На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 718
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
От същата лимонада ние вземаме по 3-4 стека Simple Smile уникална е, особено студенка.
Хората ни гледат странно, но в нас само котката дето не пие Stuck Out Tongue
Даже си разпределяме бройките на три, да няма прецакани Simple Smile

# 211
По колко бройки са в един стек.

# 212
  • Добрич
Здравейте. Благодарение на вас
💐💐💐 Направихме с дъщеря ми първото ходене до Лозенград. Орентирахме се без проблем. Бях изчела последните теми. Супер шопинг си направихме без дрешки нямаше избор там. Минахме през Малко Търново за по 10 минути в двете посоки. Отново огромни благодарности за изчерпателната информация.
Другия път в Одрин.

# 213
Здравейте от Капитан андреево Simple Smile
Днес бяхме малко на пазар. Накратко на идване на границата от 9:30 до 10:40  имаше доста хора. По магазините имаше хора, но не чак толкова. На борсите и центъра беше ужас. На мястото на петъчния пазар имаше зеленчуков пазар. Доста сергии имаше. Ииии границата на връщане ами спряхме още преди първата турска граница и от 18:30 сме още в първата част на турската граница. Ужааааас

# 214
Здравейте от Капитан андреево Simple Smile
Днес бяхме малко на пазар. Накратко на идване на границата от 9:30 до 10:40  имаше доста хора. По магазините имаше хора, но не чак толкова. На борсите и центъра беше ужас. На мястото на петъчния пазар имаше зеленчуков пазар. Доста сергии имаше. Ииии границата на връщане ами спряхме още преди първата турска граница и от 18:30 сме още в първата част на турската граница. Ужааааас
Ами хванали сте и смяната.Отиде още 1 час.

# 215
Трябва ли международен паспорт за Одрин или става и с лична карта само?

# 216
  • Русе
Трябва ли международен паспорт за Одрин или става и с лична карта само?
Естествено, че трябва.

# 217
Понеже чета за някаква двудневна екскурзия и пише.. "Лична карта или международен паспорт с валидност поне 6 месеца към датата на връщането. "?!

# 218
  • Русе
В Турция задължително се ходи с червен паспорт и въобще не е задължително да е  6 месеца преди да изтече. Това агенциите си го добавят.

# 219
Ок, благодаря.

# 220
Благодаря, за изчерпателните теми ,напътствия и съвети .Ходила съм един път до Одрин и доста неща си купих, но като прочетох темите разбрах, че доста неща съм пропуснала FlushedFlushedFlushedFlushedСега пак ми предстои ходене за Истамбул и нощувка на връщане в Одрин та питам, как се казва маслото което купувате,кашкавала на конци,и някакво меко сирене което било превъзходно. Имали пазар в четвъртък къде се намира? Благодаря!

# 221
  • Пловдив
Оххх и аз за лимонадата . В къщи сме пристрастени и " зарибихме" всички около нас. Пробвали сме доста видове. Тази по-горе ми е малко парфюмена, на нас най ни допада тази:

Едни са по-сладки други ,по-парфюмени , на всеки според вкуса ,на нас тази ни е фаворит. Опитайте , препоръчвам я.
Друго от Мигрос е опаковка 2 в 1 -тахан и гроздов петмес, смесвате ... Уникално , децата твърдят ,че е домашен шоколад Wink

Други продукти, към които сме пристрастени са омекотител червен на бинго , булгур - кюфтелик страхотни кюфтета стават , кисело мляко от килограм и нещо на Турку ( не знам така ли се чете ) много е вкусно и гъсто.

Доста продукти, като се замисля , внедрихме в дома си изцяло от Турция.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 23:51 от deer

# 222
Може ли някой да каже как да търся подправки. Има ли смески за салати, дюнер,тестени изделия. Някой пробвал ли е в кутиите на кнор бульоните които се продават в Бизим

# 223
  • Пловдив
От подправките съм взимала сумак,куркума,червен пипер - от складовете на борсите. Бих опитала и други,ак някой ме насочи... Тези универсалните са същите като Маги,Вгета и т.н.
А я кажете има ли някакъв "график" за смените на митничарите? И нашите,и комшийските. Да сме ориентирани хихихи

# 224
А я кажете има ли някакъв "график" за смените на митничарите? И нашите,и комшийските. Да сме ориентирани хихихи

Нашите се сменят в 8 и 20ч. За турците не знам, никога не съм нацелвала тяхна смяна.

Общи условия

Активация на акаунт