Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 011
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Фотев чу ли по телефона как се мляскат младите?
Не, защото тя не видя, че звъни и не вдигна.
На Фотев драмата в момента са му парите, не любовните трепети на жена му Grinning

# 46
Аз да питам нещо за вчерашния епизод...  😂

Ванчето в промото като краде лекарствата я засече сестрата а в епизода се изниза без никой да я види? Аз ли нещо изпуснах или...Rolling Eyes

# 47
  • София
Ха-ха, как познах 😆 Марио оплеска всичко.

# 48
  • Тра-ла-ла
Фотев чу ли по телефона как се мляскат младите?
Не, защото тя не видя, че звъни и не вдигна.
На Фотев драмата в момента са му парите, не любовните трепети на жена му Grinning
Благодарско Hug

П.П. Някой знае ли коя марка са обиците на Ина Фотева? Все е с интересни модели Heart Eyes

# 49
  • Варна
Ето, Кръстева - психолог. Нали това беше целта?

# 50
Кръстева!!! Уникална е тази жена, просълзи ме!

# 51
Ха-ха, как познах 😆 Марио оплеска всичко.
Да, грубо беше. Какво му стана изведнъж?
Евгения обаче ги усети, сега ще се намеси и ще оправи работата. Като за начало Огнянова няма да напусне, сигурна съм.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 21:02 от yanitsa.s

# 52
Евгения много хубави думи каза. Мъдри и верни!

Лекцията на Кръстева обаче малко ме издразни. Сведе смисъла на живота на жената единствено до това да се размножи. Темата ми е чувствителна и ме засегна.

# 53
Знаех си! Евгения може да е досадна, може да е всякаква, но в точния момент казва точните неща. Колко набързо успя да я разубеди. Думите й бяха страхотни.

Войнова залита нещо. Имах чувството, че ще целуне Захариев.

# 54
Феите орисници си влязоха в ролите - едната с Ина, другата със Зорница.

Стела, не за пръв път я прокарват тази идея, на мен също не ми допада.

Марио пък какво изпляска Joy

Айдеее, Ванчето ще създаде екшън в следващия епизод Grinning

# 55
Ей, тази Евгения, така я по-харесвам като дава съвети на останалите, а не се върти покрай Калин все, много хубави думи към Зорница:"Кашата объркана от чувства може да се оправи само с още по-силни чувства." Heart

# 56
Май Войнова си залита по Захариев, а той изглежда е проявявал по-бащинско отношение към нея.

# 57
Стана ми хубаво,че някой, който познава Зорница от по-отдавна, се отнесе с необходимата грижа и топлина и й подаде ръка.
Продължавам да не мога да осмисля защо Марио се прояви като пълен идиот. Може би си мисли, че така както за него е най-естественото нещо е да слага брат си пред себе си, така трябва да е и за нея. И двамата дружно да дундуркат малкия.

Мазов пък може ли да е толкова тъп? Да измисли план и да не каже на Лора...

# 58
  • Там,където се събуждам щастлива.
Какво каза Марио, че точно тогава ми запецна сайта?

# 59
 hit smile3505 Направо онемях - Марио изтрещя , да не е в цикъл ?
Или  сценаристите са пропуснали да включат разговор между двамата след отмененото кино/в който Зори се сърди/  , или са пълни загубеняци . Що за рязка промяна  изведнъж , като надрусан е  ooooh!
С бебето  бяха очакваните  разправии -роди се , добре е , но  Ваня ще прави номера , докато не я   #2gunfire.
Ина е на ръба , не и стиска да си вземе само  личните документи и да си тръгне .
Марио се изрепчи - да не искаш пръстен ?...

Общи условия

Активация на акаунт