Звездни компромати- 361 част

• 102 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Амал в лице винаги ми изглежда някак мъжествена Simple Smile,сега пък с това тяло кльощава като дете... странна работа.
Колин Фърт не е красавец,но така да го харесвам.Предполагам от ролите му ,все един добряк го играе Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 23:01 от *Амбър*

# 691
Да отдам заслуженото и на Славена Вътова. Не знам защо не мога да я харесам. Тази вечна усмивка ми е някак неискрена. Такова ми е усещането. Отделно в тялото й нещо ме отблъсква, но не мога да разбера какво. Ако трябва да избирам между хубави тела, нейното не го искам.

# 692
Славена Вътова е малко като напушена винаги, ухилена повече, отколкото изглежда естествено. Същия вид е като Поли Генова. Малко и Михаела Филева е ухилена по тоя начин. Усеща се нещо изкуствено и в трите, пресилена веселост и неестествена лъчезарност някак си

# 693
Лейди Гага
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:
Амал и Клуни
Скрит текст:
Колин Фърт и съпругата му Ливия
Скрит текст:

Този Джордж Клуни акъл няма!
Но Рийз е страхотна както винаги.

# 694
  • Германия
Мале, колко е кльощава и ръбеста Амал! На Клуни дали не му ръби в леглото? Хич не харесвам толкова слаби жени...

# 695
Едното и коляно е под ъгъл 90 градуса.Много кокали, много нещо....

# 696
  • Rock & Roll feeling ...
Кремена е от богата софийска фамилия. Халваджиян са били известни плевенски сладкари едно време. Маги е работил доста различни неща, даже не е ясно какво точно, но след като среща Кремена, вече става това, което е в момента. Дипломата му за режисура е взета преди няколко години от НБУ. Иначе арт биографията му за училища в Москва и Италия изглежда доста съчинена... Т.е. Кремена си е "взела" човек, когото да побутва и над когото да доминира.
Не ми се вярва да си съчинява ...  Слушала съм  лично да разказва за живота си в Москва, как са убивали гълъби за да вечерят Mask. И за Италия не мисля,че е  измишльотина, тук са били доста нестабилни години. Може би покрай семейството на Кремена са се ориентирали... Спомням си някакви разкази,за някакъв телефонен разгор, докато тя била в Италия (май), а той в Бг и всъщност тоя телефонен разговор е моментът в който тя избира да е с него окончателно,защото имало и някакво друго момче паралелно. В момента разказвам по спомен от някакво интервю,но не ми се търси в тубата : ))

Николета  и приятелка в поза "сложи ми го"
Скрит текст:

Доста долнопробно разбиране за сексапил.

# 697
Кремена е от богата софийска фамилия. Халваджиян са били известни плевенски сладкари едно време. Маги е работил доста различни неща, даже не е ясно какво точно, но след като среща Кремена, вече става това, което е в момента. Дипломата му за режисура е взета преди няколко години от НБУ. Иначе арт биографията му за училища в Москва и Италия изглежда доста съчинена... Т.е. Кремена си е "взела" човек, когото да побутва и над когото да доминира.
Не ми се вярва да си съчинява ...  Слушала съм  лично да разказва за живота си в Москва, как са убивали гълъби за да вечерят Mask. И за Италия не мисля,че е  измишльотина, тук са били доста нестабилни години. Може би покрай семейството на Кремена са се ориентирали... Спомням си някакви разкази,за някакъв телефонен разгор, докато тя била в Италия (май), а той в Бг и всъщност тоя телефонен разговор е моментът в който тя избира да е с него окончателно,защото имало и някакво друго момче паралелно. В момента разказвам по спомен от някакво интервю,но не ми се търси в тубата : ))

Николета  и приятелка в поза "сложи ми го"
Скрит текст:

Доста долнопробно разбиране за сексапил.

То това за гълъбите и аз съм го слушала. Обаче снимков или видео матриал от онези си арт години няма, само приказки.

# 698
  • Rock & Roll feeling ...
Може и да си измисля,просто в разказите му няма нищо толкова правещо го нещо кой знае какво,че да допусна,че си измисля,за да е по-интересен. 

# 699
Met Gala 2018 Theme: “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” с ко-домакини Риана, Донатела Версаче и Амал Клуни.

Риана
Скрит текст:
Ана Уинтур
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Ирина Шейк и Брадли Купър
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Кендъл Дженър
Скрит текст:
Амал Клуни
Скрит текст:

Рита Ора
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Донатела Версаче
Скрит текст:
Джей Ло
Скрит текст:
Ан Хатауей
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Жизел Бюндхен и Том Брейди
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Руби Роуз
Скрит текст:
Роуз Хънтингтън-Уайтли
Скрит текст:
Блейк Лайвли
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Карди Би
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:
Амбър Хърд
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 05:08 от JenyP

# 700
Благодаря за снимките от горния пост! Тъпа тема са задали на партито, ама кой ли ме пита.
Най-много ми хареса Зендая, макар че се е докарала на Жана Д'Арк, което не е много оригинално.
Някои ми напомнят на млади вдовички от 19-ти век, тръгнали да прелъстяват - Амбър Хърд, Джиджи-то Хадид. И не толкова младата Салма Хайек Grinning

# 701
  • Варна
Някои дами изобщо не са по темата, други, като Ким лепнали един кръст и готово.
Само на Роузи Хънтигнтън й се е получило много добре с грим и прическа да докара образа на светица.

# 702
Лиляна от Биг Брадър със сигурност е с чичкото още от периода, в който е бил женен с две деца. По случайност знам от сигурен източник, че тогавашната му жена много тежко е изживяла раздялата, и оттогава Лиляна ми е много неприятна. Намерила е човек с пари, разбира се, без да я интересува какво се случва с другите свързани с него хора.

# 703
И той не е света вода ненапита. Толкова пък да му е слаб ангела. Щом можеш да комуникираш и да поддържаш връзка с такова тъпо същество, значи че и ти не си по-извисен 😁

# 704
Лилето не беше ли с някой млад, а не чичак? Ресторантьор?

Общи условия

Активация на акаунт