, а тя - че е бездушен мрачен робот Grinning
Положителното в историята е, че Марио осъзна веднага, че е прекалил и се почувства тъпо.

Като цяло и двамата мълчат за съществени неща и объркват другия. Тя би могла да му разкаже какво ѝ се е случило в предишните връзки и защо е чувствителна към определено поведение. Той пък би могъл да ѝ сподели за трансплантацията на брат си и защо му трепери толкова много. Да не говорим, че фактът, че той не е имал досега връзка също спомага за неговото неадекватно поведение - свикнал е да не дължи обяснение никому, да няма ангажименти. Сега е хлътнал,иска му се да се получи, но не знае как да се държи.

Иначе на мен ако мъжът ми каже - още се боря със себе си, разбирай, колебая се дали си струваш, за да проведа такъв разговор с брат ми, би ми станало ужасно обидно, много повече от тъпата реплика за пръстена.

# 130
Росита, много съм съгласна с твоето мнение, че се получи някаква дупка в историята или просто сценаристите са шизофреници  Grinning
Ако междувременно са се видели/чули и са изяснили проблема с киното - ок, да приемем, че сме изпуснали някакви неща. Но ако това им е първата среща след това...леко неадекватно ми идва всичко. Да не говорим, че до вчера Марио рискуваше да го види дори брат му как нежно докосва ръката на Зорница, а днес тя го пита свободно ли е, той леко учудено ѝ отговаря "май да" (?!), след това тя сяда до него и той невъзмутимо продължава да яде, все едно не е там?? Честно, това изобщо не ми пасва на цялата картинка.

Никаква логика и връзка с това, което показваше Марио, като отношение и поведение, спрямо Зорница.
Да не говорим, че никой не разбра как се разви случката след вързаната теникия за киното.
Каниш любимата на кино, после и пускаш един смс, че отпада и толкоз.
Такава мъка е да гледаш тази непоследователност, какво им става на тези сценаристи ?
Така правеха с Банков, сега така и с Марио.
RageRageRage

# 131
Нали помните, че миналия сезон беше същото? И го не само с Банков/Огнянова?
3-4 епизода едно и след това един епизод, който няма нищо общо с предишните. Незнам какво се е случило, но старата схема изобщо не им вървеше

# 132
  • in Wonderland
 Никой не коментира безумното ( поне за мен) решение Войнова да дава упойка на майка си!? Това разрешено ли е в Бг? И аз мисля като Петър, в кризисен момент ще мислиш със сърцето си, а не с разума...
Това Ванче изперка тотално!! При опит за самоубийство не трябва ли да се сезират някои органи, нещо закрила на детето?? Освидетелстват я, Мазов прави ДНК тест и доказва, че е баща на Стефчо, взема си го и по живо, по здраво 😁
Имат още 20 епизода да запълват сценаристите, мн от рано искате да им (ако де) постелят цветя и рози на Зори и Мариио, драма трябва да имащ се пак 😆

# 133
Никой не коментира безумното ( поне за мен) решение Войнова да дава упойка на майка си!? Това разрешено ли е в Бг? И аз мисля като Петър, в кризисен момент ще мислиш със сърцето си, а не с разума...
Това Ванче изперка тотално!! При опит за самоубийство не трябва ли да се сезират някои органи, нещо закрила на детето?? Освидетелстват я, Мазов прави ДНК тест и доказва, че е баща на Стефчо, взема си го и по живо, по здраво 😁
Имат още 20 епизода да запълват сценаристите, мн от рано искате да им (ако де) постелят цветя и рози на Зори и Мариио, драма трябва да имащ се пак 😆
И аз това си мисля ще  каже на социалните , че е било мимолетна афера и е решил да си поеме отговорността за детето понеже майката е луда и готово .

# 134

Аз незнам дали това е законово регулирано, или е въпрос на етика - неписано правило. Но съм съгласна, че не трябва Войнова да анестезира майка си. ако иска да присъства - да, но да й слага упойка...

Зарадвах се на решението на Врабчев той да влезе в операционната и накрая....йок

Общи условия

Активация на акаунт