Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Бейби, аз го правих в Селена преди месец, резултатът излезна като предните, които съм пускала в бодимед Simple Smile мисля, че цените са им доста близки, затова ползвай по-удобната за теб Simple Smile имай предвид, че ще седиш три часа на мястото Simple Smile

Точно затова се допитвам, защото ще има висене.
Благодаря ви! Hug

# 151
Crowned,на мен Ставрев ми беше казал да пия ранитидин.За мен това хапче беше вълшебно след 10 мин всичко отшумяваше.

# 152
Момичета, с инвитро центъра на кой телефон се свързвате? Имам въпрос относно изследванията при стартиране на процедура

# 153
Звъниш на рецепция и искаш да те прехвърлят.

# 154
Момичета,приблизително колко време трае цялата процедура по цветната сним?ка

# 155
Влизаш, лягаш, абокат, анестезия, щрак за снимка, излизаш , полежаваш (ако искаш ) ако не- си тръгваш Simple Smile сигурно няма и 30 минути общо.

# 156
Благодаря ти за бързия отговор,предстой ми утре и нещо се притесних,представях си го 3 часа Simple Smile

# 157
Не се притеснявай грам, това е рутинно изследване- нищо страшно няма- после може да си малко по замаяна и да ти се полягва, но аз си и шофирах (иначе дават болничен за деня ако искаш). Дано резултата е прекрасен- другото не го мисли Simple Smile

# 158
Благодаря ти,дано да е добър,веднага ли разбираш

# 159
  • pLOVEdiv
две седмици болничен взех аз след снимката Simple Smile мина много бързо, те те будят още на масата, за да се изместиш, аз лично полежах 15мин е се прибрах Simple Smile за резултата си запазих час при Ставрев и обсъдихме, но е видно още от епикризата, която ще ти дадат Simple Smile

# 160
Да минава по-бързо,че съм голямо шубе,дано не ми се наложи болничен,предполагам,че не трябва да съм в цикъл,въпреки че нищо не ми казаха при запазването на час.

# 161
ЦС се прави от 9-11 ден на цикъла Simple Smile Или казано по друг начин- нито в менструация, нито в овулация Simple Smile

# 162
Нищо не казаха,след няколко дни го чакам,дано не се окаже проблем.

# 163
Ако не си в овулация, всичко е точно Simple Smile успех Simple Smile Пък и никой няма да ти назначи ЦС без да те е прегледал и да знае как стоят нещата в конкретния случай.

# 164
Благодаря ви от сърце,момичета,страхотни сте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт