Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 062
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
И да тропа с краче и всички да се въртят около него! Отдавна писах, че е глезено момченце.
Дразни ме и мен!

# 586
Какво значи, че отношенията между Марио и Зорница ще тръгнат в нова посока? Grinning
Всяка седмица в различна посока. Объркаха ни.

# 587
Какво значи, че отношенията между Марио и Зорница ще тръгнат в нова посока? Grinning
Ами скараха се, сега ще се сдобрят. Недоразумението пак ще им създаде проблеми. Да ви кажа честно, в промото братята дърпаха Огнянова от ръба, ма като гледам само я тикат към него Grinning

Не знам защо се дразните на Калин. Това, че може да се намери начин да е пълноценен лекар, е чудесно. Да, може да си седи в кабинета и да кротува, но защо, ако може да се намери начин да оперира, а той е отличен специалист.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 14:17 от Mosquita

# 588
Ами скараха се, сега ще се сдобрят. Недоразумението пак ще им създаде проблеми. Да ви кажа честно, в промото братята дърпаха Огнянова от ръба, ма като гледам само я тикат към него :ДДД

Не знам защо се дразните на Калин. Това, че може да се намери начин да е пълноценен лекар, е чудесно. Да, може да си седи в кабинета и да кротува, но защо, ако може да се намери начин да оперира, а той е отличен специалист.

Недоразумението може да го създаде някой от двамата - видвхме Марио на масата, докато ядеше как направи недоразумение от нищото.

Дразни ме, защото не е най-големия гений в болницата и вместо да се бори да се оправи, само за опериране мисли. По този начин принизява работата на всички други лекари, които не оперират.

# 589
  • София
Охо и Виктор Николаев ли са снимали в сериала. Mr. Green

# 590
Предлагам Марио да покани отново Огнянова на кино, тя да излезе, да се натъкне на Тони, който жално ѝ предлага да отиде с него на балет и тя да пусне един смс на Марио - засякох Тони, ще ти звънна по-късно Smiling Imp

Охо и Виктор Николаев ли са снимали в сериала. Mr. Green
Много ясно, това е да имаш затворен цикъл - имаш си телевизия, имаш си сериал, джуркаш участниците от едното място на другото Grinning

# 591
Радвам се, че най-накрая ще се разбере що от пън е излязла тази Цепеничка 😁 съжалявам, но нито актрисата, нито героинята са ми симпатични.

Кой ли може да е толкова важен от нейното минало. Ако са родителите й, не би ли трябвало да не живеят в София? От анонсът, поне, както аз разбирам, Фотев и не знаят, че този роднина ще бъде приет в болницата. Може би Ина ще се противопостави и няма да иска да бъде лекуван в св. КИРИЛ.

# 592
Предлагам да направите анкета кой ще бъде този роднина: брат, сестра, майка, баща, 1,2 или 3ти братовчед, стринка, чинка 😁😎
аз залагам на сестра.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 14:46 от HumbleBumble

# 593
  • София
Аз на баща.

# 594
С тия нови посоки до никъде не стигат. Joy Видях миналия сезон докъде стигнаха с тях - до летището. Joy Пак ще има "искам те, ама не мога". Тони упорит излезе, много. Не му ли увря главата?
Значи таман глътка въздух ще им дадат, ще се сдобрят сигурно и пак ще стане мазалото.

# 595
Предлагам Марио да покани отново Огнянова на кино, тя да излезе, да се натъкне на Тони, който жално ѝ предлага да отиде с него на балет и тя да пусне един смс на Марио - засякох Тони, ще ти звънна по-късно Smiling Imp

Ааааааа, не мога!!!! Мислех, че ще настане драма след промото, а аз с глас се смея Grinning Grinning

Роднината на Ина ще е нейната сестра близначка, която е меркантилна ку*ка и тайно винаги е завиждала на сестра си за Иво Фотев. След драма, драма, драма и объркване от страна на Тасев, който, без да иска, ще преспи със сестрата, двете сеструни ще се разменят и Ина ще остане с Борис, а мнимата Ина с Иво Joy

# 596
  • София
Много удобен сценарий. Mr. Green

# 597
Много удобен сценарий. Mr. Green

Ми то и Ванчето нали така стана и.....да нагласим сценария Grinning

# 598
С тия нови посоки до никъде не стигат. Joy Видях миналия сезон докъде стигнаха с тях - до летището. Joy Пак ще има "искам те, ама не мога". Тони упорит излезе, много. Не му ли увря главата?
Значи таман глътка въздух ще им дадат, ще се сдобрят сигурно и пак ще стане мазалото.

Ами нали сложи някой снимка на Диана в кола, явно пътува към някоя транспортна точка да изпраща Марио да си ходи Joy
Тони е наистина ужасно досадно настоятелен, но след последния път, когато тя дори приятелската опера му отказа, просто не знам какво ще се случи, та ще реши да пробва пак. Ма то не е и нужно да пробва наистина, достатъчно е да спомене на бате за намеренията си и бате, понеже мълчи като партизанин на разпит, ще се задави със сандвича си за пореден път Joy И после пак ще има не искам те, ама не мога, ами искам те, ама нямам желание Joy

За роднината на Ина аз залагам на баща/майка, не знам кое от двете. Майка по-скоро, щото щом ще решава какво ще прави с живота си, трябва да е някой много близък и много емоционално да я накара да се замисли.

# 599
  • София
Изглежда тази седмица ще е интересно при всички герои.

Надявам се новата посока ще е Марио след Зорница.
Нормално е Тони пак да опитва, все пак Огнянова отклони поканата за опера, но каза "Някой друг път". Така че, явно "другия път" за Тони е настъпил.

За Ина и аз мисля, че е роднина. Само преди няколко седмици обсъждахме дали родителите и са изиграли някаква роля в събирането и с Фотев. Ще ми е интересно да видя дали сценаристите са "преписали" Wink .

Донааа, е страшна си Simple Smile. Да те взимат в сериала и съм сигурна, че няма да имаме и серия покой от  екшън и обрати.

Общи условия

Активация на акаунт