Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 027
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Банков и Марио е равно на истинска дърварска темерутска любов. Joy

Но в миг към Виктор се Марио обърна,
с очи любовни погледна русия мъж.
Ненавистта в любов мъжка се превърна,
привличане взаимно усетиха двама  изведнъж!

Joy

честно, Вергов ми е дотолкова непоносим, че дори в любимите ми гей сцени няма да мога да го понеса. Или пък поне ще гледам към двайсетина пъти, че да преглътна😀

# 646
Ама как пробутвам Тони на Зори ааааа, Яница ме хвана Joy той е млад, ще им смогне на двете Joy
Това ще е доста ексцентрична връзка - Тони ще ги води на опера, Ина ще прилага дзен практиките, пък от Зорница шоколада. Joy

# 647
Ама как пробутвам Тони на Зори ааааа, Яница ме хвана Joy той е млад, ще им смогне на двете Joy
Това ще е доста ексцентрична връзка - Тони ще ги води на опера, Ина ще прилага дзен практиките, пък от Зорница шоколада. Joy
Ексцентрична, но хармонична връзка Joy, по това, което написа - Тони ще отговаря за разнообразието, води ги на различни културни мероприятия, Ина ще поддържа хармонията и спокойствието, а Зори ще осигурява ендорфина във връзката  Joy

Ели, това е интервюто, от което подхванахме на подбив Диана за непознаването с колегите Joy

Дона, сътвори някое за тройката Зори-Ина-Тони Joy

# 648
Май установихме хепи енда в сериала...... а, аз таковата.....Фотев? Тасев ли ще си вземе?

# 649
Май установихме хепи енда в сериала...... а, аз таковата.....Фотев? Тасев ли ще си вземе?
Хахахахах недей така, че ако Тасев му изневери (все пак е млада душа), ще бъде закопан на Витоша. Aма ако оставим това настрана Тасев ще намаже  почивки на Малдивите  и скъпи кученца. Joy
Да вземем да кандидатстваме за работа в сценарния екип а? Така хубавичко ще им вдигнем рейтинга. Joy

Майче, те тия хора ще се преродят бе. Joy

# 650
  • София
Какво ви стана. Всички мъже в гей двойки го вкарахте. Моля ви, тези прекрасни жени само на един Пешко ги оставихте. Не че той няма да се справи, но все пак.

Ели, моля те стой си тук и не захващай сега Отплата. Сериала е толкова завладяващ, че няма откачане, ужас. А пък ти си ценна за темата Simple Smile.

# 651
Какво ви стана. Всички мъже в гей двойки го вкарахте. Моля ви, тези прекрасни жени само на един Пешко ги оставихте. Не че той няма да се справи, но все пак.
За Пешко може една детска градина да направим, деца колкото щеш има. Joy

# 652
Специално за Майчето и всеки с чувство за хумор - читалищна поезия за тройката Тони-Ина-Зори Simple Smile

Той е малък, но вече знае!
Да забавлява жените си умее.
Със опера, балет и кино май ще ги омае,
коя от двете първо сутрин ще разсмее?

Дали ще бъде Ина, тази ледена кралица,
практики тип “тантра” нощем прави тя.
Външно ледена, но всъщност е лъвица,
Тони, не оставяй Ина дълго ти сама!

Или пък Зорница - огненото чудо,
с него шоколадче по равно ще си раздели.
Обича я младежът - всеки ден все по-лудо,
но ендорфинът на килограмите ще навреди!

Той е малък, но вече знае,
в сериала истински жени са Те.
Да ги има двете ежедневно се старае -
защо да е една, като може да са две?

# 653
  • София
 maichetoo0o, Шелдън ти е аватар, нали! А това, че Бинев го озвучава ми е голяма забава, невероятни  превъплъщения има тоз златен глас.

А от въртележката около/заради Тони вече ми писна и се дразня. Добре, че са сценарните ви фойерверки!

# 654
Яница, направо кандидатстваме! Като гледам какъв паралелен сериал сътворихме....
Идеята за детската градина ми харесва - идея за спин оф на сериала - “Роден живот - Наследниците!”

# 655
мама Меца, да той е. Не знаех, че Бинев го озвучава, не гледам на български, губи ми се хумора при превода Simple Smile
Роси, Дона е виновна, тя започна със сватосването на Банков с Ковачеви и аз просто продължих от там със сватосване на Ина и Зори Joy
Браво Дона, браво  JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy бих казала най-доброто ти до момента  Kissing Heart

# 656
Като няма епизод , а свободни размисли , направо ме побърквате , опитвам се да свърша нещо спешно , а все  се бутам да ви чета  ooooh!
Донето  най-после уважи Тонио  Joy
Значи  дъртите  чукундури  - в гей-двойка , а любимото момче в тройка с каките  Joy hahaha
Представям си как  жълтото момче  влиза плахо с онази хавлийка с цепките от страни , а черното момче го гледа ококорено /в профил като петел/ ..., спирам ,че ми е гадно  #Crazy
Отивам да пийна нещо , за да си  направя дезинфекция на устата  newsm48

# 657
Като няма епизод , а свободни размисли , направо ме побърквате , опитвам се да свърша нещо спешно , а все  се бутам да ви чета  ooooh!
Значи  дъртите  чукундури  - в гей-двойка , а любимото момче в тройка с каките  Joy hahaha
Представям си как  жълтото момче  влиза плахо с онази хавлийка с цепките от страни , а черното момче го гледа ококорено /в профил като петел/ ..., спирам ,че ми е гадно  #Crazy

ХАХАХХАХАХХАХА, ох така се кискам, че чак комшиите ме чуха!!!!!! Доста добре обрисуваш любовната им сцена, ама трябва да сложим червена точка Simple Smile
Ох, трябва да си поема въздух....
Междудругото най-най-първото стихче беше обяснение в любов към Антонио Joy
Ама с тая любов към него, дето ви я навирам в очите, трябваше поне 5 да съм му посветила Joy

И за финал - БАУУУ!

# 658

Ох, не... така ме разсмя това JoyJoy

# 659
Като няма епизод , а свободни размисли , направо ме побърквате , опитвам се да свърша нещо спешно , а все  се бутам да ви чета  ooooh!
Донето  най-после уважи Тонио  Joy
Значи  дъртите  чукундури  - в гей-двойка , а любимото момче в тройка с каките  Joy hahaha
Представям си как  жълтото момче  влиза плахо с онази хавлийка с цепките от страни , а черното момче го гледа ококорено /в профил като петел/ ..., спирам ,че ми е гадно  #Crazy
Отивам да пийна нещо , за да си  направя дезинфекция на устата  newsm48
Да, аз пробутвам лекичко Бамби при Лъвиците JoyJoyJoy
Банков и Марио- ще падна, голям смях JoyJoyJoyJoyJoy
Ама не се възмущаваш на моята тройка ЗИТ, аааа Smirk Joy

Общи условия

Активация на акаунт