Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 767
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Марио май много набързо забрави, това което й обеща на покрива. От веднъж си промени настроението и мнението по въпроса. Можеше поне да не го прави, да не й обещава нищо, защото аз започвам да си мисля, че явно не е бил напълно сигурен в това, което каза. А той й даде надежда, тя се хвана за нея и сега е разочарована отново. Струва ми се обаче, че от кабинета на Евгения излезе доста ентусиазирана от думите й и ще вземе да му се хвърли пак на врата при най-малкото намигване от негова страна. За него съм сигурна, че няма да издържи и ще хукне по нея пак.

# 91
Марио се почувства притиснат да направи нещо, за което още не е готов и затова реагира така.

И аз се учудих като видях Хинова да препречва вратата на Ваня. Хубаво, бе, Мазов взима решение, ВАЖНО решение, касаещо него, жена му и детето им и да не ги стикова нещата с нея. Бива ли?! В толкова сериозна ситуация са, да не говорим, че и не предприеха нищо преди Ваня да роди, а сега и това...

Не успях да гледам серията тази вечер. Моля ви кажете ми какво стана с Мазови, това само ме интересува от целия сезон. Тяхната интрига ми е най-интересна.

# 92
Марио май много набързо забрави, това което й обеща на покрива. От веднъж си промени настроението и мнението по въпроса. Можеше поне да не го прави, да не й обещава нищо, защото аз започвам да си мисля, че явно не е бил напълно сигурен в това, което каза. А той й даде надежда, тя се хвана за нея и сега е разочарована отново. Струва ми се обаче, че от кабинета на Евгения излезе доста ентусиазирана от думите й и ще вземе да му се хвърли пак на врата при най-малкото намигване от негова страна. За него съм сигурна, че няма да издържи и ще хукне по нея пак.
ч
Точно това мислех - къде изчезна мъжа от покрива? Не стига, че е виновен, задето ѝ върза тенекия и изобщо май не ѝ е обяснил, ами се държи така...
Мириел е права обаче - Зорница трябва да му разкаже. Не разбирам защо толкова протакаха разговора за миналото ѝ. Очаквах да се случи мнооооого по-рано. Или поне Тони да разкаже на брат си каквото знае, не че то е достатъчно де...

# 93
В момента отново водим същия разговор, който водихме и преди около 6 месеца, и това, което ще напиша пак ще е нещо, което казвахме и тогава : "а така добре започнаха всичко.".

# 94
В момента отново водим същия разговор, който водихме и преди около 6 месеца, и това, което ще напиша пак ще е нещо, което казвахме и тогава - а така добре започнаха всичко .

Ми освен да почнем пак да хейтим сценаристите.... които са си за хейт. Повтарят една и съща история, очаквам Генадиева да помогне на новото дърво с послание от нова приказка.... изключително тъпо

# 95
И аз идвам с точилката, но ще гоня сценаристите. Hе мога да разбера каква е целта умишлено да повтарят модела с Банков, влудяващо е. Зорница грам не е променила поведението си - тичане, гонене, притискане, после прошка и и след това отново в същия омагьосан кръг. Mарио, разбирам, че не иска да предава брат си, но ако наистина държи на нея, ще й сподели за състоянието му. Така ми липсва някой откровен разговор между двамата, някакви признаци на зараждащо се доверие, пък нека ако ще да ги залови после Тони. То е ясно, че заради драмата, няма да разбере по нормален начин. Hо не, трябва да отново да минем без обяснения и размяна на малко грубости за разкош. 

# 96
Явно са решили - нали беше супер успешно, айде пак!!!! Еми да, ама не, вече не е интересно Rage

# 97

Това няма как да се случи с образа който и изграждат. Тя пак ще е хленчеща, наранена, мрънкаща и пак ще я разиграват. Силната жена до сега щеше да го е направила луд, ама Зорито си е какичка - мрънкало с тиййн поведение. По-скоро я виждам да пише в лексикона името му оградено в сърчица отколкото да вземе адекватни мерки да не я правят на идиотка.
Не съм съгласна, че е хленчеща и мрънкаща. Да, разиграват я, защото все ги намира едни... Обаче тя съвсем твърдо и категорично поставя въпроса пред Марио (както и пред Банков) и знае какво иска. Единствен недостатък е, че прощава и забравя всичко твърде бързо, и сърцето й надделява над разума. То когато човек се влюби оглупява.

И аз съм съгласна с Мириел. Трябва да му разкаже всичко, защото досега му е казвала само отделни неща без да задълбава в подробности.

Дона, очаквам след като поне осъзна какво каза, да има подобаващо извинение и да я потърси той. Това за киното го пропусна, затова трябва да е двойно. Grinning

# 98
  • Разпиляна във въображението
Марио се почувства притиснат да направи нещо, за което още не е готов и затова реагира така.

И аз се учудих като видях Хинова да препречва вратата на Ваня. Хубаво, бе, Мазов взима решение, ВАЖНО решение, касаещо него, жена му и детето им и да не ги стикова нещата с нея. Бива ли?! В толкова сериозна ситуация са, да не говорим, че и не предприеха нищо преди Ваня да роди, а сега и това...

Не успях да гледам серията тази вечер. Моля ви кажете ми какво стана с Мазови, това само ме интересува от целия сезон. Тяхната интрига ми е най-интересна.

Галя и Петър изродиха детето. Първаночално то не изплака, но след това всичко бе наред. Е, имаше малка суматоха около него в болничната стая, но това бе предизвикано от слуз и разни други работи, които не са излезли и му пречеха май да диша както трябва. Около него се събра куп народ - Генадиеви, Кръстева, Мазови, Войнова и Врабчев, който постоянно ги подкача за какво чак толкова са се загрижили за едно чуждо бебе. Калин издърпа Мазов отвън и след разговор го посъветва да каже на Ваня, че бебето не е добре, има нужда от грижи и че те й го оставят и ще го запишат на нейно име. Това можело да я посвести. Мазов отиде при Ваня, онази го почна и той ъ снесе, че те не можели вече така и утре ще й дадат документите за него. Тя малко се изненада. След време Ваня тръгна по коридорите да си дири детето. Май нацели стаята, но преди да влезе Лора й налетя и каза, че ще си брани детето и т.н. Ваня се разгорещи и накрая прокърви. Лора извика сестра да я заведе до стаята, а Ваня разбра, че Мазов само я е подхлъзвал с това, че ще й оставят бебето.

Зорница каза нещата на Банков, но Банков пропусна да й каже, че е женен и мълча като партизанин.

# 99
От тук нататък какъв ход има Зорница ? Ако му прости и преглътне , той  до безкрайност  ще мръхти - ама Тони , ама не съм готов... Ако го притисне , ще стане  нервен , със злостни забележки  като днешната - ти пръстен да не очакваш ?
Най-добре е да го игнорира и да не му обръща внимание . При първия лек флирт с някой друг , Батко ще изтрещи .

Абсолютно! Дори не е нужен флирт с някого, просто игнориране и това е. Видяхме го, че съжали, че й каза това, очаквам да не остави нещата така. А тя от своя страна трябва да почне да го отбягва и да си станат само д-р Огнянова и д-р Ковачев, да видим как ще тичка след нея. Крайно време е да спре да си затваря очите и да прощава и отстъпва. С години го е правила, трябва да си е взела поука мнооого отдавна.
А тия сценаристи направо не знам. Тяхното е творческо безсилие вече. Как не измислиха нещо ново, а ще гледаме същата история с друг мъж все едно.

Има мъже, които не гонят жените - под достойнството им е. Такъв мъж, ако жената го отреже, няма да ходи да й се моли - тези, между другото, за мен са истинските мъже. Хленчещите типове от чикфликовете, не са мой тип. Истинският мъж не бива да бъде разиграван и той командва парада, а не жената. Всяка жена има нужда от силен мъж до себе си, по-силен от самата нея, независимо колко тя е силна, за да може тя да се опре на него. Жената, колкото и силна и самостоятелна да е, има нужда от мъжко рамо в живота. То затова силните жени си стоят сами  - защото в днешно време няма по-силни от тях мъже, пълно е с лигльовци...

# 100
Еми ще изисква и притиска, то дори и така пак са заринали крака в земята и се запъват като магарета на мост, какво пък остава ако не правиш нищо, ще стане на сто докато той се накуми да действа.

А защо тя да тръгва да му разказва, а той не се позаинтересува и да я пита?

# 101
Сега е време Жени да  спомене пред Марио ,че  документите на Зорница са готови и  тя е била на косъм да подпише . После може и да спомене за   съпругата  на Банков и защо тя е толкова чувствителна към тайните връзки ...., ама едва ли .

# 102
Банков мълча до последно за жена си и Зорница разбра сама, Марио пък ще мълчи за нея пред брат си пак до последно и отново този път пък Тони ще разбере сам за тях.

# 103
Дона, очаквам след като поне осъзна какво каза, да има подобаващо извинение и да я потърси той. Това за киното го пропусна, затова трябва да е двойно. Grinning

О, да. Като искаш някой, се бориш за него и не се държиш като магаре. И като сбъркаш, се извиняваш!Мда, в тая болница явно никой не говори, всеки научава сам, по трудния начин разни неща, дето не е зле да му бъдат казани....
Ели да, Евгения пак да бъде добрата фея. Ама как ще му шибна един на този Марио...
Не, честно, супер идиотско развитие на историята им.

# 104
Зорница бърза, защото биологичният й часовник тиктака.
Да, ама не. Мъжете не обичат да ги притискат, особено силните мъже, какъвто е Марио.
А и Марио си има достатъчно тежък багаж на гърба - брат си.
Човек прави избори в живота и Марио трябва да направи своя, трябва му време обаче. Време, което Зорница няма. И...кофти тръпка. В цялата картинка на мен ми липсва любов. Да, има страст между тях, но няма любов. Не още.

Общи условия

Активация на акаунт