Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 39 996
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Ей така за включването- аз все си мисля, че Войнова, ще се окаже дъщеря на Захариев......нали са били гаджета с майка и.  И ще стане ептен мазало

# 61
hit smile3505 Направо онемях - Марио изтрещя , да не е в цикъл ?
Или  сценаристите са пропуснали да включат разговор между двамата след отмененото кино/в който Зори се сърди/  , или са пълни загубеняци . Що за рязка промяна  изведнъж , като надрусан е  ooooh!
Марио се изрепчи - да не искаш пръстен ?...
Идеше ми да му шибна един. Joy Не можа ли поне да спре да дъвче и да й го каже по-нормално? Grinning Жената не иска пръстен още, спокойно, ама и само презервативи да си купуват... ми не върви. Не мога да го разбера и аз какво беше това поведение? После се осъзна де, ама късно. Ииии пак почнахме с дежа вю-то. Аман!

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 21:16 от yanitsa.s

# 62
Марио се почувства притиснат да направи нещо, за което още не е готов и затова реагира така.

И аз се учудих като видях Хинова да препречва вратата на Ваня. Хубаво, бе, Мазов взима решение, ВАЖНО решение, касаещо него, жена му и детето им и да не ги стикова нещата с нея. Бива ли?! В толкова сериозна ситуация са, да не говорим, че и не предприеха нищо преди Ваня да роди, а сега и това...

# 63
  • Тра-ла-ла
Ей така за включването- аз все си мисля, че Войнова, ще се окаже дъщеря на Захариев......нали са били гаджета с майка и.  И ще стане ептен мазало
И девойката има много типична ала Захариева брадичка Grinning

# 64
Яница, аз не един, два шамара искам да му шибна на Марио, втория за баланс, както казва Лора Joy

# 65
  • Разпиляна във въображението
Марио се почувства притиснат да направи нещо, за което още не е готов и затова реагира така.

И аз се учудих като видях Хинова да препречва вратата на Ваня. Хубаво, бе, Мазов взима решение, ВАЖНО решение, касаещо него, жена му и детето им и да не ги стикова нещата с нея. Бива ли?! В толкова сериозна ситуация са, да не говорим, че и не предприеха нищо преди Ваня да роди, а сега и това...

Наистина го пресира. Защо не беше такава при Банков, или онзи по-предишния?

Трябва да гледам отново разговора, но Марио някак бе под напрежение. Накрая съжаляваше за реакцията.

Мазов - тъп, тъп, та вдлъбнат. И аз се чудя защо не е казал на Лора? Планът на Калин бе добър, а последната го издъни.

Фотев беше прав за Ина в думите си. Тя се опита да мине със сълзите, обаче... А преди тях физиономията й не беше хич маловидна.

За Войнова и Захариев - бляк. Наистина ли ще ги набутат там? Тази какво залита по него - заради майка си, защото и тя е привлечена от по-възрастни? Да не би това да й е проблема - да се заплесва по менторите си?

# 66
Още в първия миг, в който се появи Войнова стана ясно, че е дъщеря на Захариев. Затова сценаристите за втори път показват някаква плаха близост между тях, но до там.

# 67
  • Бургас
Най-малко интересни са ми пък тез двамата. Да не говорим, че направи грешка голяма уроложката,че се отказа да напусне. Марио ще седи и овърта, докато тя му се предлага, като всеки мъж.....Я да се сопне и врътне и да го пусне по пързалката и ще хукне след нея. Ама нали е филм.....

# 68
  • Кърджали
Марио днес ревеше за точилка. Ама за дебелата точилка, и то не да точи баница, а да му счупи човек главата. От една страна разбирам държанието му - не е готов да каже на брат си, страхува се, от друга страна има съмнения заради начина по който се случиха нещата между тях, думите, които е чувал за Зорница.  Ама много грубо беше това, много...
Другото ще коментирам като изгледам наново епизода, че много неща пропуснах.  Ама да им е честито бебето на Мазови и сега поне 10 серии ще чакаме да си го вземат май...

А Зорница и с Банков беше такава - колко пъти го притиска че иска някакво обещание, да постави нещата между тях на масата, да "обещае" че нещата между тях са сериозни. И още толкова пъти той и казваше че не може да и обещае такова нещо, но не може и да и каже защо. В последствие разбрахме защо...  Та очаквах кога ще поиска и от Марио заявка за такава категоричност.

# 69
Лекцията на Кръстева обаче малко ме издразни. Сведе смисъла на живота на жената единствено до това да се размножи.
Да, вчера пък в лекцията на Тасев - "Само здравите са готини"!

# 70
Много се нервя как отново тя трябва да тича след мъжете. Това страшно се изтърка вече. Знам, че няма да се откаже, но май трябва точно това да направи. Марио изобщо не е готов да признае на брат си истината, а тя след като остава в болницата със сигурност знае на какво се подлага отново. Честно казано и тя беше малко рязка - седна и веднага започна по същество, притисна го, но то изглежда друг начин няма.

Александра, това с нещата които е чувал за нея мисля, че отдавна спря да е от значение за него. Тя му доказа достатъчно пъти, че не е такава.

# 71
От тук нататък какъв ход има Зорница ? Ако му прости и преглътне , той  до безкрайност  ще мръхти - ама Тони , ама не съм готов... Ако го притисне , ще стане  нервен , със злостни забележки  като днешната - ти пръстен да не очакваш ?
Най-добре е да го игнорира и да не му обръща внимание . При първия лек флирт с някой друг , Батко ще изтрещи .

# 72
  • Ню Йорк
Ина и Тасев пърхат с крилца направо, голяма любов, но невъзможна. Що ли взе да ми се струва, че Фотев ще я прежали на финала и ще я остави да си тръгне. Само Тасев да не "пресоли" манджата, че гледат в промото нещо сцени и правеше.

Ванчето що не умря  newsm78 Ей, че тъпо. Не може ли Лора да и види сметката Wink

# 73
  • Бургас
Фотев ще тръгне след докторицата София  ли се казваше.....да и подарява часовници Wink  Е ще има драма, преди това.....

Лорчето ми е любимка на мен, много красива жена е актрисата!

# 74
Мириел, Зорница е била глупава седем години, после повтори грешката отново - да се довери, да прави компромиси, да чака, да прощава. Трябва ли да продължава да го прави? Веднъж глупав - цял живот глупав? Научила си е урока. Притисна го, но той може да я разиграва и да я ползва за играчка безкрайно, защо да го търпи. Каза му го хубаво, нека вземе решение. А ако не може, значи няма сериозни намерения към нея, защо да стои около него и да го чака да се начуди?

Общи условия

Активация на акаунт