Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 595
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Иначе е малко сконфузено- да си неразположена и да ходиш на преглед с вагинален ехограф (поне на мен ми беше).
Но и според мен е необходим, за да се види дали стимулацията стартира в нормална среда, брой антрални фоликули, ако има задържан...А и точно на втори ден ти пуска пакет хормони- естрадиол, прогестерон, АМХ...

# 136
В зависимост от прегледа и резултатите от хормоните се стартира с инжекциите.Мен единият цикъл ми отложиха стимулацията ,заради висок прогестерон.На следващият цикъл на втори и четвърти ден също беше висок,а на пети ден спадна и стартирахме с инжекциите.

# 137
В зависимост от прегледа и резултатите от хормоните се стартира с инжекциите.Мен единият цикъл ми отложиха стимулацията ,заради висок прогестерон.На следващият цикъл на втори и четвърти ден също беше висок,а на пети ден спадна и стартирахме с инжекциите.
Подобен случай съм и аз - със завишен прогестерон. Казаха ми утре пак да отида да видим дали е паднал. Ако е - започваме с гонал. Ако не - незнам, сигурно ще го сваляме с медикаменти.

# 138
Crowned как си? В коя седмица си вече?

# 139
  • pLOVEdiv
Здрастиии, финализирам 34та седмица утре Simple Smile положението е вече доста тежко и обло, но още съм на крак и се опитвам да се държа мъжки. Вече нищо не помага за тези киселини- повръщам доста от няколко дни насам и не знам какво да правя. Някой има ли съвет?

# 140
на мен ми помагаха много прясно мляко и обикновенни бисквити (от най простите).

# 141
Здрастиии, финализирам 34та седмица утре Simple Smile положението е вече доста тежко и обло, но още съм на крак и се опитвам да се държа мъжки. Вече нищо не помага за тези киселини- повръщам доста от няколко дни насам и не знам какво да правя. Някой има ли съвет?

Краундче, пробвала ли си Гавискон сироп? Малко е гадничък на вкус, но на мен ми помага много за киселини.

# 142
crowned,  преди ставане от леглото малко обикновени бисквити доста облекчават. Напълно подкрепям Jully75.

# 143
  • pLOVEdiv
Гавискон, талцит, биенацит..... нищо вече не помага, просто стомахът ми се намира в гърлото вече. До скоро содата ме облекчаваше, но уви вече не.... ще пробвам с бисквитките и млякото, мерси :*

# 144
crowned, аз ще те успокоя, че като родиш ще изчезнат от раз киселините 😜. Аз си повръщах от тях до края и само дето кал не ядох, но не можах да се оттърва от тях...

# 145
Оф, гадничко е. Аз по принцип си страдам от стомах и като се започне е голяма мъка.

Момичета, дали в Селена е ок да правя обременяване с глюкоза? Имам предвид дали ще е достоверен резултата?
Ако не, къде правите или сте правили обременяване?

До сега съм правила такова изследване само в ендокринологията на ВМИ, но сега не ми се ходи там.

# 146
Регина, и аз съм правила във ВМИ в лабораторията им. Може да направиш в Бодимед.

# 147
И аз съм го правила в Бодимед.

# 148
Аз също в Бодимед правих преди 3 месеца.

# 149
  • pLOVEdiv
Бейби, аз го правих в Селена преди месец, резултатът излезна като предните, които съм пускала в бодимед Simple Smile мисля, че цените са им доста близки, затова ползвай по-удобната за теб Simple Smile имай предвид, че ще седиш три часа на мястото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт