На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Откъде е минаването през Гърция?

# 166
  • Пловдив

Но и там става същото, и византийците се дръвчат и правят проблеми
въпрос на избор, аз предпочитам да не ходя през лятото.

# 167
  • Варна
Зависи през коя граница ще влизате.Ние се падаме малко в тъча де (Малко Търново) та никога не съм чакала по 10-15 часа.Май повечето ,които идват минават през Свиленград и за това  стават такива тапи.
Утре ще минаваме от там ! Как е трафика ?
Предния път минахме през Свиленград и автобусите много чакаха , така ги разкостват .... ние с колата доста бързо минахме , хем се връщахме за някаква бележка ....

# 168
  • Пловдив
Олелелеле а ние мислехме на 15-16.06. с преспиване .... То нищо няма да работи, как успях да го нацелят Sad

# 169
  • Бургас / UK
Зависи през коя граница ще влизате.Ние се падаме малко в тъча де (Малко Търново) та никога не съм чакала по 10-15 часа.Май повечето ,които идват минават през Свиленград и за това  стават такива тапи.
Утре ще минаваме от там ! Как е трафика ?
Предния път минахме през Свиленград и автобусите много чакаха , така ги разкостват .... ние с колата доста бързо минахме , хем се връщахме за някаква бележка ....

Ами надявам се ,че ще е спокойно...На Бг граница са бързи,понякога турците малко се моткат,но като цяло бързо става.Сега има почивни дни,може да е малко натоварено,но едва ли ще е нещо страшно.
Лек път и дано имате късмет  Peace

# 170
Пак аз Joy
Правя план за утре за Одрин и кое да посетим... Чудя се има ли смисъл да минаваме през Лозенград.. не са ли и там същите магазини или посещението си заслужава?  Изобщо вие комбинирате ли ги двата града?
Моля препоръчайте ми и определени марки млечни продукти -сирене, кашкавал.. друго интересно, което купувате..
Благодаря!  

# 171
Лично мен, Лозенград с нищо не ме впечатли!В Одрин ми е някак по-подредено и всичко си има.За млечните продукти пробвай смело и си избери по вкус.Хубава разходка ви пожелавам Hug

# 172
Моля ,някой купувал ли е пробиотик и какъв?Не мога да намеря в аптечния  сайт.

# 173
  • Пловдив
Имам питане, след като ни се проваля пътуването юни заради празника им, решихме да е някоя неделя. За аптеките знам, ще се разминем този път с тях, не ми се търси дежурната. До сега не съм ходила в Ерата, само минавам покрай нея, не съм любителка на моловете, но компанията настояват. Има ли паркинг? Платен ли е? Къде оставяте колата? И другия ми въпрос е , кой от магазините Уайкики най-много си заслужава. Аз съм била на центъра, В Купа и Марги. Най-разпространените бях от този в Марги.

# 174
Имам питане, след като ни се проваля пътуването юни заради празника им, решихме да е някоя неделя. За аптеките знам, ще се разминем този път с тях, не ми се търси дежурната. До сега не съм ходила в Ерата, само минавам покрай нея, не съм любителка на моловете, но компанията настояват. Има ли паркинг? Платен ли е? Къде оставяте колата? И другия ми въпрос е , кой от магазините Уайкики най-много си заслужава. Аз съм била на центъра, В Купа и Марги. Най-разпространените бях от този в Марги.
Паркингът в Ераста е подземен - обърнете внимание, къде оставяте колата, че ние първия път доста време я търсихме Simple Smile
Според мен Уайкики точно в Ераста е най-добре зареден. Последно накупих дрешки на детето, които в другите магазини изобщо ги нямаше. След това е в Марги аутлет, макар че там обикновено е доста разхвърляно.

# 175
Извинявам се, назад в темите четох за магазинчета в т.н тунел.. не можах да се ориентирам къде се намира?

# 176
Извинявам се, назад в темите четох за магазинчета в т.н тунел.. не можах да се ориентирам къде се намира?
Големият тунел тръгва от лалетата и свършва на рибния пазар. Другият е под джамията, но е доста по-малък.

# 177
Добро утро,по назад в темата бях питал за този магазин за ядки http://asinakuruyemis.com/. Изглежда добре зареден! Някой пазарувал ли е от него? Хубави ли са ядките,пресни ли са? Ще може ли да ми обясните как да го намеря. Хубав ден на всички!

# 178
  • Бургас / UK
Добро утро,по назад в темата бях питал за този магазин за ядки http://asinakuruyemis.com/. Изглежда добре зареден! Някой пазарувал ли е от него? Хубави ли са ядките,пресни ли са? Ще може ли да ми обясните как да го намеря. Хубав ден на всички!

Ето го на картата,за да се ориентирате(отидете най- долу на страницата) има и адрес :
http://asinakuruyemis.com/
Това е пътя за Истанбул( D100),там се намират и Марги и Кипа.Аз лично никога не съм посещавала този магазин и не мога да отговоря на другите въпроси.

# 179
  • Бургас
Вчеро бяхме в Одрин, минахме през Лесово. Чакахме по 2 ч. на границата и на отиване, и на връщане. Не ни се беше случвало нещо подобно досега. Изнервящо е, следващ път ще ходя в неделя и не на големи празници.

Ядки изгодно купихме в центъра на един ъгъл, точно преди да завиете към малко рибно пазарче. Лешниците излизат по 1,70 лв. за 100 гр.
Вчера по заведенията в центъра (тези около джамията, дюнери и пр.), нямаше никакви места, никъде! Беше пълно с групи, туристи, правели си резервации:)
Моите впечатления от предишни ходения са, че най-добре зареден е Уайкики в центъра. В Марги купих вчера някои неща за детето с големи усилия - нищо не ми хареса.
Видях и Синия пазар, нищо особено - обикновен зеленчуков пазар. Може спокойно да се пропусне.
В Кипа купих хапчета за миялна Феъри платинум - 125 бр. за 64 ТЛ, ариел 7 кг за 38 ТЛ.
Лирата я взехме за 0.38 лв...

Общи условия

Активация на акаунт