Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 026
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
От тук нататък какъв ход има Зорница ? Ако му прости и преглътне , той  до безкрайност  ще мръхти - ама Тони , ама не съм готов... Ако го притисне , ще стане  нервен , със злостни забележки  като днешната - ти пръстен да не очакваш ?
Най-добре е да го игнорира и да не му обръща внимание . При първия лек флирт с някой друг , Батко ще изтрещи .

Абсолютно! Дори не е нужен флирт с някого, просто игнориране и това е. Видяхме го, че съжали, че й каза това, очаквам да не остави нещата така. А тя от своя страна трябва да почне да го отбягва и да си станат само д-р Огнянова и д-р Ковачев, да видим как ще тичка след нея. Крайно време е да спре да си затваря очите и да прощава и отстъпва. С години го е правила, трябва да си е взела поука мнооого отдавна.
А тия сценаристи направо не знам. Тяхното е творческо безсилие вече. Как не измислиха нещо ново, а ще гледаме същата история с друг мъж все едно.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 21:49 от yanitsa.s

# 76
Сценаристите май са мъжемразци  Joy
Един свестен  герой имаше и упорито работят да го съсипят  Crossing Arms

# 77
Не виждам къде е проблема Зорница да иска да е наясно какво да очаква от Марио - връзка ли ще имат или просто ще си играят от време навреме. Тоя филм тя го е играла вече - ще му кажа, скоро, трябва подходящ момент и т.н..
Ели, ти се шегуваш, но има доста теории и изследвания, които твърдят, че мъжете имат цикъл, та може да е неразположен и за това да е сприхав Joy
По-скоро са женомразци, така да измъчват жените, да ги изкарват пълни откачалки на моменти и други дивотии.

# 78
  • Бургас
Има изследвания, че по принцип си избираме еднотипни партньори.....най-често сходни с бащите /майките ни. Търсим модела, на който сме свикнали и го виждаме в семейната среда, та не е учудващо, че си ги избира едни и същи. Поне са доста хубавки Wink

# 79
  • Варна
hit smile3505 Направо онемях - Марио изтрещя , да не е в цикъл ?
Или  сценаристите са пропуснали да включат разговор между двамата след отмененото кино/в който Зори се сърди/  , или са пълни загубеняци . Що за рязка промяна  изведнъж , като надрусан е  ooooh!
С бебето  бяха очакваните  разправии -роди се , добре е , но  Ваня ще прави номера , докато не я   #2gunfire.
Ина е на ръба , не и стиска да си вземе само  личните документи и да си тръгне .
Марио се изрепчи - да не искаш пръстен ?...

# 80
Сценаристите май са мъжемразци  Joy
Един свестен  герой имаше и упорито работят да го съсипят  Crossing Arms
И Зорница мразят покрай Марио май. Joy Как не ги оставят малко щастливи значи, да му се невиди. Ще мрънкам! Joy После като разбере Тони ще има достатъчно драма, дотогава можеше да им дадат малко въздух и да си ходят по ръба, по леда или по каквото искат. Joy По-интересно щеше да ми е.
Яд ме е, че Зорница не можем да я видим един сезон в една нормална връзка, а все скапват нещата и накрая остава сама. Ще ми се най-накрая тоя етап с гоненето, преследването  и "искам те, ама не мога" да приключи и да я видим във връзка на следващото ниво. Останалите двойки така хубаво ги развиха вече 5 сезона и ги гледаме заедно, макар и с всичките им проблеми. Надявам се ако има следващ сезон тия сценаристи да си съберат малко акъла и да мислят с него. Grinning

# 81
Мазови са големи шматки! Едни седмокласници ще бъдат по-организирани и разумно от тях.

Съветът на Калин беше много разумен и браво, че Мазов го послуша! В крайна сметка какво ще прави Ваня сама с болно бебе? Кто вижда, че не й играят по свирката, бързо ще клекне.
Мазов беше чудесен при разговора им в стаята! Но трябваше да го обсъдят с Хинова, цял ден се размотават по болницата, а не могат за две минути да поговорят какво ще правят...

Ковачев сте го обсъдили вече, много дебилно поведение!
Не бива факс от немско да е получил.

За Кръстева казах, че много ме трогна какво каза на Ина. И смятам, че е права. Разбира се, смисъла на живота не е единствено във възпроизвеждането. Но избора на Ина да няма деца не е нейн, не е и репродуктивен/здравословен проблем, а решение на мъжа й.
Мъж, който е изживял голяма част от живота си, имал е семейство, деца и внуци, бизнес, пари и власт... Дали ще бъде с Ина или някоя друга, няма значение - той няма какво да губи.
Но Ина ще си пропилее младостта си, за да му угажда. И утрешния ден ще остане абсолютно сама - без деца, без приятели, без семейство...  

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 22:32 от Ванилия"

# 82
Ами така ще е със Зорница ,докато тича по тях , прощава за щяло и нещяло и не се държи на положение(по баба ми Simple Smile).

С Жекова си умирам от смях,когато е в коридора сама и си размишлява и прави едни физиономии Simple Smile

Майче,ти си отговорника по статистики и теории,теб ще питаме занапред Simple Smile

# 83
  • Бургас
Репродуктивен е, той не може да има деца. Тя му предлагаше донорска сперма, но го жегна по егото....и категорично и отказа.

# 84
Репродуктивен е, той не може да има деца. Тя му предлагаше донорска сперма, но го жегна по егото....и категорично и отказа.

Аз не съм напълно убедена в тази версия, но дори и да е така, пак опираме до нежеланието му - варианти има и с донор, и с осиновяване, въпроса е, че той не иска.

# 85
Същото хоро, като от предния сезон играе Зорница - две напред, три назад, само дето играчите се смениха.
Много тъпо, много.
Наистина ме е яд, че не ни предложиха нещо различно. Направо ми е мъка да гледам вече, нищо ново и нищо интересно не се случва, нищо !

# 86
Права е Зорница, че иска яснота, но някак не й се получи. Все пак от срещата в колата са минали 2-3 дни. Кога да го измисли Марио? Тя беше под влияние на несъстоялата се среща за кино, седна до него и направо в целта.Пресира го, а той не есвикнал да дава обяснения и реагира спонтанно. Такъв си е рязък, несвикнал да контактува на друго ниво с жените, освен с тези по баровете. И мен ме е яд и неочаквах това, но това е положението. Хората реагираме по различен начин.
Аз не мога да се сетя в миналият сезон, къде направиха процедурата на Ваня – в България или Украйна. Пътуваха ли?
Бебето Стефан е поне на 2-3 месеца. Можеха да се постараят в това отношение.
Сцената Албена – Захариев гнус! И да не му е дъщеря пак гнус. Какво й става на Албена?

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 22:39 от *Melanie*

# 87
Ех, най-после испях да изгледам епизода и да ви изчета Simple Smile
Казали сте всичко, ама не мога да стоя к да не се включа Simple Smile
Радвам се, че най-после имаме блага вест и най-чаканото бебе след Джийзъс се роди Joy Досадно ми е, че сега ще има още драма, докато разкарат Ваня от картинката. Разбрах защо тя е била толкова време бременна - направо тримесечно го ражда аххахха
Много ми хареса Калин с бебето - връща се към живота той Simple Smile
Албена нещо не ѝ хващам спатиите.... ясно, чувства се близка към по-опитния мъж, който ѝ е опора, ама...айде да измислят нещо друго...
Марио е пълен тъпак! Малко ми трябва да му забия един ритник в топките! Брат му може да е всякакъв, но знае по-добре как да се държи с една жена, с жената, която обича. Изненадх се, че Евгения разубеди Зорница. Очаквах да е Марио. Иначе мисля, че Зорница трябваше да си подпише молбата, само за да осъзнае Марио, че трябва да промени нещо. Само когато разбере, че я губи, ще се осъзнае и ще направи , каквото трябва. Зорница беше права да му държи сметка, не може да си играем на криеница. А той кво - предизвиква я с реплики за пръстен...
Просто трябва да я изгуби за малко и ще ѝ лази в краката, убедена съм.

# 88
  • Разпиляна във въображението
Ами Зорница като има трудно минало с мъжете да покани Марио някъде и да му разкаже. Може да не ни дадат целия разговор, защото сме го слушали и гледали, но да стане ясно защо тя толкова иска нещата да се разкрият. Тя знае защо той не бърза, но той не знае защо тя толкова бърза .

# 89
  • Ню Йорк

Просто трябва да я изгуби за малко и ще ѝ лази в краката, убедена съм.

Това няма как да се случи с образа който и изграждат. Тя пак ще е хленчеща, наранена, мрънкаща и пак ще я разиграват. Силната жена до сега щеше да го е направила луд, ама Зорито си е какичка - мрънкало с тиййн поведение. По-скоро я виждам да пише в лексикона името му оградено в сърчица отколкото да вземе адекватни мерки да не я правят на идиотка.

Общи условия

Активация на акаунт