Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Май само аз не се радвам с Мазови за "щастливата" развръзка. Категорично против съм сурогатното майчинство поради каквито и да е причини. Надявам се, че тези, които го практикуват или смятат да го правят, законно в чужбина или незаконно в България, да са гледали внимателно и да са си направили съответните изводи. Не напразно жените така сме сътворени, че да пазим новия живот и да се привързваме към него. Ако нямахме тези инстинкти може би днес човечеството нямаше да съществува или все още щеше да е на по-примитивно ниво. С майчиния инстинкт шега не бива. Като измислят инкубатор, който да отглежда бебето от оплождането на яйцеклетката до раждането без да са замесени чужди хормони, емоции и чувства, тогава който иска да си поръчва бебе. Другото не е редно.

# 391
Фенските страсти са разделени на два лагера-този във фейса е за Вергов,тук е за Велислав.
Аз тук съм единствена май BlushSimple SmileНо пък съм споменавала и преди,че ако ми харесва сериала ще го гледам и без Вергов.
Дона,той някак с годините се е разхубавил,дълго го нямаше на екран и затова истерията е голяма сега.Но според мен и спорове и пристрастия и хвалебствия трябва да се водят с мярка,но това е въпрос на първите 7-14 години.
Единствена, ама си ни ценна Wink Тоя поглед ни строява в две редици Joy Да, възможно е това да е причината. Направо да почва да снима нов сериал че да се успокоят страстите Grinning
Проблемът е, че там като кажеш нещо за другите, и ти се нахвърлят като обезумели. Все си мисля, че тук сме по-кротки...знам ли...започни да се включваш по-често и ще разберем Grinning Grinning

За фенките на Вергов - онзи ден го гледах в Крадецът на праскови - появява се за супер малко време(очаквах повече), обачееее много добър бе, много! Който иска да го види как гледа влюбено, докато говори на сръбски - там Wink

# 392
  • Разпиляна във въображението
Всеки има право да харесва или да не харесва някой. Не харесвах Банков, нито Зорница покрай него. Историята им не ми хареса. НО, ако сценаристите се нагаждат по феновете, в което няма нищо лошо, тези на Вергов са много повече и може да си извоюват връщането му. Не желая триъгълник между тримата и с удоволствие ще стегна куфарите на Зорито.

# 393
Това, което харесах в героя на Вергов беше, че се опита да сложи ред в болницата и да доведе отношенията на колектива до такова професионално ниво, каквото в България е трудно постижимо. Естествено, набързо го вкараха в ред и го върнаха в правия път - стана си пак българче отвсякъде. Набутаха го в интриги и клюки, замесиха го с колежки (като че ли други жени, освен докторки на този свят няма) и...образът пропадна. А ни е необходим такъв образ - дори и само за сравнение как е в по-напредналите държави. А иначе да, Вергов е хубавец и добър актьор!

# 394
Е,Дона няма как да е равностойна битката,ако ще и по цял ден да вися в темата,многобройни сте,отказала съм се отдавна да водя битки без смисъл:) Достатъчно е ,че устоявам след всичкият хейт.Имате правото да не го харесвате ,разбира се ,и героя и актьора,но  моето мнение си е мое,никой не може да ме убеди в обратното Wink

# 395
Е,Дона няма как да е равностойна битката,ако ще и по цял ден да вися в темата,многобройни сте,отказала съм се отдавна да водя битки без смисъл:) Достатъчно е ,че устоявам след всичкият хейт.Имате правото да не го харесвате ,разбира се ,и героя и актьора,но  моето мнение си е мое,никой не може да ме убеди в обратното Wink

А, то и ние с Майчето сме малцинство по отношение на Тони, ама на, ето - мрънкаме си Grinning Grinning Тони, та Тони Joy Нищо, че го дават от дъжд на вятър (алоууууууу, сценаристите, плащате заплата на цял рентгенолог, намирайте му по-често работа бе!!!!!!!!)

# 396
Амбър, Вергов не съм спирала да го харесвам като актьор - страхотен е Sunglasses. А за Банков, продължавам да харесвам героя му, въпреки дивотиите на сценаристите Grinning
Както каза Дона - браним Тони от останалите, малобройни, но силни Joy
Виж я Ели, как се сдържа заради нас двете с Дона да не анатемоса Тони Joy ако не сме ние, сигурно да го е обесила, особено в началото Wink Grinning

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 17:58 от maichetoo0o

# 397
  • София
АА, защо хейт за Вергов, няма такова нещо. Страхотен е, дава ми надежда, че и след 40-те може да си луд и щур.

Аз заобичах Вергов след Маймуна. Не знам от него ли или заради прекрасния филм, но от тогава го открих за киното.

# 398
Те да върнат Вергов в сериала няма нищо лошо. Големият въпрос е с каква цел и за колко време. Ако просто затворят сюжетната линия от миналия сезон и разбере какво е положението при него и жена му ще е супер. Други варианти са да се върне да си вземе Зорница от Марио или да гледаме нов любовен триъгълник може и цял нов сезон. Последното би ми било интересно по принцип особенно ако спечели Марио, но при положение че цял пети сезон това гледахме ще ми дойде в повече. Мисля че засега загатват за първия вариант, но аз от тия сценаристи очаквам всичко.

# 399
  • София
След като два сезона разтягаха драмата с Мазови, сега я решиха за половин епизод. Малко изсмукано от пръстите ми дойде. Пък Ванчето след един разговор с майка си и стана друг човек.
Все още си чакам обяснението на сценаристите за възрастта на Албена и Биляна и как детето от предишна връзка е по-малко.

# 400
След като два сезона разтягаха драмата с Мазови, сега я решиха за половин епизод. Малко изсмукано от пръстите ми дойде. Пък Ванчето след един разговор с майка си и стана друг човек.
Все още си чакам обяснението на сценаристите за възрастта на Албена и Биляна и как детето от предишна връзка е по-малко.

Добре де, стана ли ясно, че са имали точно връзка? Може да са били близки проятели, които една вечер, алкохол, бла бла, са преспали заедно? Както знаем, в сериалите бебетата стават от въздуха едва ли не, а Виолета да е ревнувала, защото Войнова старша(как ѝ е малкото име?) е красива, а тя си знае що за стока е Петър

# 401
Аз харесвам Банков/ Вергов, повече от Марио/ ???😉😁
Не ми пречат феновете на последния.  Дразнят ве само като изпълват темата с фантазиите си за връзката му със Зорница, кое било любов и кое не и т.н. Предпочитам да чета коментарите по епизодите, а не кокво му се иска на фена и колко са несправедливи и груби феновете във фейса.  Ако ме интересуваше, щях да чета и там.
След лирическото отклонение 😉😁, да попитам за крана. Кого стана ясно, че това е новата технология? Аз защо останах с убеждението, че е някакво иновативно ЛЕЧЕНИЕ?
Т.е. ще помогне на Карин да се изправи по- бързо на крака.  Явно съм пропуснала нещо.

# 402
Чудя се Петър в живота си дали е бил с жена, на която не е изневерил? Едва ли, сигурно и на любовниците си е изневерявал с други Joy

# 403
В промото Мишева и Наталия гледат нещо и Наталия казва, че това нещо е много по-голямо, отколкото е очаквала. Затова се предполага, че е някакво съоръжение, което да му позволява да стои в правилна позиция при операция.

Вече имам доказателство, че земята е кръгла! Накъдето и да вървим в повествованието, все стигаме накрая до Вергов Joy
Пичът е страхотен, удоволствие ми е да го гледам. За героя му мога да кажа много злостни думи, ама няма Grinning
Вергов и Павлов заедно вероятно биха били страхотен тандем като актьори.

# 404
Значи не съм изпуснала.  Гледах промото, ако е това ще съм разочарована. 😋

Общи условия

Активация на акаунт