Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 767
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Зорница бърза, защото биологичният й часовник тиктака.
Да, ама не. Мъжете не обичат да ги притискат, особено силните мъже, какъвто е Марио.
А и Марио си има достатъчно тежък багаж на гърба - брат си.
Човек прави избори в живота и Марио трябва да направи своя, трябва му време обаче. Време, което Зорница няма. И...кофти тръпка. В цялата картинка на мен ми липсва любов. Да, има страст между тях, но няма любов. Не още.

Че Зорница къде е казала, че иска бебета и сватби?
Тя просто иска яснота, иска да има нормална връзка, а не да я крият. Иска картите на масата и да е спокойна и щастлива.  На Марио брат му не е тежък багаж, а възрастен човек, който е правен на дете и глупак.

# 106
Има мъже, които не гонят жените - под достойнството им е. Такъв мъж, ако жената го отреже, няма да ходи да й се моли - тези, между другото, за мен са истинските мъже. Хленчещите типове от чикфликовете, не са мой тип. Истинският мъж не бива да бъде разиграван и той командва парада, а не жената. Всяка жена има нужда от силен мъж до себе си, по-силен от самата нея, независимо колко тя е силна, за да може тя да се опре на него. Жената, колкото и силна и самостоятелна да е, има нужда от мъжко рамо в живота. То затова силните жени си стоят сами  - защото в днешно време няма по-силни от тях мъже, пълно е с лигльовци...

Значи такива мъже не искат достатъчно жената до себе си и не могат да преглътнат егото си. Въпросът е колко Марио иска Зорница и дали ще си я извоюва? Ако не се бори за нея и не си я вземе сам, значи не я иска достатъчно. Аз друго наблюдавах в последните епизоди. Видях човек готов на всичко за нея и после бам! пак сме на изходна позиция. Ами чудесно, ако Марио се окаже такъв "истински мъж" ще го пратя директно в Израел, където уж щеше да ходи. Grinning Няма все Зорница да му ходи подир гъза.
Аз пък любов тук виждам, но виждам и страх от страна на Марио да каже на брат си каква е истината. Това не е присъщо на "истински мъж". Един такъв мъж не прави брат си на глупак.

# 107
Има мъже, които не гонят жените - под достойнството им е. Такъв мъж, ако жената го отреже, няма да ходи да й се моли - тези, между другото, за мен са истинските мъже. Хленчещите типове от чикфликовете, не са мой тип. Истинският мъж не бива да бъде разиграван и той командва парада, а не жената. Всяка жена има нужда от силен мъж до себе си, по-силен от самата нея, независимо колко тя е силна, за да може тя да се опре на него. Жената, колкото и силна и самостоятелна да е, има нужда от мъжко рамо в живота. То затова силните жени си стоят сами  - защото в днешно време няма по-силни от тях мъже, пълно е с лигльовци...

Значи такива мъже не искат достатъчно жената до себе си и не могат да преглътнат егото си. Въпросът е колко Марио иска Зорница и дали ще си я извоюва? Ако не се бори за нея и не си я вземе сам, значи не я иска достатъчно. Аз друго наблюдавах в последните епизоди. Видях човек готов на всичко за нея и после бам! пак сме на изходна позиция. Ами чудесно, ако Марио се окаже такъв "истински мъж" ще го пратя директно в Израел, където уж щеше да ходи. Grinning Няма все Зорница да му ходи подир гъза.
Аз пък любов тук виждам, но виждам и страх от страна на Марио да каже на брат си каква е истината. Това не е присъщо на "истински мъж". Един такъв мъж не прави брат си на глупак.

Е да, обаче брат му е влюбен в нея. И дилемата на Марио е да нарани болния си брат, над чийто живот трепери и за когото се е грижил винаги. Много жестоко е това и не може да стане за ден, два. Марио трябва да вземе тежко решение - да прегази брат си, за да получи Зорница. Е, лесно ли е и що за човек може с лека ръка да направи подобно нещо?  Аз пък такъв човек не искам до себе си, защото ако лесно прегази брат си, ще прегази лесно и мен...в един момент.

# 108
  • Бургас
Една опитна жена винаги може така да "изиграе" един мъж, че той даже да не разбере какво му се е случило. Ако се усети, не че той не обича да е разиграван, жената не я бива.....

# 109
Марио с мълчанието си прегазва брат си жестоко. Тони боготвори брат си, а в един момент ще разбере, че е бил лъган от същия този човек. Това не е ли прегазване? По-добре да намери начин да е честен, а Тони не е от стъкло. ДА, ще има драма и разрив между тях в началото, но по-добре така, отколкото да ги види или да научи от друг.

Айде, като е с присаден орган, да ходи след него цял живот? Тони много добре му го акза в началото на сериала - живееш моя живот, докато не започнеш да живееш своя, няма да се получи нищо

# 110

Е да, обаче брат му е влюбен в нея. И дилемата на Марио е да нарани болния си брат, над чийто живот трепери и за когото се е грижил винаги. Много жестоко е това и не може да стане за ден, два. Марио трябва да вземе тежко решение - да прегази брат си, за да получи Зорница. Е, лесно ли е и що за човек може с лека ръка да направи подобно нещо?

Марио вече беше решил да "прегази" брат си заради нея, но много бързо се разубеди нещо. Не вярвам Тони да реве и да се тръшка, че Марио е с жената, която той обича, но ще му бъде бесен заради това, че го е правил на глупак. Тони не е болен от сърце, няма да получи инфаркт като разбере. Човекът има желание за живот, след като направи глупостта да се напие до припадък се осъзна. Марио трябва да разбере, че Тони е голям човек и няма никакъв смисъл да го пази такива удари на живота, защото това е нищо в сравнение със загубата на родителите им примерно. 

# 111
Добре, не се взима лесно такова решение, ама да си беше сдъвкал храната и да й каже защо отлага разговора с Тони.

За мен мъж, за когото е под достойнството му да се бори за жена, която обича, най-малко може да се нарече истински мъж, това е страхливец.

# 112
Крайно време е да  излезе булдозерът-Врабчо  на терена Tractor  и да  разклюкари  новата двойка , пък да става  каквото ще става . Най-много двамата да се разделят /то и сегашното положение не е цвете/ , на Тони  ще му се наложи  да оцелее и да го преглътне . След като спре да се сърди , че Кака обича да си играе с Батко , а не с него , да вземе да ги  събере .

# 113
Марио с мълчанието си прегазва брат си жестоко. Тони боготвори брат си, а в един момент ще разбере, че е бил лъган от същия този човек. Това не е ли прегазване? По-добре да намери начин да е честен, а Тони не е от стъкло. ДА, ще има драма и разрив между тях в началото, но по-добре така, отколкото да ги види или да научи от друг.

Забравяш сцената, когато Тони се напи безпаметно, когато Зорница го отряза. Това за чернодробна присадка е равносилно на самоубийство.
Марио беше този, който пак го спаси. Не му е лесно на Марио, а и още не е сигурен, че обича Зорница.
Както казах, между тях има страст, но не и любов. Поне Марио още не я обича достатъчно, за да предприеме каквото и да било. За сега.
Ще видим какво са измислили сценаристите.
Харесва ми дълбочината на тези герои, обаче и ме дразни, защото остават неразбрани за масовата публика.

# 114
Забравяш сцената, когато Тони се напи безпаметно, когато Зорница го отряза.
Марио беше този, който пак го спаси. Не му е лесно на Марио, а и още не е сигурен, че обича Зорница.
Както казах, между тях има страст, но не и любов. Поне Марио още не я обича достатъчно, за да предприеме каквото и да било. Поне за сега.

Не я забравям. Първо, Тони започва да свиква с мисълта, че няма да се получи със Зорница, освен това много държи на нея като на приятел. ОСвен това, всичко зависи от това, как Марио ще си проведе разговора.
И ако ги види да се целуват, по-яко ли ще му бъде? Направо да ходи да си доизпие бутилката.....Тони е много по-силен, отколкото си мислите.
И не забравяй какво каза точно Тони на пациентката, чийто мъж изневери със сестра й. Той беше човека, който я успокои, не Марио или Зорница. Те стояха като гръмнати.

# 115
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз пък мисля, че Тони ще е по-нещастен от факта, че Зорница е влюбена в друг, отколкото че не е знаел от началото! Той си таи надеждата и все натъртва, че без сериозен ангажимент, но иска да е с нея!

# 116
Забравяш сцената, когато Тони се напи безпаметно, когато Зорница го отряза.
Както казах, между тях има страст, но не и любов. Поне Марио още не я обича достатъчно, за да предприеме каквото и да било. Поне за сега.

Не я забравям. Първо, Тони започва да свиква с мисълта, че няма да се получи със Зорница, освен това много държи на нея като на приятел. ОСвен това, всичко зависи от това, как Марио ще си проведе разговора.
И ако ги види да се целуват, по-яко ли ще му бъде? Направо да ходи да си доизпие бутилката.....Тони е много по-силен, отколкото си мислите.
И не забравяй какво каза точно Тони на пациентката, чийто мъж изневери със сестра й. Той беше човека, който я успокои, не Марио или Зорница. Те стояха като гръмнати.

Това, което не беше обяснено на непрофесионалистите (публиката на сериала) е, че едно напиване при чернодробна трансплантация, е равносилно на смърт. Тони се опита да се самоубие!

# 117

Това, което не беше обяснено на непрофесионалистите (публиката на сериала) е, че едно напиване при чернодробна трансплантация, е равносилно на смърт. Тони се опита да се самоубие!

Изобщо не е опитвал да се самоубие. Той изобщо не мислеше трезво тогава. Ако беше опитал самоубийство, щеше да вземе лекарства - има достъп до мноооого. Или направо щеше да си намери дрога.

# 118

Изобщо не е опитвал да се самоубие. Той изобщо не мислеше трезво тогава. Ако беше опитал самоубийство, щеше да вземе лекарства - има достъп до мноооого. Или направо щеше да си намери дрога.

Каква дрога? Хората, които са с чернодробни проблеми, не бива да близват капка алкохол. И го знаят прекрасно. Нежели такива, с чернодробна трансплантация, която струва хиляди евро, за която човек трябва да извади страхотен късмет да получи донор и късмет, да оцелее след нея. Черният дроб е най-трудният орган за опериране в човешкото тяло. В пъти по-труден от сърцето. Малко са хирурзите, които се наемат да го оперират. Хората, които са чернодробно трансплантирани, са с постоянен риск за живота. Марио това го знае прекрасно, както и самия Тони.

# 119
Аз пък мисля, че Тони ще е по-нещастен от факта, че Зорница е влюбена в друг, отколкото че не е знаел от началото! Той си таи надеждата и все натъртва, че без сериозен ангажимент, но иска да е с нея!

Според мен от поведението на брат си ще бъде по-наранен, и като цяло ще го боли от това, че са го лъгали, а не че са се влюбили един в друг. Чувствата не могат да се контролират, за разлика от това да бъдеш честен.
По Зорница е увлечен от има-няма 2 месеца, дори не успя и да я целуне като хората.
Но брат му, му е най-близкия човек, неговото предателсвто е по-голямо. 

Общи условия

Активация на акаунт