Отговори
# 150
  • Пловдив
Мерси, Лорекси, за инфото. Хм, явно и аз няма да я сваря, освен ако не пренося яко, а не вярвам ... моя термин е 21-22.07, та явно ще си се дундуркам до ВМИ, май  Cry Хм, между другото, да не става въпрос за клиниката на д-р Ставрев - точно на Пещерско се намира, и доколкото знам, работят с д-р Минев? Може би я разширяват.
Както и да е, лек ден на всички мами.

# 151
  • у нас
luba_rizova ,не сградата е нова,но до колкото знам Ставрев също има дялово участие в новата клиника,както и Дренски и Щерев.Чувам и за някаква д-р Недева,но не съм сигурна за нея.
Извинете мами,че разводнихме темата.Люба,ако искаш пиши ми на лични.

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 11:22 от Lorexa

# 152
Здравейте Мами  Hug

Честит 1 юни на всички неродени бебчета,батковци и каки baloni lovekiss newsm32

Първо да се представя,казвам се Виолета на 29години  от София,първа бременност,засега момченце stork-boy  термин 17 август болница  Шейново. Аз съм за нормално раждане, за кърменето също смятам че е по добре за бебето.
За количките все още не сме си избрали.

Стискаме палци за малките сладури Яворчо и Ясенчо,да са живи и здрави и много щастливи скоро мама Punita да си ги гушка!
Надявамсе всичко да е наред с Emelle!
Мила Краси,много съжалявам за голямата загуба,бъди силна, надежда има винаги не се отчайвай. Прегръщам те!

Лек ден на всички целувки на тумбачетата! preggo

# 153
Хайде сега да се включа,ве4е по-адекватна Crazyв4ерашния ден беше...като за 3  SickПреизпълних вси4ки видове графици.А дори нямах такива.ПРИбрах се от работа и като ми дойде една муза за 4истене.. ooooh!Абе- луда работа.На 4 "крака" търках белия коридор в продължение на час- два Embarassed,бърсах прах,прахосмука4ка,пране,гладене на чаршафи.... CrazyАбе- престарах се.За капак измих и  малко прозорци BlushИ ....в един момент се усетих 4е прекалявам.Седнах и ..какво да видя- краката ми " на пони4ки" SickОтекли и глезените ми  подути EmbarassedВдигнах си краката нависоко,но...резултат нямаше до тази сутрин....Ти4ах до магазина,приготвях за хапване....а в паузата ми се обадиха от мебелната фирма ,за да се разберем кога да ми докарат новата холна гарнитура.Вариантите,когато на тях им беше удобно - на мен не беше и обратното Rolling EyesИ накрая решихме същата ве4ер д аминат.Та- набързо организирах мъжо и няколко приятел4ета да помагат в транспортирането.И като се по4на едно "измък- примък...." ooooh!До 7-ия етаж EmbarassedИзнесоха старата и внесоха новата.Сега  ще свикваме с нея Simple SmileВе4е ще има къде да спим като се изнесем от оспалнята за ремонта,така 4е мъжа м и няма извинение и ве4е може да запо4ва с изолацията LaughingОх- дано  наистина стартира най-акрая този ремонт,4е ми писна ве4е да отлагаме....а времето си лети

# 154
newsm05 newsm06 newsm04 newsm05 newsm06 newsm04 newsm05 newsm06 newsm04 newsm05
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА
И ЦЕЛУВКИ ЗА СГУШЕНИТЕ СЛАДУРЧЕТА В КОРЕМЧЕТАТА НИ
newsm05 newsm06 newsm04 newsm05 newsm06 newsm04 newsm05 newsm04 newsm05 newsm04
Ще ми се да спрем да се депресираме с мисли за контракции и преждевременно раждане. Искате ли да погледнем по-оптимистично на това прекрасно чудо, което става в нас? Да мислим повече за радостта, която съвсем скоро ще изпитаме като гушнем мъничките пухкави телца на нашите мъничета? Защото те със сигурност усещат тревогите ни и също страдат.
Истината е, че всяка бременност крие рискове дори ако преди ден доктора е казал, че и мама и бебо са добре. Но ако мислим само за рисковете, а не се наслаждаваме на благословията, че сме бременни и в нас напъпва новия живот, ще си навредим много повече. Основните причини за контрахирането на матката са психичното и физическото пренатоварване.
Обръщам се към всички ви с предложението да релаксираме максимално и да се отдадем изцяло на хубави мисли, на приятни емоции. Сложете на видно място последната снимка на бебо от ехографа и й се любувайте колкото може по-дълго. Нека да посрещнем довечера мъжете си изпълнени с МНОГО ОБИЧ И ЩАСТИЕ, да създадем празнична атмосфера за да почувстваме истински, че вече ще бъдем трима (4-ма) - едно истинско семейство.
Пожелавам прекрасен ден на всички newsm51

# 155
Здравейте Момичета,

Честит 1-ви Юни на всички мами, които вече си имат по някоя малка рожбичка, а и на всички нас за бебчетата, които растат в коремчетата ни
Относно раждането- аз ще раждам в Св. София при Д-р Рени Ковачева. Тя ще е отпуска около термина ми и най-вероятно ще ме прехвърли на Д-р Григорова. Иначе за начин на раждане нямам предпочитания, и ще остава това да реши докторката. И за двата начина съм чела всякакви положителни и отрицателни неща. Все пак мнението ми в е в полза на природата

Иначе да се оплача и на мен краката почнаха много да ми се подуват, особено в жегите предишните дни....не ми стават моите си обувки въобще, а краката ми приличат на кюнец от горе до долу, никакви кокали не се виждат никъде, за глезени да не говорим  Twisted Evil

Абе какво става вярно с Emelle??, и аз я мисля като гледам, че не се включвала толкова време и то след като се  оплакваше...някой случайно няма ли неин телефон?

И искам да кажа на всички дето се оплаквате с контракциите много да внимавате и да почивате повече и ако имате оплаквания веднага да се консултирате с лекарите си
 Hug

# 156
   ura  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Честит 1 юни на всички родени и неродени слънчица  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  ura

Добре дошла на Viana при нас  Hug

За раждането ви благодаря за съветите на всяка една. Определено аз самата съм все още на мнение за нормално с епидурална. Дано само бебчето да заеме правилната позиция до края.  Самото раждането смятам да бъде в АГ-то в Русе с уговорка, но още не съм се спряла на лекар.

С две ръце съм за кърменето, даже започнах да се ровя в кърмаческия и установих че това кърменето е голяма философия, дано да се справим   Rolling Eyes

Ние все още не сме се спряли на конкретен модел количка, общо взето се триумя между Маг Ингланд, Кенгурo и Бертони. Набелязала съм си някой неща, които според мен е важно да ги има, но си мисля  като дойде момента на място ще преценим.

Lorexa , смятам миличка че с увеличаването на дозите на хапчетата контракциите ще намалеят и всичко ще е под контрол  Wink

Kabiv, идеята ти е много добра, но явно защото времето ни наближава и главата ми взе да се пълни все с такива мисли и картини  Crazy

И между другото мамчета си мисля, че е добре на лични да си раменим телефоните, за да имаме някаква връзка по-между ни. Защото сега ако имахме номера нa emelle щяхме да знаем какво става с нея, дано всичко да е наред  Praynig

И да не забравите да почерпите каките, батковците и малките бебешорчета в коремчетата ни с по една тортичка днес   cook

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 14:25 от val_stef

# 157
Лелеееееее- каква съм блейка ooooh!питаме се ние как ли е Emelle и къде се изгуби,а 4ак сега видях 4е имам нейн телефон! EmbarassedЕй сега ще й звънна и ще докладвам!

# 158
Току що й звъннах! След малко ще се включи да докладва! Laughing

# 159
Току що й звъннах! След малко ще се включи да докладва! Laughing
Е, браво най-после   smile3501

# 160
Първо честит празник на родените каки и батковци, както и на неродените бебчета. Да са ни живи и здрави!!!
И сега отчета от вчерашния преглед- Доктора каза, че имам леко разширение на външния отвор на шийката на матката (дано съм запомнила правилно), но иначе дължината и твърдостта на шийката били добре. Увеличи ми хаплетата на 3х2 и каза само хоризонтално положение. За бебчо твърди, че е момче и таткото се радва много. Каза, че по ехограф бебето е в 34 седмица- малко е избързало този път. Тежи 1611грама. Малко по-спокойна съм след прегледа, защото ми обясни всичко на дълго и на широко. Контракции още си имам, но май взимат да намаляват вече.
За отчета 31 г.с. + 0кг.
Vesika само кажи кога ще си идваш и ще се разберем за кафенце.

# 161
Здравейте момичета!  Laughing
Ето ме отново на линия! Нямах време да ви изчета затова само ще докладвам сега, а после ще се включа за повечко! В понеделник след вашите съвети се обадих на док и той ми каза да тръгвам веднага към болницата. Приеха ме спошност с диагноза силни болезнени контракции и скъсена шийка до 60%. Слава богу нямам разкритие. Бяхме под наблюдение с бебето няколко дни, биха ми Папаверин и днес ни изписаха. Чувстваме се добре. Вечес ъм в бнолнични до края, но сега съм на работа и гледам да си оправя малко нещата. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА! ЦЕЛУВКИ! Лек ден засега! По късно ще се включа пак! Laughing

# 162
  • София
Честит първи юни   bigdance2
Честит празник на всички мами с малки слънчица и на останалите, които догодина ще празнуват за първи път  Laughing

За отчета - днес бях на консултация - всичко е наред, растем даже май много. Само дето леко моята доки леко ми направи забележка, че за две седмица съм качила едно кило- и вече съм + 9.600, но да направя уточнение, че аз не съм много висока - 1.64 и според нея не трябва да качвам повече от 13-14 килца. Хм, май вече ще трябва да обръщам внимание какво ям  Thinking

Иначе, относно начина на раждане - даже днес го дискутирах с нея - засега нормално, ако се наложи секцио. Аз да си призная повече се страхувам от нормалното, но знам е че при двете боли - едното по време на, другото след ....така че....Уповавам се на доки, а след като тя казва по-добре нормално в моя случай - значи така да е  Simple Smile
За кърменето - с две ръце - съм за     Simple Smile

Ох сега за количките - вчера пък харесах друг модел - http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6006&lang=1
 - на NeoNato - с кош, вече май ме убедиха, че ще ми трябва - обаче поне мога да го ползвам като люлка, специално този............и има много положения и варианти, освен това се сгъва на чадър, но в същото време когато е с коша, бебето е към теб..............абе отговаря на всичките ми питанки
Лошото е, че всеки път като харесам нещо цената се дига - обаче така се настроих, че вчера заявих на любимия ( тъй като след 3 дни имам рд) - не ща подарък - искам таз количка  Wink  Поне положителното е, че ще е подарък всъщност от нашите  
Ох пак стана дълго.....извинявайте  Blush

# 163
И аз харесах този модел на Нео-нато.Те са еднакви с Кам.Разликата е в десените май  GrinningПри нас ,за щастие на мъжа ми,това е обратен прогрес на цената.Първо бях харесала за 1600лв #Crazy,после за 1200,и сега тази му се струва без пари  LaughingНо- той така си го направи и избра.Дадох му избор- или да ми купи нова кола,или да се съобразява с много критерии и да купи по-скъпа коли4ка  Crossing Arms

# 164
  uraЧестит 1-ви Юни на всички дечица,и на тези които подритват в коремите  bigdance2
Днес ходих при доки,че от два дни нещо ми се постяга корема.Сега ще трябва да си полежим малко и да пием хапчета,но ще изпълнявам.Иначе каза,че момата е добре върви си в седмиците.Така,че мами почивайте повече не е шега работа.АЗ досега се чувствах добре и хич не се спирах,ама сега се позамислям. Thinking
Относно количките си харесах В магазина на Щъркел,но по нататък ще избера точна марка.
За кърменета съм за,от това по-хубаво няма стига да е възможно. Peace

Е това е за сега от мен много целувки  love001

Общи условия

Активация на акаунт